#Fitness Friday #Linky alkaa perjantaina

0 Comments

jakaminen on välittämistä!

Jaa

Twiitti

Jaa

Olen uskomattoman ekstaattinen aloittaaksesi uuden linkin, blogin karnevaalin, meemin, linkin up-riippumatta siitä, mitä haluat soittaa sille perjantaina. Yhdessä neljän muun blogin kanssa Healthy Mommies -lehti pitää fyysisen kuntoilun perjantaina. Joka perjantai blogimme henkilökohtaisesta fyysisestä kuntokehityksestämme sekä jaamme fyysisiä kuntoideoita lukijamme kanssa. Kutsumme samoin teitä kaikkia liittymään meihin blogi -linkillä.

Jos yrität laihtua tai vaatii vain jonkin verran lisämotivaatiota harjoitteluun rutiininomaisesti ja ovat bloggaaja, kutsun sinut liittymään minuun fyysisessä kuntoperjantaissa. Politiikat ovat yksinkertaisia. Ainoa mitä vaadit, on mennä theHealthymoms.net -sivustolle tai minkä tahansa tyyppisiin muihin linkkiin pitäviin blogeihin, tarkistavat fyysisen kunto -perjantai -julkaisun ja jättämään kommentin sekä linkki fyysiseen kuntoperjantai -viestiin. Sitten sinut kutsutaan myös siirtymään samoin kuin kommentoimaan muita blogeja, jotka osallistuvat heidän jättämiinsä linkkeihin.

Fyysiseen kunto -perjantaihin osallistuminen auttaa sinua pysymään tiellä fyysisten kuntotavoitteidesi kanssa, hankkimaan uusia kävijöitä blogiisi, löytämään uusia blogeja luettavaksi sekä verkostoituneiden kaltaisten blogin kirjoittajien kanssa.

Tällä viikolla jaamme henkilökohtaiset fyysiset kuntotavoitteemme. Sijainti sivustosi painikkeen noudattaminen, jos aiot liittyä meihin.

Blogin kirjoittajien noudattaminen ovat yhdessä isännöiden #FitnessFriday.

CHANDRA SULLIVAN – Stimuloi motivaatiosi Scott – Teachable Scott Tots Homeschooldanielle Nabozny – Huulikiilto ja joogahousut Belanger – vaikuttavat minuun hyvin

Jos ajattelet tämän linkin isäntä avustamista, anna minun ymmärtää kommentteissa ja lähetän sinulle blogin yksityiskohdat.

Aiheeseen liittyvä synnytyksen jälkeinen on ikuisesti

Perustajastamme

Cascia Talbert on kiireinen bloggaaja ja viiden lapsen äiti, joka asuu Spokanessa, WA. B.A. Historiassa sekä lainsäädännössä sekä terveellisenä terveydenhuollon ja wellness -blogissa äideille on sijoitettu Healthy Mommies -lehden säveltämiseen ja pysymiseen terveellisiin innostuneisiin ja pysymään terveenä. Rouva Talbert uskoo, että jos äidit ovat hyvin tietoisia terveys- ja hyvinvointiongelmista sekä tarkalleen kuinka pysyä terveenä, he voivat siirtää kyseiset tiedot lapsilleen ja kääntää nuorten liikalihavuustilastot Yhdysvalloissa

Rouva Talbert johtaa terveellisiä äiti -sosiaalisia verkostoja Ningissä, on Healthy Mommies Media -lehden luoja, samoin kuin Talbert Nutrition LLC: n tärkein mainospoliisi. Voit noudattaa häntä facebook.com/TheHealthymomsmag ja Twitter.com/cltalbert.

Jos pidit tästä viestistä, saatat nauttia näistä tarinoista.

Ladataan…

var MarketgidDate = uusi päivämäärä (); document.write (”);

var addthis_config = {“data_track_addressBar”: true}; // s7.addthis.com/js/300/addthis_widget.js#pubid=ra-52a8a5a807f5f744

Linkki tähän viestiin: #fitness perjantai #linky alkaa perjantaina

0/5

(0 arvostelua)

Jakaminen on välittämistä!

Jaa

Twiitti

Jaa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *