5 Pick-me-up koko perheelle

0 Comments

Olemme kaikki hyvin tietoisia siitä, kuinka haastava viimeisen puolitoista vuotta on ollut niin lukituksen päättyminen täällä Isossa-Britanniassa ja paluu suurempaan normaalisuuteen on tullut tervetullut helpotus kaikille.

Käytämme edelleen varovaisuutta täällä perheenä ja jatkamme naamarien käyttämistä ulkona ja kaupoissa jne. Ohjeiden mukaisesti, emmekä osallistu tungosta paikkoihin, emmekä lomaamme ulkomaille tätä yeatia, joten vaikka kaikki ei jatka meille, mitä meille Todellakin merkitsee, kun yhdistämme hitaasti perheen ja ystävien kanssa, yhdistämällä jälleen kerran henkilökohtaisesti.

Tämän ajanjakson uusinnot vievät tietysti aikaa toteutua täysin sekä itsellemme että lapsillemme. Me kaikki vaadimme jonkin verran ostoa tilaa, jotta voimme todella selvittää kollektiivisesti kokeneet, suoraan ja epäsuorasti: vastoinkäymiset ja menetykset, kotiopetuksen äärimmäiset paineet vanhemmuuden ja työn rinnalla (niille meistä onnekkaita säilyttämään työpaikkamme ), ja tietysti häiriöt ja yksinäisyys, jonka olemme kokeneet elämämme tunnistamattomalta ja niin kauan.

Nyt kun aloitamme varovaisesti “vanhan elämämme” jatkamisen, kohtaamme akklimatisoitumisen ja yhtäläisesti, uudelleen itsemme, suhteiden ja uusien tavoitteiden uudelleen.

Toivon, että emme unohda tärkeitä oppitunteja, joita pandemia on opettanut meille: vartioida aikamme ja energiaamme kiihkeästi, muistaa, että elämä on lyhyt ja arvokas ja vaalimaan rakastamiamme.

Alla jaan joitain onnellisia tekijöitä, jotka ovat nähneet tämän perheen hitaammin, paljon enemmän kokeilevia päiviä, joita jatkamme. Toivon, että he tarjoavat sinulle poiminnan, kun tarvitset sitä.

Henkisen ja fyysisen terveyden priorisointiin ei ole koskaan ollut paljon tärkeämpää aikaa.

Saada hiki

Kävely on loistavaa (hei metsäterapia ja puiden halaaminen ulkona), mutta on tärkeää nostaa sykettä muutaman kerran viikossa optimaalisen terveyden kannalta, joten miksi et harkitse etenemistä hitaasta kävelystä voimakävelylle tai rakennettavaksi juoksemiseen ? Pelaamme säännöllisesti pyöreitä ja tennisiä tai juoksemme leikkipaikan ympäri ja vähintään 20 minuutin ajan kerrallaan, ja uima -oppitunnit ovat alkaneet uudelleen nyt vapaa -ajankeskus, urheilu, joka toimii kaikki lihakset.

YouTubessa on myös biljoonia kotiharjoitteluja, jotka ovat saatavana ilmaiseksi, jos haluat mieluummin hikoitua kotona. Olemme siirtäneet juoksumaton ja kuntopyörän makuuhuoneestamme autotalliin yhdessä painon kanssa, luomalla Make-Shift-kuntosalin, kunnes voimme muuntaa autotallin toimistoksi, kuntosaliksi ja makuuhuoneeksi lähitulevaisuudessa. Jos olet jumissa tilasta, miksi et lisää työpöytä pöydän alle, jotta voit harjoitella työskennellessäsi. Pysyvä työpöytä on myös hyvä tapa jatkaa liikkumista työskennellessäsi.

Mikään ei lyö lauta- ja korttipelejä

Rakastan PS5: tä yhtä paljon kuin seuraava ‘äidin pelaaja’, kuin lapseni kutsuvat minua (ironista kyllä, mielestäni) pakkomielleni Pacmanin kanssa, mutta heittävät minulle käärmeitä ja tikkaita, uno, arvaa kuka, charades (wannabee -näyttelijä minussa rakastaa Tämä ei ole yllättävää) tai Dobble -kierros ja olen yksi iloinen äiti. Lapset rakastavat jakamatta huomiota, jota kiinnitämme heille pelaamisen aikana, ja me kaikki lopulta itkemme naurulla, yleensä Alexanderin poikkeuksellisissa vaikutelmissa Charadesin ja Pietarin kauheissa. Uskon, että psykologit osoittavat tämän, kun he puolustavat “laadukasta perheaikaa”.

Terveellinen leipominen

Kyllä, se on olemassa, sellainen. Ilmoitan, että kaikki leipomotuotteet ovat melko korullisia olla oikeudenmukaisia, joten ne on kulutettava maltillisesti, mutta tekemällä joitain perusruoanvaihtoa käyttämällä täysjyvätuotteita puhdistettujen aineiden sijasta ja niissä olevien pudien ryöstäminen, vähemmän sokeria ja paljon enemmän hedelmiä voi tehdä valtavan eron Kuinka terveelliset herkut osoittautuvat.

Miksi et tee terveellistä murentustani, jossa luon murun käyttämällä suuria valssattuja kauria jauhojen sijasta, “silittäen” voita ja vähän ruskeaa sokeria, jota sitten käytän kerros mitä tahansa hedelmää, joka minulla on talossa.

Eilen sekoitin yhdessä kaksi kourallista kuivattuja hedelmiä (hienonnettu viikunat, aprikoosit ja päivämäärät) jäädytetyillä mustikoilla, tuoreilla päärynöillä ja neljäsosaa Braeben -omenoissa, jotka plakein voideltuun leivontaastiaan ja peitettynä pienellä vedellä ennen täyttymistä kaurahumulla. Gooey, karamellisoitu kuivattu hedelmä yhdistettynä omenoiden ja päärynoiden torjuuden kanssa ja murun paahteinen rakeinen oli niin herkullinen, että nautin toisessa tarjouksessa tänään Brekkielle. Niin helppo, niin hyvä.

Poimia

… Tai tee mitään luovaa. Kaiken ajan tunteen menettäminen maalaamalla, kirjoita tai ompele on rauhoittava balsami sielulle. Verkossa on kirjaimellisesti miljoonia opetusohjelmia, jos haluat kokeilla jotain uutta ja hoitaa itseäsi joillekin taide- ja paperitavaroiden tarvikkeille (teokset ovat hienoja tarjouksiin) saattaa antaa sinulle työn, joka sinun on aloitettava luovuutesi hyödyntäminen. Me kaikki aloitamme alussa, muista, joten miksi et oppia uutta taitoa?

Taiteellisen puolen hiominen auttaa pitämään muistisi terävänä ja voi myös olla CathartIC, jotta voit työskennellä huolesi läpi. Sen lisäksi, että olen palannut rakkauteeni maalaamiseen tänä aikana, olen myös harjoittanut ranskaa ja kreikkaa melkein päivittäin viimeisen vuoden ajan käyttämällä App Duo Lingoa (minulla on maksettu tilaus, mutta siellä on ilmainen vaihtoehto). Vain muutama minuutti päivässä voi kirjaimellisesti avata sinut aivan uudelle maailmalle.

Katso jotain hauskaa

Kyllä, se on ilmeinen kohta, mutta unohdamme niin usein helpon pääsyn, joka meidän on naurava media napin kosketuksella, olipa se Netflix, Prime, YouTube, Tiktok, FB nauttivat ja miljoona muuta alustoa, joita en ole tarpeeksi viileä Tiedä (vielä). Viime viikolla esittelin 11 -vuotiaan Oliverin klassikolle, joka on morsiamen, kun se juhli vuosikymmentä (minä olen aina naurua hääkaupan kohtauksessa), ja olen äskettäin löytänyt uudelleen CH 4: n terävästi kirjoitetun tuoreen lihan Netflixissä ( Minua voidaan löytää uudelleen uni-päivinä paljon yötä sen ansiosta, kun lapset ovat sängyssä). Siellä on myös tarkoituksella cringey, mutta hilpeä mockumentary ihmiset eivät vain tee mitään 30 jotain, jossa on merirosvoradioasemaa, samoin kuin puuttumattomia perhejuhlia, kuten surrealistisen poliisisarjan Brooklyn Nine -yhdeksän ja monen palkittu amerikkalainen perhe, jonka voit Löydä myös Netflix.

Joten mikä tuo sinulle onnea?

Osta bestsellere

Debyyttikirjani on oppaani selviytymiseen ja kukoistamiseen töissä ja kotona ja käyttää tietoa siitä, kuinka luoda digitaalinen palvelu tai palata töihin itseluottamuksella.

Mumboss: Vilpitön äidin opas selviytymiseen ja kukoistamiseen töissä ja kotona (UK 2. painos)

Saatavana Amazonissa tai kuultavissa

Työskentelevä äiti: Opas selviytymiseen ja kukoistamiseen töissä ja kotona (USA/Kanada Edition)

Saatavana 8. syyskuuta 2020. Osta nyt Amazonista

Kuten mitä olet lukenut? Sitten miksi et seuraa Vickiä Facebookissa, Twitterissä, YouTubessa, Pinterestissä ja Instagramissa

Älä koskaan unohda viestiä!

Tilaa Fonestmum viikoittaiselle sähköpostiosoittimelleni, jossa jaan uudet blogiviestit, blogivinkit, tapahtumakutsut, kilpailut ja uutiset uudesta kirjastani. En koskaan jaa henkilökohtaisia tietojasi kolmansien osapuolten kanssa.

FacebookTWitterPinterestemailTumblrshare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *