Myödytetty syntymäpäivälounas The Real Greekissä Windsorissa

0 Comments

(kiitos Poikien tyylikkäistä asuista ja kouluttajista)

Tiedän mitä ajattelet syntymäpäiväsi lypsämistä tai mitä !!! Minulla oli käytännössä viikko juhlia viime viikolla, kaikki vahingossa ollakseni reilua, koska en järjestänyt mitään tänä vuonna, mutta fantastinen, joten se on kuitenkin loistava tekosyy antaa hiukseni hiusten alas, rentoutua pavut ja syödä, kunnes en pystynyt Hengitä- kaikki nimessä 38!

… Kun yksi vanhimmista ystävistäni, Julie, sattui olemaan Lontoossa palkintojenjakotilaisuuteen, me kunnioimme juhlimaan molemmat syntymäpäivät yhdessä (vain muutaman päivän välein) Royal Garden -hotellissa (olen heidän paikallinen bloggaaja) laiskailla Kaikkein parin kaksi päivää elämästämme, syöminen ympäri vuorokauden (huomaa kuvio siellä?), Kävelee kipeästi viehättävän Kensingtonin puutarhan ympärillä ja rehellisesti sanottuna tuntemaan olonsa prinsessoille hotellin ansiosta (Elemis Goody -laukut huoneessa, henkilökohtainen syntymäpäivä Kakku ja lounas ja illallinen Park Terrace -ravintolassa). Unenomainen.

Onnistuimme jopa sopeutumaan yöun ja ostosmatkalle.

Sitten sain vapauttaa juhlat myös perheen kanssa sunnuntaina.

Minua kutsuttiin ystävällisesti viime aikoina paljon kreikkalaiseen Windsoriin, mutta kuvausaikatauluni viittaa siihen : 18., kaksi päivää syntymäpäiväni jälkeen, mikä tekee siitä ihanteellisen mahdollisuuden juhlia äitini kanssa, joka oli menossa Yorkshirestä, ja tietysti pikkupuolisko kreikkalaista perhettäni.

Olen Ison -Britannian kreikkalainen Kypros, joka on niin yllättävää, että asuu kreikkalaista ruokaa. Minusta tuli vegaani 6 kuukautta sitten ja luen useita lapsuuteni luonnollisesti vegaanisia kreikkalaisia ruokia, kuten mustasilmäisiä papuja kaali, hummus, melitzanosalata (auberginen dip), Falafel säännöllisesti, jakaen ne sekä täällä että yli Instagram -tarinoihin.

Perheeni syö kuitenkin kaiken, joten ostimme lihaa, kaloja, kasvis- ja vegaaneja (feta katkarapuilla, lamppujen sirkuilla, kasteluilla, kebabeilla) kaikkiin ruokavaliovaatimuksiimme, takertuen Mezen väliseen punaiseen viiniin minttuun infusoituun veteen Lehdet, tarjoillaan korkeissa lasikannuissa ja juuri puristettu appelsiinimehu.

Jokaisella pöydällä sijaitsevat pienet kotelot ylimääräisestä neitsytoliiviöljystä, joka on tuotu Kreikasta ja vuodenaikojen kukista. Se on tämä huomio yksityiskohtiin yhdessä aitojen, herkullisten ruokien kanssa, jotka syrjäyttävät todellisen kreikkalaisen muista kreikkalaisista ravintoloista.

Kävelet heidän oviensa läpi Windsorin vilkkailta kaduilta ja löydät itsesi tavernasta Kreikan saarella.

Kreikkalainen Meze todella yhdistää ja tyydyttää, aivan kuten Tapas espanjalaisilta naapureilta, yhdistäen ihmiset syömään rauhallisesti, ilman kiirettä, jotta jokainen ruokalaji voidaan kunnioittaa ja ateriat tarkoituksellisesti vievät tunteja.

Minua pilaantiin valinnan vuoksi, kun se koski ruokia TV Chef Tonia Buxtonin Real Kreikan uudesta ja herkullisesta vegaanivalikosta, ja olisin voinut rehellisesti syödä jokaisen ruoan.

Kuten Tonia toteaa, ”Kreikan vegaaninen perinne on vuosisatojen vanha-ensimmäinen filosofi pitkäkestoisen vegaaniruokavalion luomiseksi on Pythagoras noin 550 eKr. Kreikkalaisessa perinteessä on paljon noudattamista ruokavaliota, joka on täysin täysin vapaa eläintuotteista pitkään paastojaksoon. Yksinkertaisesti kreikkalaiset ovat melko luoneet veganismia … ‘

Se on melko jotain, kun ruoka kuljettaa sinut nopeasti takaisin lapsuuteen jokaisen pureman kanssa … Löysin itseni myöhään isoäiti Annettan vilkkaasta keittiöstä Manchesterissa ja sitten lomalla Kyproksella perheeni tuoksuvana sitruunassa ja oliivielämässä, nauttien isoäiti Viantentiasta Koti-kasvatettuja tuotteita.

Muistatko sen polttavan kohtauksen, jossa Ratatouille -ravintolakriitikko Anton Ego kokee hänen lapsuuteensa takaiskuaan, kun hän syö, hyvin, juuri niin tapahtui minulle sunnuntaina.

Rikas ja maanläheinen hummus, joka on tiputettu neitsyt -oliiviöljyyn, savun charggrad -tomaattikastikkeella kerrostettuun munakoison, sipulin ja tomaatin (Tonian äidin resepti) räjähtävä täyttöpulgurin vehnä ja makea sitruuna -sorbetti, kaikki tarjosivat minulle Cyprin maun, melko kirjaimellisesti.

Lapset kokosivat kreikkalaista makkaraa, kanankebabeja ja siruja, äitini grillattuja karitsankyljyksiä ja kreikkalaista salaattia, Peter, valikoima vegaani- ja kalalevyjä: katkarapuja feta ja suola turska (upotettu oluen taikina) ja runsaasti litteää leipää ympäri.

Sitten tarkkaavainen henkilökunta toimitti jokaisen valikon jälkiruoan päättymään (söin vegaanisorbetin niin nopeasti, Peter ei saanut valokuvaa #Badblogger) Black Kreikan kahvin kanssa, ja me rullasimme sieltä Windsorin kaduille , täysi ja sisältö.

Mikä tyytyväinen syntymäpäivään.

HUOM. Tämä oli lahjakas ateria.

Osta bestsellere

Debyyttikirjani on oppaani selviytymiseen ja kukoistamiseen töissä ja kotona ja tarjoaa käsityksen siitä, kuinka luoda digitaalinen yritys tai palata töihin luottavaisesti.

Mumboss: Totuudenmukainen äidin opas selviytymiseen ja kukoistamiseen töissä ja kotona (UK 2. painos)

Saatavana Amazonissa tai kuultavissa

WoRking Mom: Opas selviytymiseen ja kukoistamiseen töissä ja kotona (USA/Kanada Edition)

Saatavana 8. syyskuuta 2020. Osta nyt Amazonista

Kuten mitä olet lukenut? Sitten miksi et seuraa Vickiä Facebookissa, Twitterissä, YouTubessa, Pinterestissä ja Instagramissa

Älä koskaan unohda viestiä!

Tilaa Fonestmum viikoittaiselle sähköpostiosoittimelleni, jossa jaan uudet blogiviestit, blogivinkit, tapahtumakutsut, kilpailut ja uutiset uudesta kirjastani. En koskaan jaa henkilökohtaisia tietojasi kolmansien osapuolten kanssa.

FacebookTWitterPinterestemailTumblrshare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *