Oppitunti itsehoidossa

0 Comments

, joten unohdin itseni kokonaan itsehoidon ollessa. Voi ironia.

Minulla on ollut kurkkukipu päällä ja pois viikkoina. Joten kipeä, oli vaikea niellä joitain päiviä. Meninkö lääkäriin, olinko helvetti? Olen ollut edestakaisin leikkaukseen ajoittain sairaita lasteni kanssa talvikauden aikana. Olen ollut yöllä, huolestunut heistä ja rehellisesti sanottuna antamatta itselleni toisen ajatuksen.

Tänään, kun Xander oli nähnyt hänen kuumeestaan, viime hetken ajatuksen jälkeen, kun keskustelin, en ole myöskään ollut hyvin, GP laajensi tapaamista myös sopimaan minulle myös ja hyvää työtä Hän diagnosoi minulle myös flunssaa (et ole varma, miksi Xander sai sen, koska hänellä oli jab, mutta OH-Well)… oireet, jotka ulottuvat nostetut rauhaset, korkea lämpötila ja punasävy kurkku. Rehevä.

Hän lähettää minut myös huomenna verikokeisiin ohjeita pitkään pelottavista kysymyksistä, joita yritän olla ajattelematta, mutta olen kiitollinen siitä, että hän tarkistaa.

Kyllä, on tärkeää taata, että lapsesi ovat hyvin, mutta johdonmukaisesti jättäen itseni viimeiseen kasaan on typerä. Minusta tuntui todella kauhealta ryhtyä toimiin tänään viikkojen hengästyneisyyden, tulehduksen ja kipeän ruumiin jälkeen. Oletan vain, että tämä olin minä talvella. Mikä dingbat.

Joka tapauksessa, parempi myöhässä kuin koskaan diagnosoimaan ja lepäämään, mutta se on ollut oppitunti huolehtimaan itsestäni. Varata lääkärin nimitys. Meidän ei pitäisi myöskään reagoida vain sairastumiseen. Meidän on suoritettava johdonmukainen itsehoitoohjelma, joka syödään hyvin, harjoittamalla paljon paljon ja jäähdyttämällä helvetin säännöllisesti, ei vain murtopaikassa. Minun on tarkistettava itseni ennen kuin hylisin itseni, ja tunnen oloni nyt parhaiten hylkyyn parhaiten. Älä ole kuin minä, kyllä?

Kiinnittää sen!

Osta bestsellere

Debyyttikirjani on oppaani selviytymiseen ja kukoistamiseen töissä ja kotona ja tarjoaa käsityksen siitä, kuinka luoda digitaalinen yritys tai palata töihin luottavaisesti.

Mumboss: Totuudenmukainen äidin opas selviytymiseen ja kukoistamiseen töissä ja kotona (UK 2. painos)

Saatavana Amazonissa tai kuultavissa

Työskentelevä äiti: Opas selviytymiseen ja kukoistamiseen töissä ja kotona (USA/Kanada Edition)

Saatavana 8. syyskuuta 2020. Osta nyt Amazonista

Kuten mitä olet lukenut? Sitten miksi et seuraa Vickiä Facebookissa, Twitterissä, YouTubessa, Pinterestissä ja Instagramissa

Älä koskaan unohda viestiä!

Tilaa Fonestmum viikoittaiselle sähköpostiosoittimelleni, jossa jaan uudet blogiviestit, blogivinkit, tapahtumakutsut, kilpailut ja uutiset uudesta kirjastani. En koskaan jaa henkilökohtaisia tietojasi kolmansien osapuolten kanssa.

FacebookTWitterPinterestemailTumblrshare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *