Aiotko aliarvioida lapsesi painoa?

0 Comments

Jakaminen on välittämistä!

Jaa

Twiitti

Jaa

Kun Amerikan väestöstä tulee paljon enemmän ja paljon enemmän ylipainoisia, ihmiset voivat luoda vääristyneen käsityksen siitä, mitä pidetään terveellisenä painona. Juuri juuri USA Today kertoi altistaessaan äskettäisen tutkimuksen tulokset, jotka tehtiin Columbian yliopiston lääketieteellisessä keskuksessa New Yorkissa.

Tutkijat kysyivät 111 naiselta ja 111 lapselta huolta ikästä, ansiosta ja kehon koosta, samoin kuin myös heidän korkeuden ja painonsa. Heitä pyydettiin määrittämään kehon muodot, jotka perustuvat alipainoiseen, tyypilliseen painoon, ylipainoon edustaviin siluetteihin ja liikalihavuuteen. Tutkijat havaitsivat, että lukuisat ylipainoiset äidit ja heidän jälkeläiset eivät olleet niin viistoja kuin he ajattelivat:

82 prosenttia lihavista äideistä sekä 43 prosenttia ylipainoisista äideistä aliarvioi heidän painonsa.

86 prosenttia ylipainoisista tai liikalihavista lapsista aliarvioi heidän painonsa, kun taas vain 15 prosenttia normaalikokoisista nuorista teki.

48 prosenttia liikalihavien tai ylipainoisten lasten äideistä uskoi heidän lastensa painon olevan normaalia.

13 prosenttia normaalipainoista aliarvioi heidän painonsa.

Nämä havainnot viittaavat siihen, että ne, joille liikalihavuus vaikuttaa moniin, ovat joko tietämättömiä tai aliarvioivat niiden todellisen painon. Tutkimustiedot osoittavat terveydenhuollon palveluntarjoajien vaatimuksen tiedottaa asiakkaille ylimääräisen painon vaaroista. Tekniikat liikalihavuusepidemian valloittamiseksi vaaditaan kehon kuvan väärinkäsityksen vastaamiseksi.

Vanhemmilla ei ehkä ole ”painonhallintaa” mielessään, kun he katsovat aktiivisia, mutta ylipainoisia lapsiaan. Siksi punaisella valolla, ympäristöystävällisellä valolla syövät oikein, vanhemmille ilmoitetaan ylipainoisten lasten määrittämisestä. Tämä on uskomattoman välttämätöntä, koska ylipainoiset lapset ovat vaarassa luoda merkittäviä terveys- ja hyvinvointikysymyksiä, kun ne on varattu aikuisille, kuten tyypin II diabetes ja sydänsairaus. Varhainen interventio on avainasemassa, ennen kuin lapsen ravitsemus- ja liikuntakäytännöt asetetaan samoin kuin silloin, kun he ovat yksinkertaisempia laihtua.

Liittyvät ummetushoitovaihtoehdot

Tietoja tästä Autorijoanna Dolgoffista, M.D. on lastenlääkäri, lasten liikalihavuusasiantuntija, samoin kuin punaisen valon, ympäristöystävällisen valon kirjoittaja (Rodale, 2009). Dr. Dolgoffin lapsi ja teini -ikäisten laihtumisohjelma (http://www.drdoolgoff.com) on esitelty WABC News, WNBC News, Fox 5 Morning Show, My9 News ja WPIX News. Hän on myös kuvannut kappaleita The Today Show -sarjan ja Extrain kanssa, on The Huffington Postin virallinen blogin kirjoittaja, samoin kuin maan suurimman painonpudotusleirin Camp Shane -yrityksen virallinen lääkäri. 45 eri määritelmän lapset menettävät painoa tohtori Dolgoffin kanssa Internet -painonpudotusohjelmassa (http://www.drdoolgoff.com) .dr. Dolgoff meni Princetonin yliopistoon sekä NYU: n lääketieteelliseen instituutioon ja suoritti hänen lasten asuinpaikkansa New Yorkin Columbia Presbyterian lasten lääketieteellisessä laitoksessa. Hän on American Pediatricsin akatemian hallituksen sertifioitu stipendiaatti sekä entinen lisensoitu fyysinen kunto-ohjaaja. Dr. Dolgoff sijaitsee Roslynissa, NY, hänen ukko ja kaksi lasta, ikä 4 ja 7.

Linkki tähän viestiin: aliarvioitko lapsesi painoa?

0/5

(0 arvostelua)

Jakaminen on välittämistä!

Jaa

Twiitti

Jaa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *