Vauvan ilta taidegalleriassa {Rookie Moms Vaikeus#12}

0 Comments

Haaste: Nauti nykytaiteesta (vauvan kanssa)

Toistaiseksi uskon, että yksi vanhemmuuden kiehtovimmista elementeistä on ymmärtää lapseni luonnetta, kun hän navigoi maailmassa. Yleensä olen nopeasti oletan, että Westonin reaktiot olosuhteisiin ovat täsmälleen samat kuin minun, samoin kuin yleisemmin kuin ei, olen erittäin väärässä. Tilanne asia: Kokemuksemme täyttää aloittelijan äitien vaikeudet #12, nauti nykytaiteesta.

Vain niin tapahtui, että muutama kuukausi sitten äitini kutsui sisarukseni ja minä osallistuin taidenäyttelyyn galleriassa, jossa hän on jäsen. Päätimme, että tyylimme olisi ”Koti on missä taide on”, samoin kuin me kumpikin tuotamme teoksen edustamaan teemaa. Äitini, vesivärit, yritti kättään digitaalisessa taiteessa, kun taas sisarukseni tuotti vesivärin löydetyistä esineistä äitini talosta. Kävin House Depotissa, otin maalisirunäytteet ja hyödynsin neliömäistä paperitietoa peittomallien tuottamiseksi. Galleriassa oli vastaanotto kaikille mukana oleville taiteilijoille, niin Ericille ja pakasin Westonin ja vei hänet kylmään lauantaihin.

Aito haaste: Älä ole paniikkikohtaus
Onneksi Weston oli nukahtanut autoissa ja kuorma -autoissa, koska autojen pysäköintipaikan löytäminen kesti noin kolme vuotta. Ice -jalkakäytävien rohkaisemisen, käännyimme galleriaan, tyydyttäen sisarukseni ja hänen poikaystävänsä matkalla. Weston oli herännyt, samoin kuin nauttinut raikasta ilmaa, joten kun ilmestyimme gallerian ovella, samoin kuin huomasin, että tilaa oli hillo, joka oli täynnä kovia ihmisiä, otin syvään hengityksen ja valmisin valmiiksi pahin.

Mutta Westonin pahin ei koskaan tullut! Hän oli täysin hieno ihmisten katselun ja huoneen skannaamisen kanssa; Yhdessä vaiheessa äitini pyöritti häntä ihmisten joukkoon. Siinä vaiheessa sekä Eric että minä hikoilin sekä täysin ihmisten, äänien, väkijoukon kanssa. Siksi odotin Westonin myös hätkähdyttävän, mutta kun äitini pyöritti häntä takaisin, hän antoi minulle “olen tämän nivelen yli”, näyttää samoin kuin jatkui viihdyttämistä rattaiden hihnoilla.

Olin järkyttynyt, ollakseni rehellinen. Kun olin klaustrofobinen, hermostunut ja täynnä houkutusta, jälkeläiset olivat rauhallisia, viileitä ja kerättyjä. Ei mitä odotin! Teimme toimeenpanopäätöksen lähteä mahdollisimman pian, ei vauvan jälkeen, koska äiti ja isä eivät pystyneet käsittelemään sitä!

Kun me loputimme menetelmämme kadulle, Eric ja ryhmittelin uudelleen ja otin kollektiivisen syvän hengityksen raikasta ilmaa. Weston katsoi meitä “mikä on tilanne?” Käsittele samoin kuin melkein tylsää! Hän oli valmis pääsemään ulos samoin kuin leikkiä, samoin kuin olemme valmistautuneet vakavaan torkuun. Sen sijaan me kaikki menimme meksikolaiseen ruokaan, missä Weston oli samalla tavalla katsottuna, kun ajamme burritoja kasvoihimme.

Tykkään katsomassa, että hän löytää oman askeleen, omat tunteensa, tykkää sekä inhoa. TT hämmästyttää ja ilahduttaa minua, kun poikani on positiivinen reaktio johonkin, josta olen ahdistunut tai ahdistunut. Ehkä jonain päivänä hänen on pidettävä kättäni ja johdettava minut väkijoukkojen kanssa!

[Kaikki minun kuvat, Olivia, kaikki oikeudet pidätetään]

Löydä lisää pikkulasten aktiviteetteja 52 säännöllisellä aloittelijaäiti -haasteella.

Jos olet jo osallistumassa, käytä hashtag #rookiemoms Instagramissa tai Twitterissä, jotta voimme kiittää toisiamme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *