Juhlisin sisä-/ulospäivääni {Rookie Moms Vaikeus#40}

0 Comments

Haaste: Juhli pikkulapsen ulkopuolella pidempään kuin sisällä!

Perjantaina ennen 37. raskausviikkoa, Eric lähti töihin, samoin kuin vatsani, “poika, haluaisitko tulla ulos joskus tänä viikonloppuna?” LO ja katso, kello 4:00 sinä yönä, heräsin yhtä paljon kuin veden murtumisen. En voinut uskoa sitä, emme edes pakattu täysin sairaalaan! 15 tuntia myöhemmin varhaisen lintujen lapseni saapui. Siten sen sijaan, että aloittelevan äidin vaikeudet #40, heittäisimme sisäpuolisen juhlan viikolla 40, juhlimme sitä viikolla 37. Olin enemmän kuin mielelläni varhain, koska minulla ei ollut niin turhaa ottelua raskausdiabeteksen kanssa (GD), joka teki raskauden lopusta uskomattoman stressaavan. GD esti minua tekemästä vielä enemmän aktiviteetteja/syömästä enemmän ruokia kuin “normaalit” odottavat naisia, joten tämän juhlapäivänä juhliin molemmat Westonia ollessa ulkopuolelta pidempään kuin hän oli, samoin kuin totuutta, jota en ole Tekä on raskausdiabetes kaikenlaisia ​​enemmän (minun todella poistui toisen toisen).

Kiitollinen koko ajan pitkään!

Aloitin päiväni makaamassa sängyssä. Kun minulla oli GD, minun piti nousta joka päivä klo 7.00 testaamaan verensokerini. Makaisin hiljaa sängyssä, kun bit -kaverini nukkui järkevästi vieressäni, ja uskon myös siitä, kuinka kiitollinen minulla oli vain makaa siellä ja ei tarvitse piikata sormeani. Tietenkin aloitin aamiaisen kahdella kupillisella vahvaa kahvia; Minulla ei ollut kahvia raskauden aikana, koska kun yritin jonkin aikaa, Weston meni villiin sisälläni. Käsittelen myös itseäni herkullisilla vuotoilla, samoin kuin paljastuin tarkalleen kuinka upeat keltaiset keltuaiset ovat, kun niitä ei ole täysin kypsennetty.

Olen tyyppinen nainen, joka tykkää huonekalujen uudelleenjärjestelystä, tämä oli selvästi jotain mitä en voinut tehdä raskaana, kun pelkäsin putoamista tai luun murtamista. 37 viikon tapahtumapäivänä jouduimme siirtämään paljon vanhoja huonekalujamme autotalliin myytäväksi, samoin kuin kun Eric tarjosi tehdä sen, sanoin: “Ei, haluan!” Nostain ne tuolit korkealle pääni yli, struttin ulkopuolelle ja lyöin ne alas autotalliin. Se sai minut tuntemaan olonsa niin vahvaksi ja kykeneväksi tekemään tällaista toimintaa uudelleen!

Mutta osa päivästä, josta nautin eniten, oli matkamme Target -alueelle. Siellä ollessani valitsin astiat esikäsitteistä hedelmää. Odotettaessa, että minulla oli paha pelko esikäsittelyhedelmistä tai vihanneksista. Pelkäsin jatkuvasti Listeriaa, joten kieltäydyin syömästä kaikenlaista vihanneksia, joita en leikannut itse. Hedelmät olivat täysin pöydältä diabeteksen takia. Ymmärrätkö, millaista on mennä koko kesäaikaan ilman vesimelonia? Tarkalleen. Söin esikäsitteiset hedelmät, ananas-, karhunvatukat ja vesimeloni täysin kiitollisuudella.

Kun katsot taaksepäin, on typerää tarkalleen kuinka ahdistunut olin raskaana, mutta kaiken ammattilainen oli aloittelija. Nautin päivästäni juhlia Westonin 37. elämän viikkoa; Oli erityistä juhlia hänen syntymäänsä, mutta olla kiitollinen siitä, että löysin niin paljon ja tein siitä kokemuksen kanssa vahvemman naisen.

[Valokuvan luotto: Olivia Howell, kaikki oikeudet pidätetään]

Löydä lisää pikkulasten aktiviteetteja 52 säännöllisellä aloittelijaäiti -haasteella.

Jos olet jo osallistumassa, käytä hashtag #rookiemoms Instagramissa tai Twitterissä, jotta voimme kiittää toisiamme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *