Äidin hienoin fyysinen kunto -mantra on “pitää se yksinkertaisena”

0 Comments

jakaminen on välittävä!

Jaa

Twiitti

Jaa

Hän on laskenut terveytensä ja hyvinvointinsa huolenaiheidensa alareunaan useita vuosia. Löydämme aina koko ajan äitejä, jotka valittavat hänen äitiydestään ruokakaupassa, ”äiti -blogeissa” ja kuntosalilla. Varsinkin kun nuoret ovat menossa kouluun, elämä on erittäin kiireistä, mutta näiden kaikkien joukossa on aina mielessä yksi asia, että äitiys on mahtava.

Äidinä oleminen tarjoaa sinulle syyn tarkistaa satuja, kaivaa likaa, olla äänekäs ja pitää hauskaa lasten kanssa. Äitiys tarjoaa sinulle mahdollisuuden indeksoida, kyykkyä, hypätä, juoksua nuorten jälkeen rutiininomaisesti. Äitiys on ollut rajattomana parannuksen mahdollisessa mahdollisessa hyvin, mutta vain silloin, kun et usko sitä taakana.

Äiti on silti vaikeus ja se on yksinkertaista syventää huonoihin tapoihin. Mutta kun havaitsemme itsemme uskovan tällä tavalla, on korkea aika ottaa askel taaksepäin ja ajatella. Lapsillamme on tarpeita, he vaativat meitä olemaan terveitä ja vahvoja, jotta he voivat löytää heille asettamastamme esimerkistä. On selvää, että roskaruoka voi rauhoittaa lapsia vähän, mutta se ei ole hieno tapa.

Entä kuntosali? vielä yksi tekosyy. Sinun ei vaadita suuntautumista kuntokeskukseen rutiininomaisesti pysyäksesi kunnossa. Äitinä ei myöskään ole mahdollista pitää sitä päivittäisessä rutiinissasi. Muodon pysymisen temppu ei ole juoksumatto, bosu -pallot tai minkäänlaiset muut fyysiset kuntolaitteet. Se ei ole edes tyypillinen lause sinulle, kun teemme fyysistä kuntoa. Äidin fyysisen kunnon todellinen manta on kuitenkin ”pidä se yksinkertaisena”.

Liittyy tarkalleen kuinka valita lapsellesi paras päivähoito

Puskupit, kyykky, vuorikiipeilijät, pull-upit, indeksointi, hyppääminen, juokseminen, kiipeily- Nämä harjoitukset eivät ole meidän alapuolella. On erittäin helppoa tehdä kaikki asiat lasten kanssa, kun he pelaavat yhtä hyvin kuin te kaikki olette hullussa tunnelmassa. Sen sijaan, että surisit totuutta, että et voi liittyä kuntokeskukseen, kun lapsesi tarvitsee olemassaolosi kotona, voit tehdä kaikki nämä asiat ja pitää itsesi kunnossa.

Tämän lisäksi kolme helppoa kuntokeskuksen laitetta, mukaan lukien vetopalkki, kettlebell ja harjoituksiin integroitu hyppyköysi varmasti. Saatat jopa huomata, että ilahdutat näitä helppoja harjoituksia talossa paljon enemmän rutiininomaisen kuntokeskuksen matkan sijasta. Kun olet stressaantunut, kyllästynyt tai hukkua, vain kymmenen minuuttia jokaisesta näistä harjoituksista on kaikki mitä tarvitset.

Äitiys on loistava mahdollisuus piirtää innovatiivinen puolesi. Kaikki se tarvitsee myös monipuolisuutta ja sitoutumista sinulta sekä sinun että lapsesi hyvinvoinnille.

Linkki tähän viestiin: hienoin fyysinen kunto-mantra äidille on ”pitää se yksinkertaisena ”

0/5

(0 arvostelua)

Jakaminen on välittämistä!

Jaa

Twiitti

Jaa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *