Tee oma vauvanruoka

0 Comments

Kuva: Ewa Pinkonhead

Jos luulet olevan kunnianhimoisia granola -äitejä edes ehdottamasta tätä ajatusta, saan sen kokonaan. Ei ole mitään vikaa pusseissa tai purkissa vauvanruokaa. Löysin henkilökohtaisesti ruoan tekemistä tällä tavalla hauskaa, joten siellä on. Jos yllä oleva valokuva kiehtoo, jatka lukemista.

Kirja, erittäin vauvanruoka on täynnä reseptejä vauvanruoan valmistukseen ja varastointiin. Itse asiassa kaikkein hyödyllisin osa siitä on, että siellä on luettelo ruuista, joiden avulla vauvasi esitellään jokaiselle kuukaudelle, kuukaudesta 5 asti taaperoisuuteen. Viittasin siihen jatkuvasti, kun Julian aloitti juuri kiinteät aineet ja sitten Heather lukee sen (melkein kannen peittämiseksi) kuin romaani. Ehdotuksemme on tehdä ja jäädyttää niin paljon kuin pystyt, kun sinulla on edelleen kiinnostusta ja energiaa, koska se voi menettää vetovoiman vauvan vanhetessa. Kirja on myös hullu täynnä muita rahaa ja maansäästöideoita, jos olet kiinnostunut siitä. Mutta nyt, lasketaan perustiedot.

Kuinka tehdä oma vauvanruoka

Pidämme se helposti ja valitaan hedelmät tai vihannekset, jotka pehmennetään höyrytettynä. PÄÄLLET ON HALLITTAVA RUOKA. Seuraa samaa prosessia kaikille valitsemille ruoalle: bataatit, kurpitsa, omena.

Kiehuva vesi.

Lisää kuorittuja ja kuutioita hedelmiä.

Pistä haarukalla tilan tarkistamiseksi. Kun haarukka lävistää ruokaan helposti, olet keittänyt sitä.

Poista liesi yläosasta

Kaada monia vettä. Joidenkin poistuminen on hienoa.

Sose. Käytä ruoanvalmistuslaitetta tai tehosekoitinta, jos sinulla on niitä. Minulla on sauvasekoitin, joka tunnetaan myös nimellä upotussekoitin, ja suosittelen sitä. Paljon enemmän siitä myöhemmin.

Syötä vauvaa joitain soseista tuoretta astiasta.

Jäädytetyt vauvanruokakuutiot | Kuva: Wendy

Kotitekoisen vauvanruoan pelastaminen ja varastointi

Laita sose jääkuutioaluksiin ja jäädytä.

Kun ruokakuutiot on asetettu, poista ne ja aseta uudelleen suljettaviin pusseihin. Tarra ruokatyyppi ja päivämäärä, kuten ”Yams 21. helmikuuta”.

Kuumenna uudelleen, aseta mikroaaltouunin turvallinen astia ja nukkaa sitä. Sekoita hyvin välttääksesi kuumia kohtia. Jos et pidä mikroaaltouunista, aseta suljettavaan pussiin ja aja kuumaan veteen.

Tarjoile lusikalla tai täytä uudelleen käytettävä vauvanruokapussi (meillä on niistä sekalaisia ​​mielipiteitä).

Kaupan työkalut

Beaba Babycook voi viettelemään sinut. Tiedän, että olisin ollut, jos se olisi lähellä, kun vauvani olivat vauvoja. Se höyrystyy ja sostaa yhdessä laitteessa. Mahtava. Viimeisin malli tekee suurempia tai pienempiä annoksia. Hintamerkki on vähän korkea.

Tällä kaverilla on kuitenkin merkittävä hintamerkki. Kuten edellä keskusteltiin, olemme molemmat upotussekoittimen harrastajia. Harkitse tätä seksikäs punainen KitchenAid. Katso, se teki omenakastikkeesta lukeessasi.

{Huomaa:} Ice Cube -lokeroiden sijasta voit ostaa tiettyjä vauvanruoan pakastinalustoja ja pitää jäädytetyt puhdistetut annokset kuutioissa, kunnes käytät niitä. Nämä BPA-vapaat astiat ovat lukuisia tuotemerkkejä, mutta pidämme Oxo Totista.

Lopuksi, muutama kirja, joka opastaa sinua vauvanruoan valmistuksessa: seikkailuja:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *