Maailman matkustaminen pienten lasten kanssa

0 Comments

Ystäväni, Magnus ja Cheryl, ovat merkittäviä nomadeja, jotka ovat olleet ympäri maailmaa ja takaisin vain lähtemään jälleen lapsen kanssa ja vielä yhden kerran kahden pikkulapsen kanssa . He ovat kroonisia matkansa, voitonsa ja blogissa tantrumeidensa kanssa, joilla on paljon ehdotuksia kiertämään maailmaa pienten lasten kanssa. Koska he odottavat pikkulasten numeroa kolme minkä tahansa tyyppistä päivää, olen kiinni heihin ja pyydettiin jakamaan joitain tarinoita ja neuvoja. Merci!

Oppitunnit, jotka löydetään maailmanlaajuisista matkoista totsilla

Järjestämme 8 kuukauden soireen elokuusta 2011 maaliskuuhun 2012 saakka, toivoen todella matkustavan Skotlannista Barcelonaan, upota Amerikkaan, vetoketju Japanin yli ja Korea, Traverse Uusi -Seelanti, Dot Australiassa, vie aikaa Thaimaan rannoilla Ennen päätymistä herkullisessa Sri Lankassa.

Matkustaminen maailmaan nuorten kidien kanssa-uuvuttava kaoottinen hulluus, kyllä, kuitenkin lähikuvaan, kun kaksi pientä ihmistämme kasvavat ja muutokset joka päivä.

Kohteet: Missä on riskitön ja hauskaa valita Wee ‘uns?

Suositeltu lapsiystävällinen matkasuunnitelma:

Leirintäalue Länsi -Euroopassa: Turvallinen, toimiva kuitenkin paljon ajo mailia.

Aja Yhdysvaltojen itää ja etelää: kotitalousystävällinen kuitenkin jälleen, suuret matkoja peitettäväksi.

Japani: Ydinreaktori jäähdytetään (vaikka pidimme etelään turvassa) sekä maa, joka voi hyödyntää matkustajarahaa rakennettaessa.

Etelä -Korea: monipuolinen, turvallinen, helppokäyttöinen eikä yleisesti vieraillut.

Uusi -Seelanti: hämmästyttävän upea sekä kotitalousystävälliset puistot sekä grillausalueet kaikkialla.

Australia: aurinkoiset rannat ja tuttu kulttuuri kuitenkin pelottavia myrkyllisiä kriitikkoja välttää.

Thaimaa: Aasian hauska-tyyli fantastisella matkustajainfrastruktuurilla, kauniilla ihmisillä ja etelässä ei ole malariaa.

Sri Lanka: Mahtava erilainen kulttuuri, sisällissota aiemmin, vähän kuin Intia-Lite!

{Lue tarkalleen miten samoin kuin miksi valitsimme kohteemme}

Pakkaus: Mitä pakata maailmanmatkalle taaperoiden kanssa

Löysimme pakkauksen matkustamiseen nuorten kanssa hyvin hyvin: pidä vain täysikasvuinen aseesi minimissä. Samoin pidä mielessä näennäinen totuus, että lapsia on kaikkialla: Voit todennäköisesti löytää minkä tahansa tyyppisiä perusteita missä tahansa maailmassa. Ole valmis muutamiin kiusallisiin vuorovaikutuksiin, kuten Magnus erehtyi nappien terveystyynyt (vaipat) japanilaisessa myymälässä!

Sri Lankan juna -lapsen rauhoittamisjärjestelmä (iPhone, kuulokkeet ja Apple!)

Jotkut asiat ovat tietysti menestyneet paljon paremmin kuin toiset: vaunu [osoittautui] jumalaa, joka tarjoaa hallinnan hullujen nuorten yli kiireisissä rautatieasemissa (mutta vähemmän hyödyllistä menemistä ja alaspäin junaportaat); Lastenkäyttäjä antoi meille mahdollisuuden viedä nuoret Uuden-Seelannin monen päivän matkalle sekä Ukulele on herättänyt iloa naapurimaiden tiloihin hotelleissa Japanissa ja Koreassa. Haittapuoli, e-kirjat eivät ole niin helppoja käyttää vanhanaikaisena painatuksena, emme voineet tehdä sitä läpi ilman juoksukenkiä pitämään meidät muodossa ja nuoret tarvitsivat rutiinia, joka elvyttää heidän lelujaan ja kirjoja pitämään ne kiinnostuneina.

{Read our actual packing listings as well as exactly how they changed}

Matkapäivät: Selviytyvät pitkät kauttakulkupäivät pienten lasten kanssa (lentokoneet, junat ja autot)

Japanilaiset junat ovat erityisen mahtavia, koska voit istua etuvaunussa ja näyttää lasiikkunalta katsellaksesi kuljettajaa vetämään nuppiaan ja kääntämään valitsimia ajaakseen junaa ”“ Fantastinen uteliaisille nuorille.

Taikuus kestää kuitenkin muutaman minuutin, kunnes heidän pienet kiinnostuksensa ovat muuttuneet muuhun vaunuun. The cool, polite silence of the carriage with the people as well as occasional kids sitting with restraint as well as remarkable manners.

Books, toys, treats as well as risks can likewise purchase you a bit time but, again, a journey of over 2 hours made the train carriage seem like a prison, with us the inmates being punished with the pity of damning eyes as our uncontrollable young children charged up as well as down, climbed the seats, fought as well as wailed when reprimanded. {read much more travel Days}

Even much more reflections on our world trip with toddlers:

The worry Factor: established as well as unfounded fears when traveling with toddlers

The Jabs!: Kiddy inoculations/vaccines

I excerpted this publish as part of our series on traveling with babies, toddlers, as well as little children. Sheryl as well as Magnus have been some very remarkable places. Go go to their blog to see inside much more of their adventures. 

[All pictures from MagnusandCheryl, all rights reserved]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *