Kuinka pelasin Scarlettin sateenkaaren syntymäpäiväkakun kuolemasta kauhistuttavasta kuolemasta

0 Comments

tyttäreni piti seitsemännen syntymäpäivänsä Pump It Up -tapahtumassa, värikkällä varastossa, joka oli varustettu monilla puhallettavilla hyppäävilla asioilla. Tämä operaatio on syntymäpäiväjuhlakone. Vanhempien ei tarvitse nostaa sormea ​​juhlan aikana; Lasten kengät ja vanhempien kukkarot ovat jopa pyörillä pyörillä varustetulla hyllyllä, kun puolue liikkuu laitoksen läpi.

Vaikka kuka tahansa järkevä vanhempi olisi yksinkertaisesti tarkistanut “jäätelökakun” vieressä olevan ruutuun kirjautuessaan juhliin, minulla on perinne tehdä lasteni syntymäpäivä herkkuja, vaikka aion kysyä miksi. Minulla ei ole erityistä kykyä siitä. Olen vain ajatellut, että se ei ole niin vaikeaa. Teen cupcakeja laatikosta ja käytän kaupasta ostettua kuorrutusta, ja kaikki ovat iloisia ja koko asia maksaa noin 10 dollaria.

Tässä ovat Julianin syntymäpäivän cupcakes noin vuosi sitten.

(Löydä nämä viehättävät googly -karkkisilmät Amazonista.)

Scarlett ja minä näimme tämän solmiovärin kakkuseoksen myymälän hyllyllä ja sain sen.

Säädettyään Scarlettin odotuksia siitä, että kakku ei muistuta laatikossa olevaa kuvaa, koska a) en saanut kolme sekoituspakkausta kolmen ympyrän kakkua, jotka on huurrettava yhteen ja b), en tee kuorruttamista ja sitten fondanttia ja sitten sitten väritys fondantti ja leikkaamalla sitten fondantti ympyröihin ja pistäen sitten silmäni ulos kuorrutusveitsellä. En vain tee sitä.

Ajattelin, että olisi hauskaa keittää se Bundt -kakkupannulle ja sitten pakkase sitä valkoisella ja sitten jokainen viipale olisi oma erinomainen pieni sateenkaari.

Teimme sekoituksen ja noudatimme ohjeita erottaaksesi taikinan kuuteen kulhoon, yksi jokaiselle ensisijaiselle värille ja yksi jokaiselle toissijaiselle värille. Paketti ohjasi meitä käyttämään suljettua elintarvikkeiden väriä kääntääksesi jokaisen taikinan segmentin osoitetulle värille solmiovärispektrissä. Iloomme, värisekoitus meni pois ilman koukkua ja teimme todella violettia punaiselta ja siniseltä. Tai tarpeeksi lähellä.

Seuraavaksi kaadimme taikinan, yksi väri kerrallaan tarttumattomaan Bundt-pannuun.

Hmm. Se täytti vain murto -osan pannusta. Toivoin, että se nousee tai muuten minulla oli vain tarpeeksi kakkua ruokkiakseen noin kuusi lasta. Odotimme 15, sekä sisarusta, jotka ilmestyvät usein ajoissa kakkuun.

Määrätyn leivontaistunnon jälkeen annoin kakun jäähtyä, mutta ehkä ei tarpeeksi. Kun yritin kääntää kakun yli, se hajosi kokonaan. Puolet kakusta liimattiin pannun yläosaan. Vai niin. Paska.

Olin aloittanut tämän projektin päivää ennen puoluetta juuri tapauksissa syistä, ja nyt minun piti harkita suunnitelmani BS.

Tee sama projekti uudestaan ​​ja toivoa parempia tuloksia. Ymmärrän, että tämä on hulluuden määritelmä, mutta epäilin, että paljon enemmän ruoanlaittoa ja paljon enemmän jäähdytystä saattaa tuottaa paljon voimakkaamman kakun.

Palauta normaaliin cupcake -tarjoukseeni, joka mukauttaa sen luotettavuutta.

Kaivaa luoviin aivoihini ja kierrä tämä murentunut sateenkaarikakku.

Yksi hyvien ol ‘-kuppikakkujen tärkeimmistä eduista on, että sinun ei tarvitse leikata ja lautasen kakkua joukkojen edessä. Kukaan ei pidä siitä puolueen vanhemman työstä, eikö niin? Jonkin verran käsin vääntyneen ja vannon jälkeen ja antaessani itselleni keittiön puhetta, keksin uuden suunnitelman. Lähetin mieheni kauppaan kermavaahdon ja kirkkaiden muovikuppien saamiseksi ja sammutin päivän sateenkaarikakun.

Aamulla, pari tuntia mennä ennen juhlia, tein kermavaahdon ja panin sen Tupperware -ohjelmaan jääkaapissa, jotta voisimme kuljettaa sen juhliin. Kaadin annoksen tye-die-kakkupaloja ja muruja jokaiseen muovikuppiin. Pakatimme ne autoon ja menimme juhliin. Muutama hetki ennen pizzan tarjoilua, ylitin jokaisen kupin tuoreella kermavaahdolla. Yllättäen keittiön epäonnistuminen oli Pinterestin arvoinen jälkiruoka.

Odota, sanoin Pinterest-arvoinen, eikö niin? ole hyvä.

BONUS: Saavutin helposti läpäisevän jälkiruoan tilan, jota olin kauhistunut, mitä kaipaan. Ei julkista kakun leikkaamista tähän juhliin. Jokainen lapsi sai hänelle luovuttavan kupin.

Seuraavan kerran suunnittelen kakkukuppeja (kuten cupcakeja, mutta vahingossa?) Alusta alkaen, joten en tuhlaa aikaa itkemään vuotaneiden murujen yli.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *