Snapfish -valokuvakirjani (sponsoroitu)

0 Comments

Snapfish haastoi minua äskettäin pyytämään lukijaehdotuksia ja tekemään hienon valokuvakirjan. Joten ideoiden ei vain tarvitse olla mielenkiintoisia, mutta niiden piti olla myös tarpeeksi helppoja, jotta voin suorittaa. Suurien ideoidesi perusteella valitsin helpoin: yhden hauskan päivän.

Alissa kommentoi: Teitkö jotain hauskaa koko perheenä tänä vuonna? Jopa vain yhden päivän asia kotona, kuten haravointi? Otin gazillion kuvia meistä, jotka soittavat lehdissä tänä syksynä, ja jos minulla olisi mielikuvitus, joka ehdottomasti tekisi hauskan valokuvakirjan ”“ Me kaikki pelaamme ja piti hauskaa yhtenä peruspäivänä etupihallamme. Otin joitain valokuvia lähikuvia lehtiä ja syksyvärejä, joten käyttäisin niitä taustana (en tiedä, jos Snapfish antaa sinun tehdä niin, mutta se on todella siistiä, jos ne tekevät) ja laitan valokuvia päälle. Ehkä pieni proosa kuvaamaan hauskaa, joka sinulla kaikilla oli, ja olet valmis! Hauska tapa muistaa perhe.

Perusmallin avulla latasin kuvia, jotka ystäväni Eric otti äskettäisestä loma -evästeiden sisustusjuhlista. Eric ottaa aina niin kauniita rehellisiä laukauksia, tajusin, että kirja olisi viehättävä ja yksinkertainen.

Tässä on kansi, joka näyttää ihanteen etumatkan kokonaisvaltaisena valokuvana kovakantisella ja vasemmalla olevalla takaosassa.

Tässä on muutama sisustus:

Pystyin lisäämään kuvia helposti tietokoneeltani. Muiden konseptien kokeilusta voisin myös tuoda kuvia ystäväni Snapfish -albumeista ja suoraan Facebookista. Valokuvakirjan luominen oli suoraviivaista, kun valitsin ja latasin kaikki kuvat. Koko 20-sivuisen kirjan luominen ja tilaaminen kesti vain tunnin. Voisin vetää heidät ja astua heitä minkä tahansa määrän asettelujen ympärille. Tätä käsitettä varten valitsin vain yhden kuvan sivua kohti.

Olen ekstaattinen vastaanottaa kirjan ja olen varma, että lapseni nauttivat sen tarkistamisesta! Kiitos Creative Rookiemoms -lukijoille ja kiitos Snapfishille.

Ilmoittaminen:

Snapfish sponsoroi tätä viestiä osana ”Your Creative Lens On Life” -kampanjaa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *