Toipua traumaattisesta aivovauriosta

0 Comments

jakaminen on välittämistä!

Jaa

Twiitti

Jaa

Kuvittele kaikki yhtäkkiä pimeä, mielesi, ajatukset, tunteet ja fyysiset kyvyt, jotka näyttävät liukastuvan sinusta. Tätä tuntuu, kun aivosi kärsivät traumaattisesta vammasta. Tietysti on olemassa paljon tieteellisempi määritelmä siitä, mikä traumaattinen aivovaurio on, samoin kuin monia asioita, joita voidaan odottaa toipumisajalla aivojen jälkeen, on aiheuttanut vamman. Aivolisäaineiden ottaminen Neurohacks.co: lta voi auttaa palautumisvaihetta menemään hiukan nopeammin. Tässä on mitä odottaa, jos sinä tai tuntemasi joku on aiheuttanut traumaattisen aivovaurion.

Mikä on traumaattinen aivovaurio?

Traumaattinen aivovaurio voi tapahtua, kun kaikenlainen ulkoinen voima vahingoittaa päätä. Aivovammojen johtavat syyt ovat putoukset, joita seuraa tiiviisti auto -onnettomuudet ja putoavat esineet. Monet usein päivystyshuoneen tarkistaminen tekevät hyvin nuoret tai hyvin vanhat asiakkaat, jotka ovat joutuneet päähän jotain. Kun aivot kärsivät traumasta, tietoisuuden menetyksestä, amnesiasta, kallon murtumasta, voi tapahtua myös posttraumaattinen takavarikointi. Asianajotoimistot, jotka tarjoavat lukuisia palveluita, kuten auto -onnettomuuksien asianajajapalvelut, voivat tarjota sinulle vain korvauksia lääkinnällisistä laskujesi maksamisesta säästääksesi finanssikriisiä.

Miltä palautus näyttää jollekin, joka on kärsinyt traumaattisesta aivovauriosta?

Onnettomuuden vakavuus yksilöi, kuinka kauan elpyminen kestää. Suljetussa päävauriossa kallo ja aivot eivät ole tunkeutuneet, ja toipuminen voi kestää vain muutaman viikon. Avoin pään vamma on, kun aivot turvaamaan taito ja muut kerrokset ovat tunkeutuneet tai revitty, paljastaen aivot ilmaan. Avoin pään vammat tai ensisijaiset vammat tapahtuvat onnettomuuden ajankohtana ja aiheuttavat paljon enemmän vaurioita aivoille. Näiden vammojen vahingot ovat peruuttamattomia ja niiden toipuminen voi kestää vuosia, jos palautuminen on mahdollista. Muutamia esimerkkejä ensisijaisista vammoista ovat:

Murtuma – Kun kallo rikkoutuu tai hitaat, paljastaen aivot tai aiheuttaen kallon luun painostamaan aivoja, jotka tunnetaan masentuneena kallon murtumana.

Liittyvät helppo tapa sisällyttää proteiinia jokaiseen aterian

Lokalisoitu – vamma yhdelle aivojen osalle, johon voi liittyä mustelmia tai verenvuotoa jollain aivojen osalla.

DAI (diffuusi aksonaalinen vamma) – Kun aksonit ja neuronit, jotka sallivat aivomme kommunikoida, venytetään, vedetään tai revittyvät, mikä minimoi aivomme toimintakyvyn.
Toissijaiset vammat, jotka tapahtuvat alkuperäisen vamman jälkeen, ovat toinen syy traumaattisille aivovauriopotilaille. Kun aivot ovat kärsineet alkuperäisestä traumasta, turvotusta tai verenvuotoa voidaan odottaa. Jos aivot turpoavat merkittävästi, se voi painaa kallon pohjaa. Hapen virtaus aivoihin voi olla rajoitettu, ja verenpaine voi laskea.

Viime kädessä tässä on mitä voit odottaa traumaattisen aivovaurion jälkeen:

Kyvyttömyys ilmaista merkkejä tietoisuudesta

Putoaa koomaan, vegetatiiviseen tilaan tai minimaalisesti tietoiseen tilaan

Keskittymisen menetys

Oppimisvaikeus

Toistuva levottomuus

Levottomuus

Hermostuneita taipumuksia

Häiriintyneet nukkumismallit

Epäjohdonmukainen kyky suorittaa tiettyjä tehtäviä

Monet, jotka voit tehdä, on olla siellä ja tukee henkilöä, joka on saanut traumaattisen aivovaurion. Matka toipumiseen on pitkä ja mutkikas tie, ja siinä on tyypillisesti lukuisia ylä- ja alamäkiä. toipuminen voi kestää 6 kuukautta tai 6 vuotta. Vaurion vakavuudesta riippuen täydellinen toipuminen ei ehkä edes ole mahdollista. Henkilö, joka kärsii traumaattisesta aivovauriosta

Kirjoittanut Linda M. Shick Forth For The Healthy Mothers Blog -lehti

Linda M. Shickin koko NAFTLIN-SHICKin lakimies on rajoitettu vakavasti loukkaantuneiden ihmisten edustamiseen, mukaan lukien traumaattisista aivovammoista kärsivät. Hänelle on annettu kunnia Pro Bono -palkinnolla Pennsylvanian asianajajayhdistyksen Pennsylvania Bar -säätiöltä, “koska laki on kaikille”.

Jos haluat saada ilmoituksia terveellisistä elämänvihjeistä, terveysuutisista, vanhemmuudesta ja viesteistä, tilaa sähköpostitse ja seuraa meitä Facebookissa, Pinterestissä, Bloglovinissa, Google+: ssa ja Twitterissä.

Tilaa uutiskirjeemme. Kysymyksiä tai kommentteja? ota meihin yhteyttä

Linkki tähän viestiin: toipuminen traumaattisesta aivovauriosta
Liittyvät kuinka hallita jännitystä ja emotionaalista syömistä kotona pysyessäsi

0/5

(0 arvostelua)

Jakaminen on välittämistä!

Jaa

Twiitti

Jaa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *