Swaddles ja Buntings: Infant Halloween -pukut, jotka sitovat

0 Comments

, mikä on täysin suloista typerälle lapselle, joka ei voi indeksoida sinulta? Swaddled up -puku, tietysti!

Jos vauvasi hienointa tekniikkaa ei liiku lattialle, mieti näitä rakastettavia pukuvaihtoehtoja nuorille, jotka todennäköisesti nukkuvat menetelmänsä Halloweenilla. Jos toivot kuitenkin tuovan pukutuntisi (hankala!) Tai kävellä häntä (mahdotonta!) Mihin tahansa, niin vain naurahtaa ja siirtäminen päälle.

Swaddles, jotka ovat paljon käytännöllisempiä

Nämä Sozon swaddle-puvut ovat listamme kärjessä, koska ne ovat sekä pehmeitä että monikäyttöisiä. Kuten tulevaisuuden pyjamapohjaiset ottelut, lapsesi voi olla pukeutunut leppäkerttuun pääsiäisenä, mutta ainakin hän on mukava. Toisin sanoen, jos valitset jalkapalloilijan tai jalkapalloa (Dang, nämä ihmiset ovat pieniä!), Sinulla on hyvin Superbowlin kanssa. Lisäksi, jos valitset swaddled -piparmintun, lapsesi on kaikki asetettu jouluna.

Buntings, jotka ovat… ahem… vähemmän käytännöllisiä

Kun ehdotan rakastettavia pikkulasten bunting Halloween -pukuja vastaan, se on, koska kokeilin sitä. samoin kuin epäonnistui. valtava aika. Kyllä, vauva on hecka ihastuttava ja viihtyisä. MUTTA. Vauvoja ei voida nopeasti solmia, kävelyä tai edes pitää. Paras vaihtoehto on asettaa swaddled lapsi lattialle ja ihailla. Ooh. Ahh. Napsauta kuva.

Pehmeää puntaa voidaan käyttää nukkumaan aivan kuten swaddle; Monet teolliset ”puku” -pöydät ovat kuitenkin kutiavia ja naarmuisia sisäpuolella, jolloin kipu on sekä sinulle että vauvallesi kipu. Sitten taas putoin kuin yhden näiden kanssa, kun olin aloittelija äiti. Pitäisi olla hormoneja.

Tämä erityinen chilipipper-puku oli se, joka synnytti kaikki epäsuotuisat mielipiteeni nipumasta. Painoin silloisen viiden kuukauden ikäisen lapseni siihen nautinnostani (ja hänen kurjuudestaan) sekä ainoista valokuvista, joita meillä on toimivan psykoottinen ja hän huutaa. Älä tuomitse.

Pod -pukuissa on jotain, joka tekee minusta nostalgisen raskauden ajan. Pelkästään sen pitäisi olla syy olla ostamatta sitä.

Tämä kuuma koira on hauska. Uskon, että olen alkanut saada aikaan. Ehkä on hieno konsepti pikkulasten puku kuin ruoka nauraen. Hmmm. Minulla on muutamia paljon enemmän niin kirjoitettuja, että ne ovat-oikeat pukuvalinnat jaettavaksi. Tässä on hullu hauska banaani ja paljon inhimillisempi (vaikkakin täysin epäkäytännölliset) banaanipukun.

Käännä kiinnostuksemme meren alla, katso samoin merenneito ja nemo-esque-kalat vesiteemalle. Kala on erityisen julmaa, koska se kattaa paitsi jalat, mutta myös kädet! Jos valitset äyriäisiä, ajattele hummerivauva.

Tarvitsetko paljon enemmän ideoita? Katso Halloween -pukukonseptit vauvoille Carseatsissa, lastenrattaissa tai muissa pyörillä olevilla asioilla tai koko oppaana Halloween -pukuihin sekä pikkulapsille että pikkulapsille.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *