Muukalaiset junassa

0 Comments

tänä viikonloppuna menimme kaupunkiin Bartilla Julianin eduksi. Kohteemme oli toissijainen (ostoskeskus) ja kahden junan matka oli valtava tapahtuma.

Menetelmän kodissa lähellä sijaitseva nainen, jonka ikä näytti olevan jossain välillä 20 ja 30, piti tutti suussa. Olin pakkomielle. Löysin tämän sekä houkuttelevan että inhottavan. Se oli täsmälleen saman tyyppinen tutti, jota 6 kuukauden vanha lapseni käyttää. Minulla oli kuvia lapsestani, joka ratsasti Bartissa San Franciscossa tyttöystävänsä kanssa viidentoista vuoden aikana. Onko hänellä iPhone toisessa kädessä sekä toisessa tutti?

Tämä nainen puhui yhden henkilön kanssa noin puolet matkasta ja silloin, kun hän pääsi pois, yksi täydellisempi muukalainen istui hänen vastapäätä ja he alkoivat keskustella. Hän piti vain binkyä suunsa puolella, kuten stogie, samoin kuin jatkui Schmooze -matkustajien kanssa.

Uskoin, että Julian olisi yhtä kulutettu kuin minä. Olin positiivinen, että hän aikoi kysyä viattomalla, hitaasti vauhdilla kolmen vuoden ikäisellä äänellään: “Miksi Dat Ladyllä on paci hänen moniääni?” Uskoin jopa, jos hän kuulee hänet, voisin käyttää sitä syynä saada selitys hänestä. Kuitenkin ei, hän otti sen askeleen. Oletan, että hän ei ole niin tuomitseva kuin hänen äitinsä. Aikuiset, joilla on kumi -nännit suussaan, eivät häiritse häntä. Vaaditaan tietysti päästäkseen julkisesta liikenteestä useammin ja joutumaan massoille.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *