Respect in the classroom

0 Comments

Sharing is caring!

Jaa

Tweet

Jaa

I’m a teacher, as well as have been for the past decade (that sounds so long). Yksi asia, joka on iso lemmikki peeve minun ja monet kollegani on opiskelijoita, joilla ei ole riittävää kunnioitusta – ei pelkästään opettajille, ei kuitenkaan vertaisryhmiä ja itselleen.

Respect is a focus of our school this year. Kristillisen koulun mukaan ensisijainen asia on kunnioittaa Jumalaa, mutta puhumme opettajien, muiden ja itsestään – ei pelkästään sanoja.

Students requirement to respect teachers. Ne ovat luokkahuoneen viranomainen, samoin kuin se on hyvin ristiriidassa opettajana antaa ohjeita sekä oppilaita heti alkavat ja protesti. They requirement to respect others by being honest – however likewise be refraining from saying hurtful things, even if they are honest. They likewise requirement to have self-respect, which indicates they requirement to provide whatever their best effort.

The end result? happier teachers, more successful students, as well as fewer calls home. So exactly how can you, as parents, assist instill respect?

First of all, explain what it looks like – as well as design it. If you’re frustrated with other people, reveal those frustrations constructively as well as civilly. let your kids see you interact or explain interactions with your supervisors as well as other adults in your life. Secondly, explain why it’s important. Vaikka lapset eivät saa rakastaa kaikkia tehtävänsä koulussa, on vielä tärkeää, että he yrittävät parhaansa, jotta heillä on mahdollisuus menestyä – ei pelkästään tässä luokassa, mutta myös löytää tärkeitä taitoja tulevalle oppimiseen. He eivät välttämättä pidä kaikista luokkatovereistaan, mutta ne vaatimukset ovat kuitenkin havaittavia konflikteja kunnioittavasti nyt – nykyiset tapahtumat näyttävät meille juuri miksi se on jotain tärkeää siirtyä seuraavalle sukupolvelle. Finally, ask your kids’ teachers. Vaikka se ei ehkä ole jotain, että he tuovat ylös, ellei ole suurta käyttäytymiskysymystä, voi yllättää sinut kuulleeksi, kuinka valtava ero tällainen näennäisesti pieni asia voi tehdä.

Link to this post:Respect in the Classroom
Related  5 of the most costly items in Your Home

0/5

(0 arvostelua)

Jakaminen on välittämistä!

Jaa

Tweet

Jaa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *