Lämmitetään rintamaito [3 asiaa, jotka sinun on tiedettävä!]

0 Comments

Lämmität neljän unssin pullon rintamaitoa, mutta vauva juo vain kaksi unssia. Voitteko lämmittää jäljellä olevan rintamaitoa vai onko se heitettävä? Rintamaito on nestemäistä kultaa, ja ymmärrämme täysin, kuinka järkyttävä se voi olla sen tyhjentäminen viemäriin!

Rintamahdollisuuksia ja lämmittämistä uudelleenkäyttöä ja lämmittämistä ei yleensä suositella. On kuitenkin muutamia tutkimuksia, jotka osoittavat, että se voi olla jossain määrin turvallinen, ja muutama viranomainen on sanonut, että se on kunnossa. Havaitaan riskejä ja turvallisuustoimenpiteitä rintamaiton lämmittämisestä.

1. Bakteerit rintamaitossa

Kun pumppat, pieni määrä bakteereja päätyy maitoon pullon sisällä. Yleensä näitä bakteereja on niin vähän, ja jääkaapin tai pakastimen asianmukaisen varastoinnin vuoksi niillä ei ole mahdollisuutta kasvaa.

Lisäksi tuore maito voi taistella bakteereja ja pysyä suhteellisen tartunnan vastaisesti. Mitä kauemmin säilytät maitoa, sitä vähemmän bakteerien torjuntavoimaa sillä on.

Kun annat vauvallesi pullon, vauvan suusta on nyt läsnä. Heti kun vauva alkaa imeä, pullo on saastunut.

Jos nämä bakteerit moninkertaistuvat, ne voivat vahingoittaa vauvaasi. Tämä pätee erityisesti, jos vauva on ennenaikainen, kärsimys jo olemassa olevasta sairaudesta tai heikentynyt immuunijärjestelmä. Lämmin maito on bakteerien jalostusmaa.

2. Oikea valmistelu

Rintamaiton uudelleenlämmityksen ja uudelleenkäytön turvallisuus riippuu siitä, kuinka valmistat ja säilytät sen.

Voit valmistaa pullon tuoreella maitolla, mikä tarkoittaa, että se on ollut huoneenlämpötilassa alle neljä tuntia. Toinen vaihtoehto on maidon käyttö, joka on ollut jääkaapissa tai jäädytetty.

Vauvat eivät vaadi lämpimää maitoa, mutta useimmat vauvat mieluummin sitä. Voit antaa vauvallesi tuoretta maitoa huoneenlämpötilassa ja samalla tavalla voit käyttää maitoa suoraan jääkaapista. Jos vauva suosii lämpimää pulloa, tutustu näihin lämpimäisiin ja turvallisiin lämpimiin lämmittimiin!

Suosikkimme

Kiinde Kozii -pullon lämpimämpi-Kiinde Kozii -suunnittelun mielessä. Se lämmittää pulloja vain hieman hitaammin, mutta vain siksi, että ylikuumeneminen voi tuhota rintamaitossa ravinteita, jotka todella haluat vauvasi saavan.

Munckins Fast pullon lämpimämpi-vain yksi asia on sanottava Munchkin-lämpimämmalle; Se lämmittää pullon alle 90 sekunnissa. Se tarkoittaa vähimmäisaikaa kuunnella nälkäistä itkua!

Useimmat äidit lämmittävät jäähdytettyä tai jäädytettyä maitoa. Käytä tätä maitoa vain, jos se täyttää asianmukaiset varastointiohjeet eikä se ole vanhentunut. Tämä tarkoittaa, että se on ollut jääkaapissa vähemmän kuin viisi päivää ja pakastimessa alle kuusi kuukautta.

Maitoa lämmittämiseksi voit joko ajaa sen lämpimään kuumaan veteen tai antaa sen istua kulhoon lämpimää kuumaa vettä. Veden ei pitäisi tuoda maitoa kiehuvaksi, koska tämä vahingoittaa ravintoaineita ja terveitä bakteereja. Samasta syystä sinun ei pidä lämmittää maitoa mikroaaltouunissa tai uunissa.

Kun maito on lämmin, pyöritä sitä sekoittamaan mitä tahansa rasvaa ja testata sitten tippa lepoasi lämpötilan suhteen. Niin kauan kuin lämpötila tuntuu hyvältä, maito on nyt valmis vauvallesi.

3. Mitä tehdä jäljellä olevalle rintamaitolle

Reitit vauvaasi, mutta sinulla on silti maitoa jäljellä ja vihaat vain heittää sen pois. Onko turvallista lämmittää tai käyttää uudelleen myöhemmin? Tässä asiat muuttuvat hankaliksi.

Suositukset rintamaitojen lämmittämistä vastaan

Useimmat lastenlääkärit ja organisaatiot neuvovat rintamaitojen uudelleenlämmittämistä tai uudelleenkäyttöä. Kun maito on lämmitetty ja annettu vauvalle, bakteerien saastumisen riski on suuri. CDC neuvoo: ”Jos vauva ei viimeistelty pulloa, jäljellä olevaa rintamaitoa voidaan silti käyttää 2 tunnin kuluessa vauvan ruokinnasta. Kahden tunnin kuluttua jäljellä oleva rintamaito on hylättävä ”[1].

Samoin nykypäivän vanhempi toteaa, että “ei ole turvallista lämmittää pullon rintamaitoa” [2]. Näiden lausuntojen taustalla oleva ajatus on maidon uudelleenlämmittäminen ja uudelleenkäyttö. Vauvan terveydelle ei ole riski. Sinun tulisi hävittää kaikki jäljellä oleva maito kahden tunnin kuluessa.

Muut viranomaiset täsmentävät edelleen tilanteet, joissa sinun ei pitäisi lämmittää maitoa uudelleen. Jos vauva on sairas, heidän immuunijärjestelmänsä on tukahdutettu. Ne ovat alttiimpia huonoille bakteereille maidosta mahdollisten epäpuhtauksien kanssa. Jos maito on aikaisemmin jäädytetty, sinun ei pitäisi lämmittää sitä uudelleen (tai uudelleen sitä). Tämä johtuu siitä, että jäätymisprosessi heikentää maidon bakteerien torjunta-ominaisuuksia, mikä johtaa lisääntyneisiin huonoihin bakteerien määrään.

Lopuksi, jos maito osoittaa selvästi pilaantumisen merkkejä, sinun ei pitäisi lämmittää sitä tai käyttää sitä uudelleen. Kaiken kaikkiaan tämä lähestymistapa erehtyy varovaisuuden puolella. Jos vauvasi ei ole lopettanut pulloa, on parasta kaataa jäljellä oleva maito ja saastuttavat bakteerit viemäriin.

Suositukset rintamaitojen uudelleenlämmittämiseksi

Riittävän määrän tietoja rintamaiton uudelleenlämmittämisestä ja uudelleenkäytöstä saa muut uskomaan, että voi olla turvallista tarjota aiemmin lämmitetty maito. On tärkeää huomata, että nämä lausunnot tukevat maidon uudelleenkäyttöä, mutta suurelta osin sivuuttavat tai neuvovat uudelleenMaito lämmittää.

Tämä johtuu osittain aikataulusta, jossa aikaisemmin syötettyä maitoa tulisi käyttää. Heitä pullo pois, jos se on ollut poissa 2 tuntia.

Huoneen lämpötilassa pullon ei tulisi jäähtyä merkittävästi kahden tunnin ikkunassa. Siksi sinun ei tarvitse kuumentaa maitoa uudelleen. Mutta onko edelleen turvallista käyttää?

Asiantuntijalausunnot rintamaiton uudelleenlämmittämisestä

Jan Barger, R.N., M.A., IBCLC toteaa: ”Minusta tuntuu, että ilmaisema rintamaito, joka on syötetty vauvalle, joka oli osittain kulutettu ja sitten jäähdytetty, voitaisiin käyttää vielä yhdelle ruokintaan enintään neljä tuntia myöhemmin. Se on todennäköisesti melko konservatiivista ”, [3] päättelee, että bakteerien saastuminen aiheuttaa maidon pilaantumisen, mutta ei ole mitään keinoa tietää, kuinka kauan tämä kestää.

Imetyslääketieteen akatemia toteaa: ”Kun vauva alkaa juominen ilmaisemasta ihmisen maitoa, maito tapahtuu jonkin verran bakteerikontaminaatiota vauvan suusta. Maito voidaan pitää huoneenlämpötilassa, kun vauva on osittain syötetty kupista tai pullosta riippuisi teoreettisesti maidon alkuperäisestä bakteerikuormituksesta, kuinka kauan maito on sulatettu ja ympäristön lämpötilasta. Tältä osin ei ole tehty tutkimuksia suositusten antamiseksi. Tähän mennessä liittyvien todisteiden perusteella vaikuttaa kohtuulliselta hylätä jäljellä oleva maito 1 ”” 2 tunnin kuluttua vauvan valmistuksesta ”[3].

Yleinen säie on, että virallisesti on tehty liian vähän tutkimuksia, onko aiemmin käytetyn maidon uudelleen lämmittäminen ja uudelleenkäyttö turvallista vai ei. Vaikuttaa siltä, ​​että niin kauan kuin maito ei ollut jäädytetty, vauva on terve ja käytät sitä yhden tai kahden tunnin kuluessa, maidon tulisi olla turvallinen.

Mitä sinun pitäisi tehdä rintamaitojen lämmittämiseksi?

Loppujen lopuksi se, mitä teet jäljellä olevalla rintamaitollasi, on sinun tehtäväsi. On olemassa puolustajia ja tutkimuksia, jotka ylläpitävät molempia mielipiteitä. Jos olet huolissasi mistä tahansa syystä, että rintamaitosi voi olla haitallista vauvallesi, on parasta heittää se.

[1]

[2]

[3]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *