Polkujen lyöminen vauvallasi {Rookie Moms Challenge#16}

0 Comments

Tämän haasteen ohjeet sanovat ottaa vauvasi operaattoriin, mutta rikkoin säännöt ja otimme Bob -rattaiden. Ja emme olleet tarkalleen vaeltaa vuoren läpi ”¦mutta menimme silti luontoon, joten sanoisin, että tämä lasketaan.

Asumme SW Portlandissa, Oregonissa. Hyvin paljon kaupungin rajoissa, mutta elämme myös noin 1,5 mailin päässä erinomaisesta puistosta, joka saa sinut unohtamaan, että olet vain 15 minuutin päässä Portlandin keskustasta. Gabriel Park on 90 hehtaarin puisto, joka sisältää 2 koirapuistoa, tenniskenttää, rullalautapuisto, softball-kentät, koripallokenttä, piknik-alueet ja paljon muuta. Chris ja minä olemme rakastaneet tätä puistoa siitä lähtien, kun muutimme alueelle. Olemme viettäneet tunteja kävelyretkillä ja kulkevat polkujen läpi, mukaan lukien useita tunteja raskauden ja äitiyslomani aikana. Lauantaina kävelin kuitenkin uudella polulla, jota en ollut koskaan käynyt, ja se oli aivan kaunis.

Olemme juuri tehneet sen hullun jäämyrskyn läpi ja aurinkoinen aamu oli niin herkku, vaikka se oli jäätymässä. Chris ja minä suostuimme menemään perheen kävelylle, joten saimme itsemme niputtamaan ja sitten soviin Garrityyn. Hän oli jo pitkissä housuissa ja pitkähihainen paita, mutta panin hänet uuteen fleecepukuun. Sain tämän pari viikkoa sitten ja rakastan sitä. Hän näyttää siinä niin söpöltä. Rikkoin myös vastaavan hatun. Se oli vähän iso, mutta tiesin, että halusin jotain pitääkseen hänet lämpimänä. Halusin myös asentaa bobin sää suojakortin, mutta olen lukenut ohjeet melko monta kertaa ja se näytti vain niin monimutkaiselta. Aioin saada Chrisin tekemään sen, mutta siihen mennessä, kun kaikki olivat valmiita, halusimme vain päästä matkalle, joten kiinnitin huovan hänen ympärille ja kutsuin sitä hyväksi.

Päädyimme kävelemään noin 5 mailia, 3,5 mailia puistoon ja takaisin sekä noin 1,5 mailia puistossa. Kun haavoimme joidenkin polkujen läpi, päädyimme talvi koiran puistoon ja päätimme antaa koiramme leikkiä jonkin aikaa. Menin puistoon, kun Chris piti Garrityn ja puhui koirista. Noin 15 minuutin kuluttua siellä suuntasimme kotiin.

Kaiken kaikkiaan oli loistava lauantai tarkistaa luonto. Garrity oli täydellinen; Hän tuskin edes pissasi. Toivoin jatkuvasti, että hän nukahti, mutta tämä pieni tyttö rakastaa katsella ympäröivää maailmaa ja hän vain otti kaiken sisään. Me onnistuimme tällä kertaa eikä tarvinnut sääkilpiä, mutta tiedän, että sää alkaa saada Huono täällä Tyynenmeren luoteisosassa ja haluan varmistaa, että pystymme pitämään tällaisia ​​kävelyretkiä, joten tällä viikolla teen sen pisteen selvittää, kuinka saada se rattaiden päälle. Kerro minulle, jos sinulla on vinkkejä sen tekemiseen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *