Kuinka: muuttaa minkä tahansa tyyppiset pyjamat pellepukuksi

0 Comments

Ymmärrän, että pellet ovat hiukan muodissa, mutta poikani on intohimoinen heihin. Hänellä on vanha instituutin esteettinen pelleissä, joten ensimmäinen kappale hänen pukuistaan, joiden parissa työskentelin, oli kaulus. Kun se tehtiin, tajusin, että loput puku saattaa olla melkein mitä tahansa, kuten pari vetoketjullisia pyjamoja, joukko kirkkaita epäsuhtamattomia vaatteita tai joitain liian isoja paitoja sekä housuja käytetystä myymälästä.

Tämä toteutus tuli minulle myös myöhään. Olin jo ostanut materiaalia koko pukusta.

Joten sallikaa minun jakaa tämän pellekaulusoppaan ja toivon, että ainakin yksi aloittelija äiti viettää 9 minuuttia tämän ryppyjen tekemiseen ja puhelimeen sitä puku.

Vaadit romua materiaalia ja nauhaa, joka riittää sitoaksesi keulaan lapsesi kaulan ympärillä.

1. Leikkaa materiaalinauhaa noin yksi nurmikon leveä ja 10 tuumaa syvä.

2. Taita pituussuunnassa, väärät sivut samoin kuin rauta.

3. Ompele nauhan pituus putken valmistus.

4. Koska vaadit päätymään putken kanssa käytävään nauhaan, saavuta käsivarsi putken kanssa kääntääksesi sen oikealle puolelle ja vedä samanaikaisesti nauha läpi. Jos et saavuttanut näitä kahta asiaa täsmälleen samaan aikaan, ei hätää. Olen varma, että löydät menetelmän saadaksesi nauhasi toimimaan putken kanssa.

5. Kun nauha tarttuu molemmille puolille, silittää oikea puoli nauhasta litteäksi. Käännä myös avoimet reunat ja silittää ne myös.

6 6 Tiedätkö, reuna, joka on taitettava, ei sauma.

7. Ompele suljettu putken toinen pää, suoraan nauhan poikki. Pidä nauha nauhan yläosassa. (Yläosa merkitsevää reunaa.)

8. Nyt aiot rypistää tämän pellekauluksen. Selvitä tarkalleen, kuinka kauan valmistuneen kauluksen tulisi olla pitämällä nauhaa kaulasi ympärillä – tai lapsesi kaulassa, jos hän on joko yhteistyöhaluinen tai kuollut unessa. Liu’uta putken avoin reuna suljettua reunaa kohti sen rypistämistä. Kiinnitä nauhaan.

9. Ompele avoin reuna suljettu.

10. Sido ryppy lapsesi kaulan ympärille pellekaulusta varten. Tämän kirjoituksen aikaan ei tarjottu lapsia, joten tämä nallekarhu pakotti minut mallintamalla sitä, mitä meillä on toistaiseksi päiväkodin pellepuku.

Teddy todella piti pukeutumisesta pelleksi. Hän vaati, että otan valokuvan peruukin kanssa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *