Miksi minun on käytettävä silmävoidetta ja miten ne levitetään oikein?

0 Comments

Jakaminen on välittämistä!

Jaa

Twiitti

Jaa

https://apis.google.com/js/plusone.js

Kirjoittanut Alice Cheril

Ikääntymisen merkit ilmestyvät ensin silmäalueen ympärille. Kun katsot peiliin, näet hienot viivat ja variksen jalat alkavat hitaasti näkyä. Vuosien edetessä nämä merkit tulevat paljon ilmeisemmiksi. Niin paljon kuin haluat peittää nämä merkit meikkillä, ei voi tehdä mitään vanhempana.

Monille naisille ja jopa joillekin miehille he tuntevat paljon upeita, kun he näyttävät nuorilta. Siksi kosmeettisista kirurgista on tullut ihmisille menemistä ihmisille, jotka haluavat pitää kiinni nuoruudestaan ​​niin kauan kuin pystyy. Todellisuus on äärimmäinen ja totuus on, että et voi lopettaa ikääntymistä tapahtumasta. Sikäli kuin syöt terveellisesti, hanki paljon liikuntaa ja valitse sarja leikkauksia, et voi koskaan näyttää siltä, ​​että teit nuorempana. Se imee, mutta käsittele sitä. Paras asia, jonka voit tehdä ihanteellisesti nyt, on hidastaa ikääntymisprosessia. Kohdista silmäalueesi ensin, koska tämä on yleensä kuollut lahja siitä, kuinka vanha olet.

Ihanteellisen tuotemerkin löytäminen

Olipa leikkaus vaihtoehto vai ei, silmäkerma on pakollinen arsenaalissasi. Löydät markkinoilta saatavilla olevia erilaisia ​​tuotemerkkejä. Ennen kuin edes ostat, sinun on tiedettävä, mitä brändistä etsiä. Ajankohtaisen ihonhoidon parannukset ovat olleet melko erikoisia. Näet ehdottomasti tuloksia, jos käytät kermaa uskonnollisesti. Vielä tärkeämpää on, että kyse on myös ihanteellisen tuotemerkin valitsemisesta. Tässä ovat kriittiset aineosat, jotka tekevät silmäkermosta:

E -vitamiini – Tämä voimakas antioksidanttitaistelut ilmaiset radikaalit nopeuttavat ikääntymisprosessia. Tämä on osoittautunut melko välttämättömäksi ikääntyessään.

Aurinkovoide – Auringon UV -säteet ovat tappavia ihollasi. Älä koskaan jätä kotoa viimeistelemättä suojakerroksia koko ihollesi, etenkin silmäalueen ympärillä. Vielä tärkeämpää on, että on parasta saada kosteusvoide, joka tulee tämän kanssa varmistaaksesi, että se on lempeä ihollesi.

C -vitamiini – Tehokas, kun se liittyy tummien ympyröiden ja vikojen poistamiseen, jotka lisäävät vuosia kasvoihisi.

Silmävoidetta

Ennen kuin laitat mitään ihollesi, pese se puhdista ja taputa se kuivaksi. Tee tästä päivittäinen rutiini ja älä koskaan levitä mitään puhdistamatta aluetta ensin. Se auttaa myös käyttämään saippuaa, joka on erityisesti valmistettu kasvoillesi. Jos et löydä mitään, lopeta nopeasti kauppaan sinä päivänä. Sillä välin voit käyttää vettä myös nyt.

Silmäalueen ympärillä oleva iho on ohut. Siksi sitä on käsiteltävä huolellisesti. Tee kerma rengas sormella, koska ihon asiantuntijat uskovat, että tämä on käden heikoin sormi. Siksi olet vähiten todennäköisesti kohdistanut liikaa painostusta. Älä ole liian antelias summasta. Itse asiassa Dollopin ei tarvitse olla suurempi kuin herne. Pisteitä silmäsi ympäröivä alue ja ympäröivä luu -alue. Varmista vain, että vältetään myös kiertoradan osuus, koska tämä voi tosiasiallisesti aiheuttaa ärsytystä, jos kerma menee silmäsi sisälle.

Viimeiseksi, paista kerma kaikkialle, kunnes se imeytyy. Odota muutama minuutti ennen meikin asettamista, koska sinun on annettava kerma -aika kuivua.

Suositellut tuotemerkit

Voit puhua dermatologillesi ensin ennen kuin saat oman silmävoiteen. Hän tietää ehdottomasti, mikä sopii ihollesi parhaiten. Voit myös tutkia paljon suositumpia tuotemerkkejä. Kyllä, nämä voivat usein maksaa enemmän, mutta se johtuu siitä, että nämä ovat myös parempia formulaatioita.

Here are the most recommended brands based on expert and customer feedback:

Olay Regenerist – This brand is especially known for erasing dark circles under the eyes

Boscia Enlivening Amigo-Ag Eye treatment – This hybrid eye gel is made from natural ingredients

Estee Lauder – uses NASA technology to make sure the idea stays cool

Kinerase extreme lift Eye – gives you that instant youthful look

Murad Renewing Eye cream – Hydrates skin and the long-term results are said to be extraordinary

About This author:  Alice Cheril is a writer who writes on different topics such as weight loss, fitness program and health & beauty, always trying to find what’s new in the fitness community and share informative reviews on health& appeal product.

Link to this post: Miksi minun on käytettävä silmävoidetta ja miten niitä käytetään oikein?
Liittyvä kolloidinen hopea ihonhoitoon

0/5

(0 arvostelua)

Jakaminen on välittämistä!

Jaa

Twiitti

Jaa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *