Summertime Fyysinen sekä terveys- ja hyvinvointituotteet

0 Comments

jakaminen on välittävä!

Jaa

Twiitti

Jaa

Kesäkuu on aivan nurkan takana, ja se osoittaa, että on melkein kesä. Täällä Healthy Mommies -lehdessä etsimme sekä suuria ja suuria suosituimpia fyysisiä kuntotuotteita Summertime 2015: lle. Nämä tuotteet inspiroivat sinua ehdottomasti pääsemään ulos ja olemaan aktiivinen tänä kesänä.

1. Alba Botanica Sun Spray Sport SFP 40

Tämä kaikki luonnollinen parabeenin ilmainen aurinkovoide on vedenkestävä ja kuivuu nopeasti. Se suihkuttaa nopeasti samoin kuin miellyttävä tuoksu.

2. Koko30: 30 päivän opas yleiseen terveyteen ja hyvinvointiin sekä ruokavapauteen

Tämä kaikki uusi Amazonin hienoimpien myyntiterveyden ja hyvinvoinnin kirja sekä fyysiset kunto-ammattilaiset Melissa sekä Dallas Hartwig on askel askeleelta suunnitelma epäterveellisten tapojen katkaisemiseksi, halun minimoimiseksi, ruuansulatuksen parantamiseksi sekä immuunijärjestelmän parantamiseksi ja immuunijärjestelmäsi parantamiseksi . Ne toimivat useita kokin kehittämiä reseptejä, kuten Chimichurri-naudanlihaa kabobeja, sekä sitrushedelmien inkiväärilasilla, jotka on luotu kehittämään luottamusta keittiöalueelle ja vaikuttamaan makuhermoihisi. Kirja sisältää myös tosielämän menestystarinoita, naapuruston resursseja sekä huomattavan UKK: n, joka tarjoaa sinulle tuen, jonka vaatimus on matkallasi “ruokavapauteen”.

3. P90X DVD -harjoitus – peruspakkaus

Jos haluat saada äänen ja nojaa tämän kesäisin, sinun on oltava Beachbody PX90 DVD -sarja. Tämä 12 DVD -levyn vallankumouksellinen järjestelmä on luotu muuttamaan kehosi 90 päivässä. P90X sisältää DVD: n ”Kuinka tuoda” DVD -levylle P90x Extreme House Fyysisen kuntokoulutusjärjestelmän nopean käyttöönoton. Aloittaessasi saat myös yksityiskohtaisen 3-vaiheisen ravitsemussuunnitelman, perusteellisen fyysisen kunto-oppaan sekä kalenterin harjoitustavoitteesi asettamiseksi, edistymisen seuraamiseksi ja motivoituneeksi.

Aiheeseen liittyvät 10 erityistä viime hetken lahjaa terveille äideille

4. ASICS Naisten Gel-Nimbus 16 -juoksukenkä

Jos juokset osana fyysistä kunto -rutiiniasi, on tärkeää, että sinulla on loistava juoksukenkä. ASICS GEL-NIMBUS -juoksukenkä naisille on tyylikäs ja on saatavana useissa väreissä. Se on samoin niin kevyt, että se saa sinut tuntemaan kuin olisit pilvellä.

5. Fitbit Flex langaton aktiviteetti + unihteellä oleva, musta
Fyysisten kunto -seurantalaitteille Fitbit on paras. Nyt he ovat esittäneet Fitbit Flexin. Tätä fyysistä kunto -seurantalaitetta on saatavana moninaisina kokoina ja väreinä, samoin kuin seuraa mitään vaiheittain, kaloreita ja tarkalleen kuinka nukkuu. Fitbit Flex on vedenpitävä, samoin kuin synkronoi nopeasti Apple- ja Android -laitteisiin.

6. Naisten spandex -harjoituksen puristusharjoittelu shortsit

Nämä nailonit sekä elastaanispuristus shortsit tekevät harjoitusrutiinistasi paljon mukavamman. Ne soveltuvat juoksijoille, aerobicille, pyöräilylle tai kaikenlaisille kesäajan fyysiselle kuntoaktiivisuudelle. Tunnet olosi hyväksi sekä mukavaksi näissä shortseissa. Parasta on, että ne valmistetaan Yhdysvalloissa!

Nyt olet nähnyt luettelon tarpeesta saada fyysisiä kuntotuotteita kesäksi. What is your preferred physical fitness gear?

*image credit: freedigitalphotos.net

Link to this post:Favorite summertime physical fitness as well as health and wellness Products

0/5

(0 arvostelua)

Jakaminen on välittämistä!

Jaa

Twiitti

Jaa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *