Hyppää lesevaunuun ja lisää lapsesi kuidun saanti

0 Comments

jakaminen on välittämistä!

Jaa

Twiitti

Jaa

Harvat lapset sanoisivat, että he haluavat hyvää kuiturikkaa ateriaa. Lukuisat ruokahalua ruokia ovat kuitenkin todella suuria kuitulähteitä-hedelmistä täysjyväviljoihin. Fiberillä on kasvavaa tutkimusta, joka osoittaa, että meillä on oltava kuitu ruokavaliossamme joka päivä taudin torjumiseksi ja yleisen hyvinvoinnin edistämiseksi. Lapset, jotka syövät laajan valikoiman kuiturikkaita ruokia, jatkavat tätä terveellistä harjoittelua myöhemmin elämässä, joten hyppää nyt lesevaunuun!

Mikä on ruokavaliokuitu? Kuitu on osa kasvinruokaa, jota kehomme ei sula. Löydät ruokavaliokuitua seuraavista kasviruoista: tuoreet hedelmät, vihannekset, pavut, linssit, siemenet, pähkinät ja täysjyvät. Kuitutyyppejä on kahta tyyppiä: liukoinen ja liukenematon. Molemmat ovat välttämättömiä terveelliselle ruokavaliolle. Liukoinen kuitu toimii kuin sieni. Se imee vettä suolistossa ja muodostaa liima -geelin, joka poimii kolesterolia ja kantaa sen kehosta. Liukematon kuitu toimii kuin luuta, koska se ei liukene veteen. Se lisää irtotavaraa ja pehmeyttä ulosteisiin ja pitää ne liikkumassa ummetuksen välttämiseksi kätevästi.

Kuitulla on seuraavat terveyshyödyt: Se pitää lapsesi suolet toimivan mukavasti. Se suojaa ummetusta, kun se yhdistetään tarpeeksi veteen. Se täyttää lapsesi vatsan, jotta ne ovat tyytyväisiä eikä ylensyöty. Se vähentää lukuisten sairauksien riskiä, ​​mukaan lukien diabetes ja diabetes ja Tietyt syövät.Se vähentää sydänsairauksien riskiä alentamalla LDL -kolesterolia (huono kolesteroli).

Kuinka paljon kuitua lapset tarvitsevat? American Pediatrics Academy ja American Dietetic Association suosittelee molemmat helppoa ohjeita: Lasten kuitujen kokonaismäärän pitäisi kuluttaa päivittäin yhtä suuret kuin lapsen ikä plus 5, iässä alkaen 2. Siksi 6-vuotiaalla pitäisi olla 11 grammaa kuitua päivässä.

Aiheeseen liittyvä pukeutuminen vauva: Suosituimmat ehdotukset vauvavaatteiden ostamiseksi

Kuitujen saantia tulisi parantaa vähitellen. Tämä on välttämätöntä mahdollisten haitallisten sivuvaikutusten, kuten vatsavaikeuksien, turvotuksen, ilmavaivat, kouristukset ja ripulin, vähentämiseksi. Muista rohkaista lapsia juomaan paljon enemmän nesteitä, etenkin vettä, koska he syövät paljon enemmän kuitua.

Mitä ruokia on runsaasti kuitua? Korkeakuituruoassa on 5 grammaa tai paljon muuta kuitua annosta kohti ja hyvä kuitulähde on 2,5–4,9 grammaa annosta kohti. Näin jotkut kuituystävälliset ruuat pinotaan:

Linssit, keitetyt (1 kuppi) = 15,6 grammaa ruokavaliokuitukoke, keitetyt (1 keskipitkä) = 10,3 grammaa ruokavaliokuitujen vadelmia (1 kuppi) = 8 grammaa ruokavaliokuitu (1 keskipitkä) = 5 grammaa ruokavaliokuituja

Kuinka lisätä lapsesi kuituvoimaa auttaa lapsesi vastaamaan päivittäistä kuitutarpeitaan parantamalla vähitellen kuitua ruokavaliossa seuraavilla vinkillä:

Aamiaisehdotukset valitsevat 100% täysjyväviljoja breakfasthavelle leikkasivat hedelmät viljalle tai lisukkeeksi

Lounasehdotuksissa käytetään 100% täysjyväleipää, rullia, kääreitä tai pita -voileipätukea hedelmää ja/tai vihanneksia, joissa on vähän rasvaa upottamalla kastesadd pieni pussi pähkinöitä tai siemeniä lounaallaan

Illallisehdotukset korvaavat valkoisen riisin, valkoisen leivän ja valkoisen pastan ruskealla riisillä ja täysjyvätuotteilla, joissa on hedelmä- tai vihannesalaatti, jossa on ihon siemenet ja pähkinät, jotka elvyttävät salaattiasoraa, jossa on kuivattuja herneitä tai papuja, pizzaa täydentämällä koko vehnän Tortilla pizzikastikkeella, vähärasvaisella juustolla ja vihanneksissa heittävät ylimääräisiä vihanneksia kotitekoisissa tai matalissa natriumkiettimissä

Aiheeseen liittyvä aterian valmistelu lasten kanssa rajoitetuilla ainesosilla

Välipala-ehdotukset tarjoavat kulhon ilmapohjaisia ​​tai vähärasvaisia ​​popcornMake-baggie, jossa on 100% täysjyväkeksejä

Lapsesi ruokavalion vaihtamisen pitäisi olla positiivinen kokemus. discuss to them why fiber is essential for the whole family to feel healthy. You don’t want to get upset and frustrated with your child if they don’t want to try higher fiber foods. just be positive with your encouragement and keep introducing higher fiber foods.

Link to this post:Jump on the Bran Wagon and increase Your Child’s Fiber Intake

0/5

(0 arvostelua)

Sharing is csormus!

Jaa

Twiitti

Jaa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *