Löydä julkkis vauva -ottelu

0 Comments

oletko raskaana juuri nyt? Kuten samaan aikaan kuin Kerry Washington? Jos näin on, niin sinut on ikuisesti linkitetty (mielessäsi, anteeksi!) Julkkisvauvan otteluina.

Joten, jos olet pakkomielle Kimya -vauvasta tai olet muistanut enemmän kuin normaalin ihmisen osuus Kate Winsletin kolmannesta lapsesta, sanomme sinulle, että se on kunnossa.

Tiedän esimerkiksi, että Tori Spelling meni naimisiin samana viikonloppuna kuin minä, ja olemme raskaana kaksi samoja aikoja (mutta sitten hän jatkoi, voi olla vaikea pysyä!). Siitä huolimatta, olemme kosmisessa yhteydessä toisiinsa, tarkkaileeko hän sitä vai ei. Ja Julia Roberts ja Whitney olivat raskaana samanaikaisesti – molemmat kertaa! Hankitaan leikkipäivä yhdessä seuraavan kerran, kun olemme kaikki kaupungissa.

Kun löydät julkkisvauva -ottelun, ota kuvia vauvasta samanlaisissa asuissa tai tilanteissa kuin mitä lehdistöstä löydät. Nauti nyt itsestäsi, ja kun lapsesi on tarpeeksi vanha ymmärtääksesi kuinka hullu se tekee sinusta … voit kaikki nauraa. Kuten alla oleva palkamme.

[Kuvassa: Kerry Washington Golden Globes 2014 Getty ja Real Britney ja Sean P ja Real Lisa ja Finn H]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *