7 fave-vegaaniherkkuistani

0 Comments

on niin paljon suussa vegaanisia/ kasvipohjaisia herkkuja saatavilla olevia ihmisiä, toisia luonnollisesti/ vahingossa vegaaneja, joita jopa äitini huokaisi, kun sanoin hänelle.

Nyt kun puolustan terveellistä ruokaa (palkokasvit ja kasvissyöjä koko ajan pitkään), kyse on kaikesta maltillisuudesta (ja se sisältää itse maltillisuuden), joten olen koonnut alla olevaan Fave -vegaanien herkkuihini, koska suklaa on elämää. samoin kuin upea ja suolainen sekoitettu popcorn… ja viikunan rullat !!!

Tämä ei ole sponsoroitu julkaisu BTW.

Mene nyt Drool!

Kallo belgialainen tumma suklaa orgaaninen riisikakku Thins

VAROITUS: Nämä ovat kuin vegaanien kissanpiiri ja ‘riippuvuutta aiheuttavat’ eivät edes tule lähelle. Pidän yksin Kalloa liiketoiminnassa. Yksi riisikakku voi nopeasti kärjistyä yhteen pakettiin. Se ei ole vain minä, muut vegaaniset ystäväni toteavat saman. Se johtuu siitä, että orgaanisen ruskean riisikakun murskaus on upea tumma suklaata, joka maistuu samalla tavalla upeaan upotettuna kupilliseen roobos -kupilliseen ja vähän “melty” tai kun ne tulevat. Ainoa (ahne) kritiikki on, että haluan suklaata olevan hiukan paksumpi. Anna minun ymmärtää, mitä voit tehdä Kallo? ;)!

Sekä pienet riisikakut että suuret ohut ovat vegaanisia.

Lindt Excellence Dark Chocolate (75% +)

Käytän tätä saadakseni terveelliset riisi rapeat kakut (ei tarkalleen, kuinka äitisi käytti niiden valmistamiseen) ja löytää Lindtin hienoimmista, kun se liittyy kaakaon kermaisuuteen, samoin kuin sileä sulata meijerituotteissa. Tilanteessa huomasit ilmeisen linkin vähenemisen reseptini, mene nyt tekemään ne nyt: riisiraaleita kakkuja. Usein kun olen laiska, nappasin vain raiskeat mikroaaltouuniin sulaneen suklaan ja syön ne lämpiminä.

Merkit sekä Spencer Veggie Percy käänteessä sekä Colin Caterpillar -hapan makeiset

Yhden munan suvaitsemattoman lapsen kanssa, samoin kuin yksi, joka ei voi syödä meijerituotteita, vegaaniset makeiset työskentelevät kaikille kotitalouksille (olen ainoa vegaaninen jäsen), samoin kuin M&S Veggie Percy ja Colins menevät herkkuun (kirjaimellisesti). Paras myös juhlia varten.

Bourbons, inkiväärimutterit, oreot, juhlarenkaat, viikuna -rullit sekä suklaasiru -hobnobs

Ymmärrän oikein, en voinut uskoa silmiäni, kun huomasin, että melko paljon kaikkein rakastetuimmista kekseistäni olivat luonnollisesti vegaaneja, kun käännyin kasvipohjaiseksi. Yaassit! Muut vegaaniystävälliset valinnat yhdessä Baes-bourbonien, lasten suosion oreos, juhlarenkaiden, viikuna-rullien ja choc-siru-hobnobien kanssa ovat hedelmämyymälöitä, vaaleanpunaisia kiekkoja, lootuskeksejä, rikasteetä sekä yleisiä hobnobeja. En syö keksejä joka päivä (toivon), mutta jokainen niin yleisesti upotan yhden lasilliseen kauramaitoa ja saan nostalgisen osuman suurista vanhoista päivistä! Autuus.

Elizabeth Shaw tumman suklaan minttu rapea

Suklaa ja minttu on mielestäni paras avioliitto, samoin kuin tämä on vielä yksi tahattomasti vegaanibrändi, jota et tajunnut olevan kasvipohjainen. Elizabeth Shaw Dark Chocolate Mint Crisps Merge Honeycomb, tumma suklaa sekä minttuöljy (virkistävälle) juhliin suussa. Kuolata.

Kettle-sirut valaiseva suolainen, merisuola ja balsamietikka, merisuola ja murskatut mustapippurit

Nämä vievät minut ihanteelliseen takaisin siihen, kun Pietari sekä aloitin ensimmäisen treffin kaksikymmentäluvun alkupuolella Ga-miljardia vuotta sitten, samoin kuin me yleisesti pilkkasimme Kettle-siruja elokuvayöt tunteessamme kaikki aikuisia ja Shizzia! Ha! Täysin maku, joka pitää parhaan rypistyksen, vedenkeittimen sirut ovat suosikkini swank -sirujani.

Popcorn ytimet

Tykkään ostaa Waitrose’n popcorn -ytimiä laukun vieressä ja poputtaa ne itse lisäämällä ne suureen pannuun kuuma oliiviöljyä. Kun muutama pop, lasken vähän lämmin, ravista samoin kuin ennen kuin ymmärrän sen, siellä on pan-lataus kevyttä popcornia. Minun muunnelmani ovat: suola sekä pippuri, ruskea sokeri tai suola sokerilla. Luulen, että listalla on edullista ja terveellisin herkku, jonka avulla voimme saada paljon popcornia tässä paikassa!

Mitkä ovat suosikkisi? Mitä olen kaipannut?

Osta bestsellere

Debyyttikirjani on oppaani selviytymiseen ja kukoistamiseen sekä talossa, ja se käyttää tietoa tarkalleen siitä, kuinka digitaalisen yrityksen tuottaminen tai palata töihin luottavaisesti.

Mumboss: Vilpittömän äidin opas selviytymiseen ja kukoistamiseen sekä talossa (UK 2. painos)

Saatavana Amazonissa tai kuultavissa

Työskentelevä äiti: Opas selviytymiseen ja kukoistamiseen sekä töissä että talossa (USA/Kanada Edition)

Saatavana 8. syyskuuta 2020. Osta nyt Amazonista

Kuten mitä olet lukenut? Sitten miksi et noudata Vickin kanssa Facebookissa, Twitterissä, YouTubessa, Pinterestissä ja Instagramissa

Älä koskaan unohda viestiä!

Tilaa Rehellisetmumin tavalliselle sähköpostiuutiskirjeelleni, jossa jaan uudet blogi -viestisi, blogivinkit, tapahtumakutsut, kilpailut sekä uutisia uudesta kirjastani. En koskaan jaa henkilökohtaisia tietojasi kolmansien osapuolten kanssa.

FacebookTWitterPinterSemailTumblrshare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *