Fantastiset asiat kipsiä lapsen kuvalla

0 Comments

tytäryhtiölinkit alla. Jos ostat yhden valintamme kuvillasi, saatamme saada muutaman sentin.

Kyllä, sinulla on Facebook ja Instagram bit -mukin näyttämiseksi, mutta entä varsinainen muki?! Luottakaa minuun, joskus ei niin kaukana tulevaisuudessa, arvostat lasinalusia ja matkatavaroita, jotka olet räätälöinyt vielä enemmän, kun se, että paksu pikkulasten kauppa on ohi. Myös isovanhemmat haluavat, että heillä oli kollaasin suihkuverho, mutta eivät kuitenkaan ymmärrä tarkalleen kuinka kysyä sinulta Hi-Res-tiedostoja.

Ympyrä monogrammi -kollaasihuihkuverho | Â Hinta: 79,99 dollaria | Myynti: 55,99 dollaria | osta nyt

Noin seitsemän kuukauden ikäisenä lapsesi on vastustamattomasti söpö, eikö? Â Harkitse suosittujen valokuvien asettamista jotain typerää ja muistoa. On joitain vakavasti hauskoja asioita, joista voit lyödä valokuvan, että en voinut auttaa itseäni keräämään muutamia suosikkeja. Epävarmuuden aikana muistiinpanot antavat fantastisen kiitoksen muistiinpanoihin, kutsuihin tai ilmoituksiin.

Kuvassa tytäryhtiön sulki:

Huomaa kortit (valitset viestin)

Muistipeli – Lisää kaikki serkut!

Muki valinnaisella monogrammilla

iPad -tapaus

Laitelaturi (myös valinnaisella monogrammilla)

Matkatavaroiden etiketti – nyt hyvin myynnissä!

Hyvää syntymäpäivää

Näiden Shutterflyn suosimien lisäksi on olemassa myös älykkäitä kuvalahjoja, jotka ovat saaneet Internetin ympärillä, tässä on muutama muu aarte:

Hanki tarroja, avainnemoja, golfpyyhkeitä tai pelikorttien kansi, joka on valmistettu Walgreens.com -sivustossa

Löydä tyynyliikkeet tai karkkipurkit osoitteesta snapfish.com

Niin lukuisia hienoja ideoita! samoin kuin yksi heistä tekee ihanteellisen tätin tai isovanhemman lahjan. Olenko oikeassa?

Pro -vinkki: Â Osta ympäri ja hyödyntää alennuskuponkikoodeja. SHHH, mutta joissain tapauksissa voit täyttää online -ostoskorisi sitten luopua siitä, tuleeko alennuskuponkikoodit sähköpostitse.

Kerran olisin käskenyt sinun vastustaa halua tehdä valtava viltti pienen vauvan kasvoista. Nyt en voi päättää. Kuten tai työnnä valtava viltti tai suihkuverho?

Mitä muuta hauskaa ja typeräjä asioita olet nähnyt, ostanut tai humalassa?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *