Mitä syödä pysyäkseen terveenä koko talven

0 Comments

jakaminen on välittämistä!

Jaa

Twiitti

Jaa

Tänä talvena mahtava 20 prosenttia amerikkalaisista laskee huonon flunssatapauksen. Mutta sinun ei tarvitse olla yksi heistä! Tutkimukset osoittavat, että influenssan ampumisen lisäksi tiettyjen ruokien syöminen voi auttaa sinua välttämään flunssaa sekä vilustumista ja terveysongelmia yleensä. Tässä on mitä lisätä päivittäistavarakauppaan.

Jogurtti
Probiootit, jogurtin terveelliset bakteerit, kirjaimellisesti syrjäyttävät hyökkääviä huonoja bakteereja, jotka yrittävät päästä järjestelmään. Siksi yhdessä tutkimuksessa ihmiset, jotka käyttivät jogurttijuomaa, joka sisälsi Lactobacillus reuterin 80 päivän aikana, kesti 33 prosenttia vähemmän sairauspäiviä. Jos haluat varmistaa, että saat hyvän annoksen probiootteja, etsi sanoja ”elävät bakteerit” ja “aktiiviset kulttuurit” etiketistä. Bonus: Jogurtissa on runsaasti kalsiumia, mikä on elintärkeää vahvoille, terveille hampaille.

Valkosipuli
Tämä suosikki maku-booster koostuu allicinista, yhdisteestä, joka taistelee bakteereja. Suuren brittiläisen tutkimuksen mukaan ihmiset, jotka laskivat päivittäisen valkosipulin kapselin kolmen talvikuukauden ajan, olivat kaksi kolmasosaa vähemmän todennäköisesti kiinni. Jos he sairastuivat, he kärsivät noin neljä vähemmän päivää. Keitetyn valkosipulin lisääminen ruokaan voi olla jopa paljon tehokkaampaa.

Teetä
Harvardin tutkimuksen mukaan mustan tai vihreän teen juominen voi kiihtyä immuunijärjestelmän T -soluihin, jotta ne tuhoavat bakteerit paljon nopeammin. ja vihreän teen antioksidantit ovat loistavia hampaillesi. Suuren japanilaisen tutkimuksen mukaan jokainen kuppi vähentää ikenien tulehduksia.

Lohi
Omega-3-rasvahapot, joita löytyy tästä maukkasta kalasta, auttavat soluja poistamaan toksiineja ja ottamaan ravinteita paljon tehokkaammin. Ja äskettäisessä The American Dietic Association -lehdessä julkaistussa tutkimuksessa todettiin, että eniten omega-3: ita kuluttaneet ihmiset vähensivät ikenen taudin riskiä 22 prosentilla.

Aiheeseen liittyvä on ‘beto’ O’Rourke epätavallisen naiivi tai tarkoituksella harhaanjohtava?

Kanakeitto
Älä odota, kunnes olet sairas tarjoamaan keittoa. Kysteiini, aminohappo, joka vapautuu kanasta kypsennyksen aikana, auttaa rauhoittamaan normaalia ylimääräistä toimintaa, jonka immuunijärjestelmäsi on kylmä bakteereita, mikä aiheuttaa paljon pahimpia oireita täytetystä nenästä ryöstävään yskään. Ja sen ei tarvitse olla kotitekoista. Rinnassa julkaistussa Nebraskan yliopiston tutkimuksessa havaittiin, että monet supermarketin tuotemerkit estävät ja lievittäneet kylmiä oireita yhtä tehokkaasti.

Mitä ruokia olet varastossa talvella? Jaa alla.

Linkki tähän viestiin: Mitä syödä pysyäksesi terveenä koko talven < /a>

0/5

(0 arvostelua)

Jakaminen on välittämistä!

Jaa

Twiitti

Jaa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *