Äitiys: Tuleeko se helpommaksi vai saatko siitä paljon paremmin?

0 Comments

Tänä aamuna päiväleirin bussipysäkillä, kun ryhmä vanhempia tervehti äitiä, jolla oli äskettäin ollut toinen vauva, keskustelimme siitä, onko vaikeampaa siirtyä nollasta nuorista yhteen nuoreen vai yhdestä nuoresta kahdelle lapselle. Mikä johtaa kysymykseen, rikkooko siirtyminen kahdesta kolmeen lasta uudelleen vai pystytkö antamaan asioiden rullata selkänsä helpommin kokemuksen takia? Tai ehkä tämä taito on teroitettu vain, kun lisäät neljännen lapsen perheeseesi.

Maria Bailey, yrityslady ja neljän äiti, puhui seminaarissa, johon menin Berkeleyssä viime kuussa. Hän totesi, että äitiys ei ole helpompaa, mutta saat sen paljon paremmin. Säveltäin sen alas.

Nyt yritän valita, jos olen samaa mieltä.

Olen todennäköisesti kertonut vastasyntyneiden äideille, että se on helpompaa. Onko se, koska saat siinä paljon paremmin tai saat sitä hyödyntämään sitä? Kahden vuoden kuluttua uusi äiti voi olla vähemmän uupunut, vähemmän hormonaalisia, samoin kuin käyttää konseptia, joka kahvila- tai baarissa työntekijöiden jälkeen on kustannuksia – lastenhoitaja -maksuja – kuitenkin hän tuntee silti haasteensa toiminnassaan kuten toiminnassaan Äiti. ”Kuinka saan tämän nuoren valtavan sängyn/tutin pois/wc: hen? Jos minua ylennetään, vaadinko työskennellä enemmän tunteja? Jos työskentelen enemmän tunteja, miten me koskaan syömme illallista? Miksi poikani puree ystäviään? Onko kaikki tämä virheellinen vikani? En kuule itseni ajattelevan. Lopettaa. Kysyä. For. Välipalat!”

Mielestäni helpompaa on epävarmuuden eläminen kaaoksella, huutamalla, heittämällä, sekä säälimätöntä, loputonta tehtävää kengät. Ajan myötä saat enemmän tekniikoita työkalupakkiin: vitsi, joka saa lapsesi nauramaan; lahjus, joka saa heidät ulos ovesta; Mantra, joka rauhoittaa omaa malttiasi.

Saat paljon paremman keskustelun, joka on täynnä keskeytyksiä. Sinulla on paljon parempaa ateriaa, joka sisälsi neljä vehnän ohua ja puoli mansikkaa. Ei ole niin, että nämä asiat eivät virheitä, se on, että saat sen hyödyntämään sitä.

Minulla on kuitenkin ollut vaikeuksia nukkua yöllä viime aikoina, olen huolissani lasteni käyttäytymisestä ja syyttänyt itseäni siitä, että en ole johdonmukainen, en ole riittävän tiukka, tarjoamalla heille niin paljon kiinnostusta, että he saattavat loppua kuten ne, jotka otsikkovat vuosituhansia kaikki kaikki puhuu: Odottaa kuulevansa ”hienoa työtä!” Näkymään työssä ajoissa. Tällä viikolla ei tunne, että se olisi helpompaa.

Suurin osa siitä, mitä olen tarkistanut ja kokenut, jotka resonoivat kanssani, liittyy odotusten vähentämiseen. Deborah Sparilla, joka on osallistumassa yliopiston presidentti, on uusi kirja, jota kutsutaan nimeltään kysymys Women: Seksi, voima, samoin kuin täydellisyyden pyrkimys. IT korostaa, että kysymys nainen ei ole aito henkilö. Kukaan ei voi tehdä mitä tahansa täydellisesti. Hän jakaa tämän vähän viisautta:

Viimeaikainen päivittäisen ruokaongelma tarjoaa huokaus-indusoivan reseptin, joka kerää vihannespannukakkuja, joissa on ekologisia ystäviä ja vuohenjuustoa. Minä yritin sitä. Tunnin ja puolen myöhemmin minulla oli palanut sekä bedraggled -luominen. Äitini, vanhempi ja viisaampi, avaa nipun jauhettua naudanlihaa, sekoittaa sen kimppu Liptonin sipulikeittoa ja tekee täysin ihanan lihamurekkeen. Neuvoni opiskelijoilleni: Kuuntele äitini.

Minulle tämä on metafora, koska en oikeastaan ​​ole saatavana naudanlihasta ja keittosekoituksesta valmistettua lihamureketta, mutta arvostan kuitenkin tunteita. Yksi kommentoijista ote tästä kirjasta, joka julkaistiin tänään Glamour.com -sivustossa, kyllästyneenä, oletan, että keskustelemalla “kaikesta” vastaa: “Ole vain onnellinen. Sitten sinulla on kaikki. lopeta valittaminen.”

Nopeammin mainittu sitten tehtiin, mutta arvostan myös tätä näkökulmaa. Kiertämällä takaisin huolenaihetta siitä, paraneeko vanhemmuus helpommaksi vai paranetko sitä paljon, täsmälleen sama lähestymistapa saattaa soveltaa: nauti haluamasi osista. Älä pidä osista, jotka sinut ulos. Lopeta suorituskyky. Juuri näin se on helpompaa, samoin kuin siitä paljon paremmin.

+++

Related posts: Mantras of a triplet mom, exactly how I discovered that bribing works

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *