Ihanteellisen muuttoyrityksen

0 Comments

jakaminen on välittävä!

Jaa

Twiitti

Jaa

Liikkuminen on merkittävä päätös, varsinkin jos siirrät kaikki tavarasi maan yhdestä nurkasta toiseen. Niin helppoa kuin miltä se kuulostaa, liikkuminen voi olla melko monimutkaista, jos laskeudut väärien muuttajien kanssa. Vaikka laadukkaan miehen ja Van London -yrityksen valitseminen ei ole rakettitiede, on vielä joitain kohtia, joista on huolehdittava. Seuraavat vaiheet varmistavat, että et lopulta ole mitään tärkeätä –

1.tutkimus ennen kuin valitset muuttajan – ihmiset tutkivat pienimpiä asioista, mutta laiminlyövät tämän tärkeän askeleen, kun se liittyy Moters Vancouver BC: n valitsemiseen. Älä valitse suuria nimiä sokeasti ja tutkimusta ennen kuin päätät muuttoyrityksestä. Yleensä kaverit ja muut perheenjäsenet ovat hyviä lähteitä arvosteluihin pitkän matkan muuttajista. Jos yrität löytää loistavan pitkän matkan liikkuvan yrityksen, suosittelemme, että tarkistat tämän New Jerseyn muuttoyrityksen.

Tutkimukseen ei vain liity arvosteluja, vaan myös soittamalla muutamille erilaisille liikkuville yrityksille ja kysymällä heiltä yksityiskohtia. Kysymyksiä, kuten maksut, liikkeiden lukumäärä, jäsenyys AMSA: lle ja vuosien kokemus palvelusta, on esitettävä etukäteen. Tämä kaventaa lisäksi hakuasi 3-4 yritykselle.

2.On kodin arviointi muuttajilta-viimeisessä vaiheessa valitsemasi 3-4 yritystä ovat osa kodin arviointiasi. Ole totuudenmukainen ja anna perusteellinen kertomus kaikesta, mitä liikut, jos todella haluat edullista liikkua, totuudenmukaisuus on erittäin tärkeä viime hetken ongelmien välttämiseksi. Pienet asiat, kuten lattia, jossa uusi koti on, ovat ratkaisevan tärkeitä lopullisessa määrässä; Siksi sinun on aina mentävä heidän yli etukäteen.

Liittyvät muodollisen koulutuksen ja epävirallisen koulutuksen erot

3. Ymmärrä arvio asianmukaisesti – yritykseltäsi saamasi paperi ei ole vain ostovahvistuksen kuitti, vaan se toimii myös koneen laskuna. Sen on oltava kaikissa suhteissa täydellisiä, ja siinä on yksityiskohdat, kuten toimituspäivät, etäisyys, tavaroiden kuvaus, määrä et al. Maksut tehdään tunnin perusteella. Varaston tekemisen yhteydessä ole myös erittäin varovainen, jotta et sulje pois mitään.

4.Final -testi ja pakkaus – Viimeinen tarkistus on varotoimenpiteinen vaihe, jossa tarkistat yhtiön valtakirjat liittovaltion moottoriyhtiöiden turvallisuushallinnon ja valtiosihteerin kanssa varmistaaksesi, että mainittua yritystä vastaan ​​ei ole valituksia.

Interstate -liikkeen mukaan ihmisten on aina oltava varovaisia ​​muuttajille, jotka veloittavat erittäin alhaiset hinnat, koska enimmäkseen ne ovat liian hyviä ollakseen totta. Ne lisäävät piilotettuja maksuja, jotka saat selville lopullisen ratkaisun aikana. Valitse luotettava mies Van London -yritysten kanssa niin, että vaivaa on vähemmän.

Kirjoittanut Brenda Lyttle Healthy Mommies -lehdelle

B. Lyttle on freelance -kirjailija ja muuttaa tyypillisesti aviomiehensä työn siirrettävän luonteen vuoksi. Hän suosittelee, että kokeilet Interstate -siirtäviä palveluita verkossa välttääksesi pitkiä odotuksia.

Viite: Muuttoyhtiö – Huonekalujen muuttajat – Muutto Australiaan, Iso -Britanniaan, Yhdysvaltoihin – muutto ulkomaille – NLZ Van Lines.

Linkki tähän viestiin: ihanteellisen liikkuvan yrityksen valitseminen

0/5

(0 arvostelua)

Jakaminen on välittämistä!

Jaa

Twiitti

Jaa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *