Lynn Sage Cancer Research Research -säätiö tarjoaa Chicagon vaaleanpunaisen makeoverin lokakuussa

0 Comments

jakaminen on välittämistä!

Jaa

Twiitti

Jaa

CHICAGO – Lokakuun aikana Chicagon taivaanranta ja rakennukset koristavat vaaleanpunaiset valot, bannerit ja liput yhteistyössä Lynn Sage Cancer Study Study Foundation (LSCRF) kanssa, jotta ymmärretään rintasyövän ja tärkeyden ymmärtämistä sekä tärkeyttä varten rintojen itsetutkimukset. Rintasyöpä on tyypillisin syöpätyyppi naisille sekä amerikkalaisissa että maailmassa, mutta varhaisessa havaitsemisessa tätä sairautta voidaan hoitaa tehokkaasti 96 prosenttia ajasta.

“Kaupungin vaaleanpunaisen valaistus koko lokakuun kuukauden ajan toimii vahvana muistutuksena ja ota meihin yhteyttä monille naisille heidän terveydestään koko Chicagon alueella”, totesi LSCRF: n hallituksen puheenjohtaja Ashley Hemphill Netzky. “Siksi Lynn Sage Cancer Research Research -säätiö on omistettu työskentelemään vuosittain lukuisten rakennusten kanssa kaupungin sytyttämiseksi, muistuttamaan naisia ​​säännöllisesti tarkastamaan rintasyöpään ja auttamaan pelastamaan ihmishenkiä.”

LSCRF kutsuu tapahtumaa ”Light the Method Löydä parannuskeinoa”, samoin kuin ne kutsuvat kaikkia Chicagon yrityksiä, rakennuksia ja maamerkkejä osallistumaan valaisemalla heidän rakenteitaan vaaleanpunaisia ​​tai näyttämällä vaaleanpunaisia ​​bannereita ja lippuja koko kuukauden ajan Lokakuu. He arvioivat, että noin 200 eri sivustoa ja organisaatiota osallistuvat lokakuussa. Hemphill Netzky lisäsi, että heidän tavoitteensa on viime kädessä saada jokainen Chicagon alueen rakennus osallistumaan johonkin menetelmään joka lokakuu.

“Varhainen havaitseminen on avaintekijä minkä tahansa tyyppisen rintasyövän onnistuneessa hoidossa”, totesi William J. Gradishar, MD, FACP, FASCO, Maggie Daley -keskuksen naisten syöpähoito Northwestern Medicine® ja The Betsy Bramsenin rintojen onkologian professori Feinbergin lääketieteen instituutiossa. “On välttämätöntä, että naiset ymmärtävät, että itsetutkimusta ja mammografioita ei pitäisi tehdä vain oireiden kokemisen jälkeen, mikä on yleensä osoitus siitä, että rintasyöpä on jo edennyt ja jopa leviäminen.”

Chicagon kaupungin valaistuksen lisäksi lokakuussa LSCRF järjestää myös ensimmäisen vuosittaisen Lynn Sage Cancer Study Study Foundation 5K: n 8. marraskuuta 2014 Kaikki 5K: n tuotot tukevat myös nerokasta rintasyöpätutkimusta sekä akateemisia ohjelmia.

Liittyvät Mitä ovat temporomandibulaariset nivelhäiriöt?

Jos olet verkossa Chicagon alueella, varmista, että lopetat keskustaan ​​lokakuussa nähdäksesi ihanan vaaleanpunaisen ja muistutat, että varhaisella havaitsemisella naiset voivat voittaa rintasyövän. “Muistutukset, joilla on rutiininomaisia ​​rintakokeita, kuten kaupungin vaaleanpunainen ja 5K: n valaistus, voivat myös pelastaa ihmishenkiä”, lisäsi Gradishar, joka on samoin Robert H. Lurien kattavan syöpäkeskuksen jäsen Luoteis -yliopistossa.

Linkki tähän viestiin: Lynn Sage Cancer Research Study Foundation tarjoaa Chicagon vaaleanpunaisen makeoverin lokakuussa

0/5

(0 arvostelua)

Jakaminen on välittämistä!

Jaa

Twiitti

Jaa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *