Tervetuloa korkeuden influenssakauden

0 Comments

jakaminen on välittävä!

Jaa

Twiitti

Jaa

On jälleen se vuoden aika. Lämpötila laskee, lunta sataa ja saat pelätyn puhelun lapsesi koulusta. “Rouva. Smith, tämä on koulun sairaanhoitaja. Minulla on täällä Johnny, eikä hän tunne hyvin. Voisitko tulla hakemaan hänet koulusta? ”

Jos olet jotain kuin minä, et halua saada tällaisia ​​puheluita, koska kun yksi perheesi henkilö on sairas, pian jokaisella on se. Vilustuminen, flunssa ja muut bakteerit voivat levitä kuin tulipalo. Mutta mistä tiedät, onko se vain kylmä vai influenssavirus? Ystävämme Cleveland Clinic Akron General -tapahtumassa ovat toimittaneet ideoita perheellesi kylmän ja flunssakauden korkeuden aikana.

Cascia Talbert
Perustaja
Healthy Mommies -lehti

Onko se kylmä vai flunssa?

“Flunssaaktiivisuus on paljon usein huiput Yhdysvalloissa joulukuun ja helmikuun välisenä aikana”, tautien torjunta- ja ehkäisykeskusten (CDC) mukaan. Onneksi on kuitenkin joitain vaiheita, jotka voit ryhtyä turvaamaan itsesi ja rakkaillesi kylmästä ja flunssasta.

Hanki flunssa – ei ole liian myöhäistä! Se on paras influenssan ehkäisymenetelmä, ja se voi minimoida mahdollisuudet kiinni flunssa ja voi minimoida oireiden vakavuuden.

Pese kädet ennen syömistä ja älä laita käsiäsi kasvoillesi tai suuhun.
Jos joku perheessäsi on flunssa, puhdista ja desinfiointipinnat, jotka saattavat olla saastuneita bakteereilla.
Auta immuunijärjestelmääsi torjumaan kylmää tai flunssaa syömällä hedelmää ja vihanneksia, joissa on runsaasti ruokavaliota, liikuttaen kohtalaisesti, hallitsemalla ahdistusta ja välttämällä huumeita, alkoholia ja tupakkaa.

Kaapit

“Kylmä- ja flunssakauden valmisteltaessa on suositeltavaa varastoida joitain kodin perustuotteita”, sanoo Douglas W. Harley, Do, Clevelandin klinikka Akronin yleinen perusterveydenhuollon lääkäri. ”Näihin voi sisältyä kasvokudoksen tarjonta, yskäpisarat/siirappi, kosteuttavat nesteet, kuten vesi- tai urheilujuomat, ja tulehduskipulääkkeet, kuten asetaminofeeni, ibuprofeeni tai naprokseeni. Näiden perustarvikkeiden avulla voit säästä paljon oireita, joita kylmä tai flunssa saattaa heittää sinulle tällä kaudella. Ennaltaehkäisevät esineet, kuten C-vitamiini, Echinacea ja muut käsimyymälät-vitamiinit, voivat tarjota jonkin verran lisäetua kylmän tai flunssan alkamisen lopettamisessa, mutta nykyinen lääketieteellinen kirjallisuus on rajoitettu niiden tehokkuuteen. ”

Aiheeseen liittyvät kevään pyykinpesujen poistohaaste

Olen sairas, mitä nyt?

Koska kylmä ja influenssa ovat molemmat viruksia, antibiootit eivät ole tehokkaita hoitamaan kumpaakaan sairautta. Seuraavat esineet voivat auttaa minimoimaan kylmän ja flunssa oireet:
Lääkkeitä kipujen ja kuumeiden lievittämiseksi
Ruuhkien ja nenän vastuuvapauden lääkkeet
Sängyn lepo ja nesteiden saanti
Lämmin, suolavesi kurkkukipua varten
Lämmin höyry ruuhkien vuoksi

Onko se kylmä vai flunssa?

No, kuinka sairas olet? Joskus oireet voivat olla samanlaisia. Flunssa tulee odottamatta ja oireesi ovat paljon voimakkaampia – kuume on korkeampi, yskäsi on paljon vakavampi ja saatat kokea voimakkaita kipuja ja väsymystä. Vilustuminen on tyypillisesti lievempiä kuin flunssa ja voi viipyä useista päivistä useisiin viikkoihin. Alla on joitain kylmän oireita verrattuna flunssaan.

Kylmät oireet:
Matalan luokan kuume
Vilunväristykset
Päänsärky
Aivastelu ja/tai tukkoinen, vuotava nenä
Lievä, hakkerointi yskä
Naarmuuntunut, kutittava tai kurkkukipu
Kipeä lihaksia ja luita tai väsymystä

Flunssa -oireet:
Korkea kuume
Usein vakavia kipuja
Päänsärky (yleisempi flunssa kuin kylmä)
Joskus aivastelu
Yskä, usein vakava
Selkeä nenän vastuuvapaus
Joskus kurkkukipu
Äärimmäinen uupumus
Useita viikkoja väsymystä

Milloin “flunssa” ei ole flunssa?

“Vatsan flunssa” tai “24 tunnin influenssa”, oksentelun ja ripulin tai gastroenteriitin vakavat oksut voivat tehdä sinusta yhtä kurja kuin flunssa, mutta niitä aktivoivat virukset ovat erilaisia. Vatsavirus kohdistuu suolistoihisi kuin hengitysteitäsi, missä flunssavirus hyökkää.

Aiheeseen liittyvä kuinka pitää autosi puhtaana lasten kanssa: Perusopas

Milloin minun täytyy nähdä lääkärini?

Vaikka kylmä tai flunssa voidaan usein hoitaa kotona, paljon vakavampia tapauksia edellyttää lääkärin hoitoa, etenkin pienille lapsille tai vanhuksille, jotka ovat paljon todennäköisemmin kehittymässä komplikaatioita. Jos sinulla on flunssa oireita ja olet korkean riskin ryhmässä tai olet erittäin sairas tai huolissaan sairaudestasi, ota yhteyttä terveydenhuollon tarjoajaan.
Flunssapotilaille viruslääketiedetions, when started within the first two days of symptoms, may minimize how long you’ll have the flu and the severity of symptoms. If you suspect you have the flu, it’s crucial to be seen by a doctor as soon as possible in buy to possibly benefit from antiviral medications.

Emergency rooms are for people who are very sick; the CDC recommends that you do not go to an er if you are only mildly ill. If you or a family member are experiencing any of the below emergency alerting signs, it may be time to visit an emergency room.

Shortness of breath or difficulty breathing
Pressure or pain in the chest
Confusion, disorientation or fainting
Severe or persistent vomiting
Flu-like symptoms that improve but then return with fever and worse cough

Your primary care physician (PCP) is the best person to visit if you are sick, considering that they know your health history. If you are unable to see your PCP, visit akrongeneral.org/flu for a complete list of Cleveland clinic and Akron general locations that can supply prompt treatment. through Cleveland clinic Akron General’s expanded network, we’re sure to be where you need us.

About Cleveland Clinic
Cleveland clinic is a nonprofit multispecialty academic medical center that integrates scientific and healthcare facility care with research and education. located in Cleveland, Ohio, it was founded in 1921 by four distinguished physicians with a vision of supplying impressive individual care based upon the principles of cooperation, compassion and innovation. Cleveland clinic has pioneered lots of medical breakthroughs, including coronary artery bypass surgery and the first face transplant in the United States. U.S.News & world report consistently names Cleveland clinic as one of the nation’s best hospitals in its annual “America’s best Hospitals” survey. a lot more than 3,000 full-time salaried physicians and researchers and 11,000 nurses represent 120 medical specialties and subspecialties. The Cleveland clinic health system includes a main campus near downtown Cleveland, eight community hospitals, a lot more than 90 northern Ohio outpatient locations, including 18 full-service family health centers, Cleveland clinic Florida, the Lou Ruvo center for brain health in Las Vegas, Cleveland clinic Canada, and Cleveland clinic Abu Dhabi. In 2014, there were 5.9 million outpatient visits throughout the Cleveland clinic health system and 152,500 healthcare facility admissions. individuals came for treatment from every state and 147 countries. visit us at www.clevelandclinic.org. follow us at www.twitter.com/ClevelandClinic.
about Cleveland clinic Akron General
Cleveland clinic Akron general is a nonprofit healthcare organization that has been improving the health and lives of the people and communities it serves considering that 1914. Akron general includes: Akron general medical Center, a 532-bed teaching and research medical center, and Edwin Shaw Rehabilitation, the area’s largest provider of rehabilitation services; Akron general Partners, which includes Partners physician Group, the Akron general health & wellness Centers, Lodi community Hospital, community health Centers and other companies; Akron general checking out nurse service and Affiliates; and Akron general Foundation. Recently, U.S. news & world report ranked Akron general medical center as the seventh best healthcare facility in Ohio. For a lot more information about Akron General, visit akrongeneral.org.

Related  5 Resolutions mommies must Not Make in 2020

*image courtesy of freedigitalphotos.net

Link to this post:Welcome to height Flu Season

0/5

(0 arvostelua)

Jakaminen on välittämistä!

Jaa

Twiitti

Jaa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *