Kirjapäivämäärä x YorksinStameet Castle Howard + -kilpailussa

0 Comments

En ole tarkistanut upeaa komeaa talon linnasta Howardia (pystytetty entiseen asevoimien linnaan tästä syystä) monien vuosien ajan ja vuosien ajan, joten se oli Pikemminkin herkku palata Yorkiin viime kuussa siitä, mikä oli kirjan retken päivämäärä pienen tauon vanhempieni kanssa 2 päivän ajan Yorkshiressä.

Olin palannut “kotiin” nykyiselle Yorksinstaeet -palveluun, jota johtaa Creative Mums Lou of Peony and Grace, Caroline, Flohr & Co ja Victoria, Yorkshiren kotityö, joka oli ystävällisesti kutsunut minut puhumaan heidän 75 vahvassa tapahtumassaan ja pysymään myös linnassa Howardin kirjastonhoitajan mökki, tyylikäs maa asunnossa, joka oli kaukana verkosta, toimitti minulle digitaalisen detoxin käynnistykseen ja hengityksen kiireisestä aikataulustani. Mielenkiintoisesti voit voittaa oleskelun mökissä postin alaosassa.

Se oli todella rikastuttavaa aikaa, kun ripustin ihmisten kanssa, nautin pääasiassa puhelin tulipalon ympärillä ja nautin vegaaniruokista, jotka minun isäni loihti (koko perheen mennyt kasvipohjainen julkaisee Game Changers -elokuvan) ja minulla oli samalla tavalla mahdollisuus tilaisuuteen Yhdistä ja yhteyden muodostaminen muihin Mumbossiin pohjoiseen, jotkut olen ymmärtänyt ottaen huomioon, että instituutiopäivät (hei Annabel of Fabulous tämä muumio rakastaa) ja toiset, joiden kanssa olen koskettanut tukikohtaa vuosien ajan Internetissä ja nyt, aitossa elämässä.

Löydät oppituntien jakaminen (enimmäkseen valittu minusta paljon viisaampia kuin terapeuttini) ja alamaisten ja korkeuksien yli, vastoinkäymisellä vanhemmuuden ja oman palvelun ajamisen ja joustavuuden käyttämisen iloista, mutta elintärkeä joustavuus monipuolinen työ Tuo oli, kuten aina on, niin syvästi palkitsevaa. Sano kiitos myös Fox Lane Books -yritykselle, että myyt Mumboss-Howia sen läpi ja menestyäksesi töissä ja kotona.

(Fab nähdä, että Ali Mortimer Healy itsesi ilahduttaa myös ympäristöystävällisestä puserosta).

Huuta iloiseen taitoon, joka on Charlotte Nelsonin valokuvaus Charlotte Nelson ja uskomattoman ammattitaitoinen Emma White koruvalmistajista sensaatiomaisen hopealle kaiverrettu vilpitön riipus ja melko korvakorut, joita olen käyttänyt laatikossa kahdesti aiemmin.

Paljon kuin ystävälleni Karenille, joka oli kiireinen äidistä kahdesta lapsesta, joka oli fantastinen tuki ja löysi minut jopa signaaliin läheisessä supermarketin parkkipaikassa, kun menin verkkoon BBC Radio 5: llä verkossa tapahtuman jälkeen!

Nopea puhelin ei napsauta Charlotte alla!

(Kiitos Paise Londonille siitä, että hän lahjoitti minulle tämän rotkon yksivärisen käärepuvun).

En ollut tiennyt tarkalleen kuinka paljon kaipasin Yorkshirea, kunnes olin jälleen takaisin ollakseni rehellinen. Minulla oli ohi kulkeva Leedsille viikkoa edeltävänä uskomattoman tapahtumaan Meatless -maatilan kanssa, jossa minua haastateltiin loistavalla Katie Piperin podcastissa, mutta jätin tunteen, että tarvitsin paljon enemmän aikaa perheeni kanssa. Tällä kertaa oli paras tauko, ja se motivoi minua muuttamaan suunnitelmia mennäkseen ulkomaille jouluksi ja suunnata takaisin Leedsiin.

Kiitos paljon kaikille, jotka tulivat ja YorksinStameet ja Linna Howardille vieraanvaraisuudestaan ja anteliaisuudestaan.

Nyt kilpailuaikana!
Voit voittaa linnan Howard Holiday Cottage Weekend -tapahtuman, jonka arvo on yleensä 890 puntaa (perjantaihin maanantaihin), mikä sulkee pois laitoksen lomat ja korkeusajat alla.

Mökki, jossa yöpyin, kirjastonhoitajan mökki, on melko kivi asuinpaikka Coneysthorpe -linnassa sensaatiomaisilla makuuhuoneilla, viihtyisällä asuintilalla, jossa on erillinen ruokasali, joka on myös puulämmitin ja suloinen keittiöalue ruokakomeroilla . Kalustettu vintage -kappaleilla, itse Castle Howardin tuotteilla ja erittäin huolellisesti valittujen nykyaikaisten kalusteiden avulla. Se on Pinterest -unelma ja viehättävä puutarha, jossa tippuva virta ja terassi tekee mökin, parhaan kotitalouden oleskelun.

Sinua voidaan käyttää mitä tahansa tämän linkin lomamökkejä, koska kilpailu on saatavana:

.
Valokuvia mökistä (kanssani, jotka on ottanut isäni #instagramdad) ja muut mökin c/o Howard -linnasta.
Syötä alla olevan raflekopterin avulla.
Päättyy 6. tammikuuta 2019
Vain Yhdistynyt kuningaskunta.
Ei käteisvaihtoehtoa.
Ei matkamatkaa katettu.
Saatavuuden mukaan.
Varaus on tehtävä joulukuuhun 2020 mennessä.
Onnea!

Ylennetty palkinnonhakija, Loquax, Super Lucky, UK -voitot ja kilpailutietokanta.

Osta bestsellere

Debyyttikirjani on oppaani selviytymiseen ja kukoistamiseen töissä ja talossa ja käyttää tietoa tarkalleen kuinka luoda digitaalinen palvelu tai palata töihin itseluottamuksella.

Mumboss: Vilpitön äidin opas selviytymiseen ja kukoistamiseen työssä ja talossa (UK 2. painos)

Saatavana Amazonissa tai kuultavissa

Työskentelevä äiti: Opas selviytymiseen ja kukoistamiseen töissä ja talossa (USA/Kanada Edition)

Saatavana 8. syyskuuta 2020. Osta nyt Amazonista

Kuten mitä olet lukenut? Sitten miksi et noudata Vickin kanssa Facebookissa, Twitterissä, YouTubessa, Pinterestissä ja Instagramissa

Älä koskaan unohda viestiä!

Tilaa rehellistämumin tavalliselle sähköpostiuutiskirjeelleni, jossa jaan uudet blogiviestit, blogivinkit, tapahtumakutsut, cOpetit ja uutiset uudesta kirjastani. En koskaan jaa henkilökohtaisia tietojasi kolmansien osapuolten kanssa.

FacebookTWitterPinterestemailTumblrshare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *