Rakkauskirje musiikille yhdessä

0 Comments

Kuva: Celia Catalino

Kyllä, tuen täällä tuotetta/palvelua. Ei, minulle ei makseta niin. Sitä kutsutaan musiikiksi yhdessä, ja kaksi aikaisempaa kokemusta sai minut päättämään suositella tätä toimintaa.

Kuva: Celia Catalino

Useat kavereistani ja minä olimme tehneet istuntopohjaista musiikki- ja liikeluokkamusiikkia yhdessä kolmen peräkkäisen ”lukukauden” ajan ja sitten päätimme ohittaa lukukauden. Musiikin yhdessä tauon aikana tapasimme puistossa aikavälin aikana, jota monet meistä tekivät yhdessä musiikkia, ja Sarah tunnusti, kuinka paljon hän kaipasi sitä, ei voinut odottaa, kunnes se alkoi uudelleen, ja että se ei tee sitä sai hänet näkemään, kuinka paljon hän arvosti sitä. Puistopohjainen Playdate täytti vain hänen elämänsä reikän jättämällä pidättäytymällä musiikista yhdessä.

Ok, niin Sarah (sydämen) musiikki yhdessä. Hänen innostuksensa sai minut ajattelemaan kovasti, miltä minusta tuntuu. Olin ajatellut, että se on aivan liian kallista, ja sitten päätin, että olen samaa mieltä Sarahista.

Myöhemmin sinä päivänä luin, että useimmat Pohjois -Amerikan perheet tuntevat vain kaksi tai kolme kappaletta, jotka laulavat lapsilleen syntyessään, ja yksi heistä on tyypillisesti 99 pulloa olutta. Ja tässä suhtaudun siihen, kuinka paljon arvoa saat näistä luokista. Musiikista yhdessä puolisoni ja minä olemme oppineet lukemattomia kappaleita, joita voidaan laulaa ja laulaa uudelleen eri tavoin.

Luokka on suunniteltu opettamaan sinulle, vanhemmalle, kuinka sisällyttää musiikkia lapsesi elämään.* Jokaista kappaletta voidaan muuttaa ympäriinsä sisällyttämään lapsesi nimen, kiinnostuksen kohteet tai kuvauksen tekemäsi toiminnasta. Opettajamme Ryk antaa myös loistavaa neuvoa musiikin käytöstä häiritäkseen vaippien vaihtamista tai kenkiä. Ihmiset, se toimii.

Julian oli pakkomielle luokan mukana tulevista CD -levyistä. Hän pyysi meitä laittamaan heidät päälle ja sitten jopa vauvaksi hymyilevät ja heiluttaisivat kuultuaan ensimmäisen kappaleen.

Luokka ei tarkoita musiikkitaitojen rakentamista lapsesi. Itse asiassa he ovat tervetulleita istumaan ehdottomasti ja hiljaisia. Vanhempi tai hoitaja on yksi osallistuva. Teoria on, että voit kehittää musiikillista kiinnostusta ja innostusta lapsille antamalla heille mahdollisuuden katsella, että sinulla on hauskaa äänillä, kappaleilla ja soittimilla.

Koska meillä ei ole yhteisömusiikkikokemuksia tässä kulttuurissa, lapsemme eivät poimi kappaleita siirtyäkseen lapsilleen, ellemme tee sitä tapahtumaan.

Joten siellä sinulla on se. Rakkauskirjeeni musiikille yhdessä.

Kuva: Celia Catalino

Löydä yksi lähelläsi ottamaan ilmainen kokeiluluokka.

Ja jälleen kerran, tämä ei ole mainos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *