5 menetelmää pitää hauskaa kavereidesi kanssa ilman lastenhoitajaa

0 Comments

Haluan viettää pitkän illan kavereideni kanssa, jotka syövät toistensa lautasia ja jakamalla kolme jälkiruokia (ellei meitä ole paljon enemmän kuin kahta, meitä ei ole paljon enemmän kuin kahta, Tällöin odotan paljon enemmän jälkiruokia). Jos rauhalliset yöt poissa talosta ovat päätyneet törkeään fantasiaan, kuten Pariisiin jääntäminen pedikyyrille, on aika tuoda naisten ilta takaisin taloon hetkeksi.

Kutsu muutama hienoimmista naisista tietylle teemakokoukselle, joka alkaa sen jälkeen, kun olet laittanut lapsesi sänkyyn. Tässä on viisi konseptia, jotka saavat alkuun:
1. Craftapallooza: Toimitat työkonsepteja sekä muutamia mahdollisuuksia ja päättyy, kaverisi tuovat lisäpalkkansa sekä uskot hauskoihin uuteen aarteeseen (tai roskakoriin) sekä jotkut kikatteisiin. Esimerkki: Muuta vanhat vaatteet raaputtaviksi ylellisiksi leluiksi tai nuoriksi. (Meillä on gajillion ja kaksi käsitettä taitavassa osiossamme tai tämän kirjassa).

2. Fondue -juhlat: Saat suklaan sekä juuston sekä kaverisi tuovat dipptables. Milloin viimeksi olet tuonut ananas sekä vaahtokarkkeja juhliin? Uskoimme niin. Hauska ja halpa.

3. Elokuva: Television edessä istuminen on paljon hauskempaa, jos sinulla on tehtävä. Näytä koordinoitu kaksoisfunktio, kuten koputtu ja tämä on neljäkymmentä tai kolme vastakkaista jaksoa Downton Abbeyssa. Valitse nykyinen televisio -ohjelma, jonka tallennit DVR: lle tai suoratoista uuden julkaisun Amazonista, Hulusta tai Netflixistä. Vakuuta kaverit tekemään siitä säännöllisen tapahtuman ja ukko saattaa alkaa katsoa eteenpäin hänen yöhönsä.

4. Vaatteiden vaihtaminen: Vain tyttöjen juhliin. Puhdista vaatekaappi ulos ja kutsu ystäviäsi tuomaan hienoja juttuja katsomaan, arvostavatko joku. Vaihda pukellasi joillekin, jotka sopivat sinulle paremmin. Älä tuo t-paita 10K: sta, jonka teit vuonna 2003. Tuo T-paita antropologista, joka on täysin söpö, mutta näyttäisi kuitenkin paljon paremmalta jollekin, jonka hartiat ovat laajempia, ranteita vähemmän luita, iho tummempi tai tykkää pukujen sluttier.

5. Ruoanlaittojuhlat: Keksitä hieno valikko ja nimeä eri komponentit eri vieraille. Johtaja heitä ympäri heidän saapuessaan. Syö useita ohjelman ateriaa, joka kestää keskiyöhön asti. Määritä myös puhdistavat vastuut.

Toivon, että saat silti näytteitä kolmesta jälkiruokasta niin kuin sinulla on niin hauskaa, että teet siitä rutiinitapahtuman!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *