Geogache vastasyntyneen kanssa (tai raskaana!)

0 Comments

Jos rutiininomaiset kävelyreitit ovat hiukan tylsät, tässä on vinkki aloittelijan äidin lukijalta: hihna lapsesi ja geogaching!

Shylo kertoo minulle, että hän aloitti geokäynnin raskaana ollessaan kolmantena kolmanneksella syynä päästä kävelyyn (vaikka muutama seikkailunhaluisemmin laitettu välimuisti osoittautui myös hänen odotettavan vatsansa hallitsemiseksi). Nyt hänen “rasvapakkauksensa”, Gus, 11 viikon ikäinen on hänen kaverinsa, joten teknisesti geokäytökset ovat uudet molemmille.

Useimmat pääkaupunkiseudut ovat melko helppoja käyttää, jopa rattaiden sarjassa. Jotkut reunusvälimuistit olisivat hiukan kovia rattaiden sidotulle, mutta slingerien tai lastenpukujen ei pitäisi löytää välimuistissa olevia esteitä.

Shylo selittää sen tällä tavalla:

Se on todella hauskaa lapsille. Pohjimmiltaan geokassa on säiliö (ammuskanisteri, elokuva tölkki, magneettinen piilo-avain, mahdollisuudet ovat loputtomat), että joku piiloutuu julkiseen paikkaan (puisto, metsä, aita, ontto tukki, sanomalehdet jne.) HIDER POST GPS -koordinaatit verkossa. Sitten muut ihmiset hyödyntävät näitä koordinaateja ja vihjeitä välimuistien löytämiseen. Välimuistissa on loki ja yleensä pienet kaupan korut.

Se on erittäin nörtti, mutta hieno tapa opettaa nuorille ohjeita, luonnon kunnioittamista (siellä on sanoma, “välimuisti, roskat ulos”, joka rohkaisee Cachereita puhdistamaan sivustot metsästyksen varrella) ja jopa matematiikkaan, kuten jotkut “moni- Välimuisti ”tarvitsee matematiikkaa monimutkaisten vihjeiden selvittämiseksi.

Voit löytää lisää osoitteesta geocaching.com. Selaa ja katso, mitkä välimuistit ovat lähelläsi. Vaikka Garminin kaltaisilta valmistajilta on kädessä pidettäviä GPS -laitteita, voit myös suorittaa sovelluksia iPhonessa. Käytän ilmaista sovellusta G1: ssä välimuistiin.

Koska Gus on lempinimellä kana, ne jättävät pienet kumikanat taakse välimuistissa, jotka ovat riittävän valtavia.

Ja tässä on linkki Shylon Flickr -sarjaan, jossa hän tallentaa kaikki löytönsä. Sarja on sekä suuri että informatiivinen. Hän vakuuttaa meille, että hän ei ole merkittävä dork, mutta myöntää, että tämä tapa on melko nörtti.

Pidän Nerdyistä, joten en välitä. Kuitenkin kuinka yleisesti löydät todella geeky -harrastuksen, joka sisältää auringonvaloa sekä liikuntaa (ja kokemusta sekä pentueen puhdistamista?!)?! Viva Le Geocaching!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *