Yksi ystävällinen lahjapakkauskonseptit

0 Comments

jakaminen on välittämistä!

Jaa

Twiitti

Jaa

Olet viettänyt paljon aikaa täydellisen lahjan valitsemalla, joten älä kääri sitä väsyttävään paperiin. Lahjakokous on melkein yhtä hauskaa kuin se on avata!

Tässä on muutama lahjapakkauskonsepti, joka vie lahjasi ho-hum: sta mieleenpainuvaksi:

Lue kaikki siitä: kääri lahjasi sunnuntain sanomalehden vilkkaisiin sarjakuviin. Tämä takaisku käärepaperi on sekä nostalginen että hauska – samoin kuin erittäin edullinen! Myös muut paperin osat toimivat hyvin; Kääri isänpäivälahja urheiluosastoon tai korosta mustavalkoista sivua kirkkaan punaisella nauhalla.

Ota kuva: Käytä tietokoneesi tuottamaan sekä henkilökohtaisten valokuvien kollaaseja. Nauhaa sivut yhdessä tuottaaksesi suuria arkkeja “käärepaperia”.

Maalattu paperi: Valkoinen teurastaja -lohkopaperi on täydellinen tapa tuottaa kotitekoista käärepaperia. Voit maalata tai säveltää viestin (“Pidän sinusta!” Tai “Hyvää syntymäpäivää!”) Paperille. Lapsesi voivat myös sormea ​​maalata tai painaa myös bittiä käsinjälkiä arkkien ympärille.

Luovat aksentit: Kääri lahjasi sisäpuolelle paperi-ruokakauppalaukkuihin ja korosta laatikkoa orgaanisilla koristeellisilla kosketuksilla, kuten ikivihreä, holly, pinecones, hiekkadollarit tai simpukankuoret. Täydennä näitä näkökohtia narulla, nahkaköydellä tai samettinauhoilla.

Kierrätetyt etiketit: Leikkaa vanhat onnittelukortit puoliksi ja käytä etukuvaa kierrätetynä etiketinä.

Taustakuvan kääriminen: Siirry talon parannuskauppaan ja varastossa puhdistusapeli innovatiiviselle ja edulliselle menetelmää lahjojen käärimiseksi.

Hyppyköysi nauha: Sido lahjat lapsille hyppyköyksillä – he haluavat saada lahjan lahjallaan!

Aiheeseen liittyvät 8 todistetut menetelmät Kollageeni voi parantaa talvihakkaa

Hostess -lahjat: Jos tuo viiniä juhliin, kääri pullo kauniiseen, elinvoimaiseen ateriapyyhkeeseen.

Caitlin Boyle For Deviy Moms Blog MagazineCaitlin Boyle on bloggaaja, motivoiva puhuja ja kirjailija Healthy Tipping Point: Tehokas ohjelma vahvemmalle, onnellisemmalle sinulle. Hän auttaa hänen ukkoaan holistisen terveys- ja hyvinvointikeskuksen Charlotte, N.C.

Linkki tähän viestiin: ainutlaatuisia lahjojen kääreideoita

0/5

(0 arvostelua)

Jakaminen on välittämistä!

Jaa

Twiitti

Jaa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *