Korvaa kiistanalainen natrium Luonnollinen menetelmä

0 Comments

jakaminen on välittämistä!

Jaa

Twiitti

Jaa

Nykyään suola on vähän saastainen sana. Koska se on vain mauste, se on levinnyt kiistoilla. Sen maku on näennäisesti kirjoitettu DNA: han. Suolaiset välipalat ja suolaiset ateriat saavat sen paljon rakastettujen ruokien luetteloidemme kärjessä, samoin kuin monilla meistä on ongelmia ilmoittaa ei näille ruokia. Valitettavasti ylimääräinen natrium on liitetty tappaviin terveys- ja hyvinvointikysymyksiin, mukaan lukien verenpainetauti, sydämen vajaatoiminta sekä aivohalvaukset. Huolimatta sen maustamme, kuluttajat ovat nyt varovaisia ​​Saltin kääre -arkista. Kasvavan määrän Pohjois-Amerikassa he kääntävät selkänsä ylikäsiteltyihin elintarvikkeisiin myös paljon suolaa. Aakkosten komponenttiluetteloiden sijasta he yrittävät löytää tuotteita, jotka tarjoavat luonnollisen, riskittömän vaihtoehdon natriumille.

Kuten mikä tahansa kokki kertoo, suola ei ole luonnostaan ​​huono. Sillä on ratkaiseva tehtävä kaikenlaisten ruokien maustamisessa, peruskomponenttien ottamisessa ja niiden luonnollisten makujen parantamisessa. Se on perinteinen menetelmä ruoan suojelemiseksi ja unami -maun saamiseksi. Yhtenä viidestä perustavanlaatuisesta mausta ymmärretään Umami edustaa suolaista tai lihaista elementtiä, joka on luonnollisesti rikas kalasta, parmesanjuustosta, soijakastikkeesta sekä ympäristöystävällisestä teestä. Se on ottanut huomioon, että se on lisätty jalostettuihin lihaan, mausteisiin, mausteisiin, samoin kuin erilaisiin pakattuihin elintarvikkeisiin sen kyvystä parantaa heidän aromia edistämällä niiden havaittuja suoloja.

Näissä jalostetuissa elintarvikkeissa monet meistä joutuvat natriumongelmiin. Jäädytetyltä ruokakäytävältä löydetty tyypillinen laatikko koostuu myös paljon suolasta, mikä on noin 77% kanadalaisten natriumin kuluttamista. Sydämen ja aivohalvaussäätiön mukaan epäterveelliset ruokavaliot, jotka luottavat näihin voimakkaasti jalostettuihin elintarvikkeisiin, ovat yksi syy siihen, miksi kanadalaiset ottavat joka päivä 3, 400 mg natriumia – mikä on 1, 100 mg päivittäisessä ehdotetussa määrässä. Viimeaikaiset tutkimukset ovat yhdistäneet äärimmäisen suolan ruokavaliossa korkeaan verenpaineeseen, mikä voi lisätä sydän- ja verisuonisairauden ja aivohalvauksen vaaraa.

Aiheeseen liittyvä sinappisiementen käyttäminen mausteisiin ruokia

Kaiken sen, mitä se tarjoaa UNAMI: n, natrium antaa allekirjoitusmakuprofiilin ruokaan, joten sen poissaolo voidaan jättää suuresti, jos sitä ei korvata oikealla korvikkeella. Onneksi voit poistaa natriumia tuotteistasi päästämättä eroon tästä tarvittavasta viidennestä mausta tai kaikenlaisesta tärkeästä säilyttämisestä. Jakeluyhtiöt, jotka on ymmärretty nerokkaiden, mutta tyypillisten aistivaihtoehtojensa vuoksi elintarvikkeiden tuotantoongelmiin, ovat investoineet sekä aikaa että pyrkimyksiä tutkia sekä ymmärtää suolan makuprofiilia. Nämä kemialliset toimittajat, kuten Cambrian Solutions, ovat tuottaneet luonnollisia, terveellisiä vaihtoehtoja natriumille.

Cambrianilla on useita luonnollisia säilöntäaineita, jotka lisäävät makua vaarantamatta kuluttajien arvoja. Erityisesti etikettiystävällisellä Camlowilla he kykenevät luomaan natriumin edut ilman minkäänlaista havaitut haittoja. He hyödyntävät maailmanlaajuisten toimittajien luonnollisia, terveellisiä komponentteja, joiden avulla voit minimoida suolamateriaalisi jopa 40%. Kun olet yhteistyössä kemiallisen liiketoiminnan kanssa heidän laatuaan, voit myös hyödyntää näitä terveellisiä substituutioita tuotesarjasi.

Natrium ei ole enää ainoa menetelmä haluamasi suolaisen maun tuottamiseksi, mikä osoittaa, että sinun ei tarvitse taistella sen kyseenalaisen menneisyyden kanssa pidempään. Poista se tuotteistasi ja napauta ‘keittiötaulun’ komponenttien terveellisiä malleja ottamalla yhteyttä terveelliseen jakeluyhtiöön. Täytä asiakkaasi vaatimus yksinkertaisista ja puhtaista merkinnöistä ilman äärimmäistä natriumia ja paranna tuotteidesi korkeaa laatua.

Linkki tähän viestiin: Korvaa kiistanalainen natrium luonnollinen tapa

0/5

(0 arvostelua)

Jakaminen on välittämistä!

JaaTwiitti

Jaa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *