Kuinka räätälöidä harjoitusohjelma kehon tyyppisi

0 Comments

jakaminen on välittävä!

Jaa

Twiitti

Jaa

Ymmärtämällä vartalotyypisi, voit räätälöidä harjoitusohjelman olevan paljon tehokkaampi kuin “Out of the Box” -harjoitteluohjelma. Kehotyyppiin perustuvan harjoitusohjelman mukauttaminen on yllättävän helppoa. Ennen kuin aloitat harjoitusohjelman perustamisen, sinun on määritettävä kehosi tyyppi (kutsutaan myös somatotyypeiksi). Somatotyyppejä on kolme; Mesomorph, ectomorph, samoin kuin endomorf. Mesomorfinen vartalo on ihanteellinen. He ovat yksilöitä, jotka ovat urheilullisia vahvalla kehyksellä, joka voi nopeasti saada lihasmassan pysyessään melko laihaksi. Ectomorphit ovat niitä, joilla on ohut herkät kehykset, joilla on vaikea paino, niillä on nopea aineenvaihdunta ja erittäin laiha lihasmassan määritelmä. Viimeiseksi, endomorfit ovat raskaampia henkilöitä, joilla on pyöreä muoto, jotka havaitsevat vaikeaa vuodattaa rasvaa, mutta voivat saada lihasmassan helposti.

Mesomorfit

Jos olet mesomorfi, onnekas! Ottaen huomioon, että voit saada lihasmassasmassan nopeaa, ohjelman on sisällytettävä sydän- ja verisuoniharjoittelu, jotta kehosi on laiha. Suositellaan kaksikymmentäviisi kolmekymmentä minuuttia sydäntä 3 kertaa viikossa. Koulutuksen suhteen pysy 8–12 toistoa jokaisesta sarjasta, jonka välillä on 1 minuutin lepo. Muista sisällyttää joukko harjoituksia kehon vaikeuttamiseksi, lihasmassan säilyttämiseksi ja kestävyyden lisäämiseksi kestävyyden lisäksi.

Ektomorfit

Ectomorphien on mukautettava fyysinen kunto -ohjelmaansa työskennelläkseen heidän luonnollista ohuuttaan vastaan. Valitse niin lyhyet ja intensiiviset harjoitukset, jotka kohdistuvat suuriin lihasmassaryhmiin, kuten hauislihas, triceps, vatsa sekä takaosat. Tämäntyyppinen harjoitus auttaa lihasmassan kehittämisessä. Kun teet minkä tahansa tyyppistä paino- tai vastusharjoittelua, kouluta raskaampaa ja pidä toistosi 5-10-alueella. Sydän, pidä se minimissä, kun otetaan huomioon, että rasvan polttamista ei tarvita. Lepojaksojen osalta ehdotetaan 2 minuutin lepää sarjojen välillä. Kun otetaan huomioon, että teet paljon voimakkaampaa harjoitusta, jota vaaditaan lisäaikaa toipuaksesi.

Aiheeseen liittyvä synnytyksen jälkeinen on ikuisesti

Endomorfit

Toisaalta endomorfien on hyväksyttävä sydän ostamaan rasvaa ja säilytettävä suuren kehon rasvaprosentti. Tee sydän niin paljon kuin pystyt ja muista muuttaa sitä. Kokeile uintia, juoksua, HIIT: tä, pyöräilyä sekä minkä tahansa muun tyyppistä sydän- ja verisuoniharjoitusta, joka kiinnostaa sinua. Sen lisäksi teet vaatimuksen painoa sekä vastusharjoittelua. On erittäin ehdotettua, että teet yhdistelmähissit sekä kiinni 8-15 toistoa kohden 30 sekunnin lepoa. Vaikeat suuret lihasmassaryhmät nopeuttavat aineenvaihduntaa auttamaan pitämään ylimääräistä kehon rasvaa pois.

Tämän viestin on kirjoittanut Michael Volkin, Stamina Stack 52 Bodyweight Physing Fitness -korttien innovaattori sekä kaikki uudet pelin.

*Kuva freedigitalphotos.net -sivustosta

Linkki tähän viestiin:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *