Syö laihtua

0 Comments

jakaminen on välittämistä!

Jaa

Twiitti

Jaa

https://apis.google.com/js/plusone.jshttp://www.completyyou.com/partner/content/healthymamagazineftp/programsend/programunit.js?page=partner/unbranded/healthymamamamamazineftp/archive/2013-01-1 21/Feature/EAT_TO_LOSE_Weight/INDEX.HTML

Täysin sinä: Ruoka

Syödä laihtua

Kirjoittanut Karen Cicero täysin sinulle

Juoksetko aamulla ovesta vain kahvia vatsassa – vai ehkä mitään? Olemme aamiaisleikkurien maa: Vaikka 93 prosenttia aikuisista on yhtä mieltä Kansainvälinen elintarviketietoneuvosto.

Mikä on sinun tekosyysi? Dawn Jackson Blatner, rekisteröity ravitsemusterapeutin, American Dietetic Associationin tiedottaja ja Chicago Cubsin ravitsemusasiantuntija, tekee paahtoleipää kaikista syistä välttääksesi päivän aloittamisen oikealta.

Aamiainen räjähdys: “Yritän laihtua.”

Herätyspuhelu: Syöminen aamulla todella auttaa sinua vähentämään. Kun nukut, aineenvaihdunta – kuinka poltat kaloreita ja rasvaa – hidastaa käytännössä indeksointia. Mutta ateria herättää kehosi rasvaa polttamiskykyä, Blatner sanoo. Aineenvaihdunnan lisäämisen lisäksi aamiainen antaa sinulle tahdonvoiman. “Ajattelen sitä ennaltaehkäisyn ateriana”, hän sanoo. “Kun syöt aamulla, saat vähemmän todennäköisesti toisen apua lounaalla ja illallisella, ja sinulla on paremmat mahdollisuudet vastustaa kiusauksia koko päivän, kuten töissä oleva karkkikulho.”

Itse asiassa neljä viidestä onnistuneesta laihduttajasta – ne, jotka ovat menettäneet 30 kiloa tai paljon enemmän ja pitivät sitä keskimäärin kuuden vuoden ajan – tekevät aikaa aamiaiseksi päivittäin, Coloradon yliopiston terveystieteiden kansallisen painonhallintarekisterin mukaan keskusta Denverissä. Ja älä myöskään anna lapsesi ulos talosta tyhjään vatsaan. Äskettäisessä tutkimuksessa paljon yli 4000 brittiläistä koululaisia ​​havaittiin, että aamiaisen ohittaneet olivat 62–92 prosenttia paljon todennäköisemmin lihavia kuin aamu -aterian opiskelijat.

Aiheeseen liittyvä myymälä parempaan unen: 5 ominaisuutta etsiä patjan toppeihin

Aamiainen räjähdys: “En tunne syövän aamulla.”

Herätyspuhelu: Aamiaisen ohittaminen jättää sinut hitaasti koko aamun. Herätessäsi kehosi on käyttänyt paljon polttoainetta energiaa varten yön yli, ja verensokeri on alhainen. Jos et nosta sitä ruoalla, tuomitset itsesi tuntemaan väsymystä ja keskittymistä tuntikausia. Itse asiassa tutkimukset osoittavat, että aamiaisen syöminen parantaa sekä lapsille että aikuisille tarkoitettujen aivojen tehtävien suorituskykyä.

Jos et ole nälkäinen pian heräämisen jälkeen, syöt todennäköisesti liikaa yöllä, Blatner sanoo. Leikkaa jälkikäteen välipaloja ja syö vähemmän illallisella. “Kehosi uusiminen uuteen aikatauluun vie vain muutaman päivän”, hän sanoo.

Aamiainen räjähdys: “Olen myöhässä.”

Herätyspuhelu: Olipa joutunut töihin tai harjoitteluun, on paljon hyviä vaihtoehtoja, joita voit tehdä viidessä minuutissa ja syödä juoksussa. Blatnerin yhtälö tasapainoiselle aamiaiselle: yksi täysjyväinen ruoka (paahtoleipä, vilja, englantilainen muffinssi) ja yksi proteiinirikas ruoka (maito, jogurtti, pähkinävoi, munat, kalkkunan pekoni) sekä ainakin yksi annos tuotteita (mikä tahansa hedelmä tai kasvis). Nottinghamin yliopiston äskettäisen tutkimuksen mukaan täysjyväisen aamiaisen syöminen hedelmien kanssa voi auttaa sinua polttamaan 50 prosenttia paljon enemmän rasvaa kuntosalilla kuin puhdistetut hiilihydraatit, kuten valkoinen leipä ja munkkeja.

Tämän tiellä syöminen on helppoa ja herkullista. Kokeile näitä nopeita ja helppoja aamukarjoituksia:

1 paahdettu jäädytetty täysjyvävohveli, jonka päällä on hedelmäkastike, joka on valmistettu soseimalla ½ kuppia marjoja ja 1 rkl vaahterasiirappia. “Minulla on paljon tätä syöviä Cub -pelaajia”, Blatner sanoo.

Jogurtti, vilja ja hienonnettu hedelmäkerros, joka on kerrostettu kulhoon aamiaista varten. “Käytä vähärasvaista, proteiinirikkaista kreikkalaista jogurttia, koska se on paksumpi eikä saa viljakegistä”, hän ehdottaa.

Välitön kaurajauho pähkinöillä ja omenoilla.

Viipaloivat kovan keitetyt munat (valmistettu illalla edellisenä) englantilaisissa muffineissa hedelmien puolella.

Aiheeseen liittyvät 4 rutiinia terveellisemmälle kiitospäivälle

Lapsille Blatner ehdottaa:

Maapähkinävoi ja mansikkavoileipä täysjyväleivällä.

Munatut munat rullataan täysjyväiseksi tortillaan oransseilla viipaleilla sivulla.

Breakfast Blow-off: “I don’t like breakfast food.”

Herätys: Jos et ole fani eiRmal aamiaishinta, syö jotain muuta, joka sisältää edellä mainitut kolme tärkeätä aamiaiskomponenttia. Illallisjäännökset, kuten kasvispizza täysjyväkuoressa, ruskea riisi kuivattuilla hedelmillä ja pähkinöillä, ja jopa kermainen tomaattikeitto täysjyvätuotteilla, kaikki lasketaan ravitsevana aamiaisena. Blatnerin oma suosikki luominen: ”Pitken vähärasvaisen raejuuston ruohosipulilla ja sitruunalla ja levität sen täysjyväleipälleni. Sitten laitoin pari tomaattiviipaletta päälle. Se muistuttaa minua Italiasta. ” Mangia!

Karen Cicero on täysin sinun täytyy tuntea bloggaaja. Terveystoimittaja ja aikakauslehden toimittaja, jolla on paljon yli 15 vuoden kokemus, hän on osallistunut sellaisiin julkaisuihin kuin ehkäisy, itse ja terveys, ja hän on toimittanut Heart & Soul -lehden hammassarakkeen.

Löysitkö nämä tiedot hyödyllisiä? Napsauta tätä näyttääksesi tukensa Healthy Mommies -lehdelle.

Linkki tähän viestiin: Syö laihtua

0/5

(0 arvostelua)

Jakaminen on välittämistä!

Jaa

Twiitti

Jaa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *