Kuinka hallita lapsesi maltillisia tantrumeja

0 Comments

jakaminen on välittämistä!

Jaa

Twiitti

Jaa

Kolmen äitinä, pian neljä, ymmärrän, kuinka lannistavaa voi olla vahvaa tahtoa näennäisesti hallitsemattoman lapsen. Muistan, kun vanhin heittivät maltillisia tantrumeja melkein joka päivä. Hän huutaa ja huutaa ja jopa tuhoaa huoneensa. Ajattelin, että sopivuuksille ei ole loppua.

Merkitsevät tantrumit alkavat yleensä taaperovuosina ja siihen mennessä, kun lapsesi saavuttaa 4 tai 5 -vuotiaita, heidän on aloitettava harvemmin. Joillakin lapsilla on edelleen maltillisia tantrumeja 6 -vuotiaana, 7 tai 8 -vuotiaana tai tapauksessani 10 -vuotiaana ja usein 12 -vuotiaita.

Jos kamppailet lapsesi maltillisten tantrumien kanssa, löysin tämän suuren isän luomalla ohjelman, joka ymmärtää, millaista on kova lapsi, joka heittää maltillisia tantrumeja.

http://www.viddler.com/simple_on_site/311e67d3

Paljon lisätietoja siitä, kuinka voit hallita lapsesi maltillisia tantrumeja käymällä: tantrum stomper.com

Hänen ohjelmansa näyttää sinulle, kuinka lopettaa voimataistelu lapsesi kanssa ja palauttaa hallinta mahdollisimman nopeasti, mitä ei sanota lapsellesi, viestintätyökalu, joka saa lapsesi kuuntelemaan sinua joka kerta ja miten kehittää läheistä Suhde lapsesi kanssa, jotta voit olla varma minkä tahansa tilanteen hallinnassa.

Hänen ohjelmansa on luotu vanhemmille, jotka rakastavat lapsiaan, mutta hänen käyttäytymisensä häiritsee perheen ympäristöä. Lue vain nämä kommentit ohjelmaa käyttäviltä vanhemmilta.

Aluksi en tiennyt mitä odottaa. Olen kokeillut jokaista vanhemmuusmenetelmää, jonka sain käteni. “Kuinka tämä on erilainen”, kysyin itseltäni. Mutta wow! Tyttäreni todella paransi hänen käyttäytymistään ensimmäisellä viikolla. En todellakaan voinut uskoa sitä, mutta kyllä ​​- tämä toimii ja suosittelen, että saat kädet nopeasti.

–BM- Concord, Main

Olen ollut erittäin iloinen CD -levyistä. 4 -vuotiaan kykymme käyttäytyä paljon enemmän pyyntöjemme kanssa on parantunut ja hän on ollut paljon enemmän valmis kokeilemaan uusia aktiviteetteja. Lisäksi hän huutaa paljon vähemmän. En voinut uskoa kuinka nopeasti hänen parannuksensa tulivat.

–CB- San Diego, Kalifornia

Jos yrität löytää vastauksen lapsesi maltillisiin tantrumeihin, sinun on tarkasteltava Dream Child -menetelmää tänään.

Magnesiumvajeen oireet

Liity terveisiin äidien yhteisöön

Linkki tähän viestiin: Kuinka hallita lapsesi malttisia tantrumeja

0/5

(0 arvostelua)

Jakaminen on välittämistä!

Jaa

Twiitti

Jaa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *