Melkäisiä lahjakonsepteja ystäville sekä kotitalous-

0 Comments

jakaminen on välittämistä!

Jaa

Twiitti

Jaa

Joulu on yhteenkuuluvuuden aika, suuri eggnog, iltaisin irtisanominen ja… lahjojen antaminen. Ehkä sinulla on kuitenkin luettelo korkealaatuisista ihmisistä, joita sinulla oli kaikki aikomukset saada jotain, mutta he eksyivät sekoituksessa. Tai ehkä viivästyit, koska pelko, ettet ymmärrä mitä saada, koska sinusta tuntuu, ettet koskaan saa sitä melko oikein. Minkä tahansa tyyppisiä näitä skenaarioita melu kuten sinun? Jos näin on, mahdollisuudet saatat hyödyntää apua valinnassa, joka tarjoaa niille erityisille ihmisille elämässäsi.

Lahjat yli 100 dollaria

Toisinaan meillä on se, että henkilö kaveri, joka menee yläpuolelle ja sen ulkopuolelle ostamalla meille joululahjoja. Tällaisissa tilanteissa lahjoittaminen lahja, jonka arvo on yhtä suuri kuin mitä sinulla on, on hyvätapainen tehtävä. Jos aiot purkaa 100 dollaria lahjasta, varmista, että ostamasi on korkealaatuinen ostos sekä sellainen, jota käytetään. Esimerkiksi vastasyntyneen vanhemmat voivat pitää rattaista. Kaksosien tai ikäisten vanhempien vanhemmille nämä kaksinkertaisen rattaiden arvioinnit tarjoavat fantastisen lähtökohdan haussa.

Pohjimmiltaan se, mitä haluat tarjota, on käytännöllinen tuote, jota käytetään sekä yli. Tyylikäs kahvikone vanhemmille, jotka vaativat kahvia, jotta se saa aikaan päivän (eikö me kaikki, eikö?), Tai e -kirjan vierailija vanhemmille, jotka haluavat lukea, ovat fantastisia lahjoja, joita käytetään toistuvasti. Toki, se voi kuluttaa hiukan enemmän, mutta sitä todennäköisesti käytetään ensi vuoden joulun jälkeen.

Aiheeseen liittyvät 10 ainutlaatuista viime hetken lahjaa terveille äideille

Lahjat 50 dollarilla

Gourmet-ruokakorit ovat erityisen mukava tapa hoitaa ahkera vanhempia. Pariskunnat arvostavat erityisesti tämän tyyppistä lahjaa, joilla ei ole enää aikaa lyödä erikoismyymälöitä.

Muut fantastiset ostot, jotka tarjoavat annoksen rentoutumista vanhemmille, jotka saattavat käyttää jonkin verran stressiä? Miksi ei joitain kuponkeja hierontahuoneeseen? Tämä käsite voidaan ottaa vielä pidemmälle hankkimalla heille tukkukauppa. Kun nuoret ovat nuoria, vanhemmilla on kädet täynnä huolehtimaan lastensa fyysisistä tarpeista. Sen lisäksi, että heillä ei usein ole aikaa tutkia viikonlopputoimintaa, vaikka he pystyisivät löytämään lastenhoito -apua. Usko, mitä muita aktiviteetteja, jotka voivat auttaa vanhempia pääsemään talosta. Esimerkiksi viininmaistamiskierros alueellisesta viinitilasta voi olla juuri se, mitä he vaativat maisemien ja rentoutumisen muuttamista. Tai voit jopa lähettää viinilaitteen taloonsa samoin kuin heillä voi olla oma henkilökohtainen viihtyisä viininmaistelu.

Lahjat hintaan 10 dollaria

Jotkut ihmiset arkat lahjojen ostamisesta 10 dollarilla tai vähemmän, vaikka se saattaisi sinulle jotain käytännöllistä, kuten nämä lahjakorit. Tässä budjettisuunnitelmassa kuitenkin etsit lahjoja, jotka voivat ajaa koristeellisia, tunteellisia tai vain koristeellisia. Lahjat tässä kustannuspisteessä ovat uskottu, että valitset jotain, jonka ymmärrät ystävällesi. Lahjan arvo on pyrkiessäsi selvittämään, että henkilötuote, joka kertoo tarinan ystävyydestäsi. Näistä syistä tämän lajikkeen lahjat voivat olla vielä vaikeampia vetää pois.

Liittyi äideille joulun elämää muuttavaan ihmeeseen

Ideat, jotka voivat auttaa käynnistämään voittavan valinnan? Entä kahvimuki fantastisella iskulauseella? Sohvatyyny, jossa on tyylikäs yhden linjan? Korvatulpat, jotka toimivat? Varasto hätä suklaapatukkeita? Saat idean. Tämän tyyppiset lahjat voivat olla aivan täydellisiä sekä äidille että isälle, joista yksikään ei ole yhtä kallista.
Lahjat, jotka ovat ilmaisia

Ehkä et voi maksaa ostaa lahjoja ystäville tai kotitalouksille tänä vuonna, samoin kuin olet huolissasi siitä, kuinka vastavuoroiset lahjat, jotka saattavat olla tulossa tietäsi. Upea uutinen on, että on olemassa menetelmiä lahjojen tarjoamiseksi edelleen vanhemmille ystävillesi, vaikka sinulla ei ole rahaa kuluttaa. Vanhempien ystävät ovat itse asiassa erittäin yksinkertaisia. Luo kuponki, jonka avulla he voivat vakuutusta vaatia ihanauhojen illan sinulta, omasta talostasi tai heidän. Vielä yksi valinta on kutsua heidät sunnuntain illalliselle. Jos joku muu kokki on, on kavereidesi kohtelu nuorten kanssa, jotka nauttivat perusteellisesti.
Viimeinen huomautus lahjojen tarjoamisesta lomien aikanaLahjan valitsemisessa voi olla pettymys työskennellä vain löytääksesi lahjan, jota ei ole annettu vastineeksi. Tämä voi kuitenkin tapahtua kaikenlaisista syistä. Vanhempien ystäväsi voi olla rahavaikeuksia. Tai he olivat vain yhtä kiihkeitä muissa vanhemmuusvelvollisuuksissa päästäkseen lahjojen antamiseen tänä vuonna. Yritä pitää lahjojen antaminen lomien aikana näkökulmasta. Keskity sen sijaan joulun juhlimiseen tuottamalla ystävällinen hetki tai ostamalla huomaavainen tuote ystävällesi.

Linkki tähän viestiin: myöhässä olevat lahjakonseptit ystäville että perheelle
Aiheeseen liittyvä kotitalousliiketoiminta: tarkalleen kuinka tuottaa kotitalouskuva -albumi asiakkaillesi

5/5

(1 katsaus)

Jakaminen on välittämistä!

Jaa

Twiitti

Jaa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *