Koulutuksen sitoutumisen

0 Comments

jakamisen edut ovat välittämistä!

Jaa

Twiitti

Jaa

Perheen sitoutumisesta koulutukseen on tullut kuuma aihe koulutuksen alalla. Tutkijat ja koulut ovat pyrkineet saamaan perheet osallistumaan lastensa koulutukseen pyrkiessään auttamaan opiskelijoita erinomaisesti ja hyödyntämään suurempaa sitoutumista. Sosiaalisen median innovaatiot ovat luoneet LivingTreen luodakseen yksityisen sosiaalisen verkoston kouluille, jotka yhdistävät perheet ja opiskelijat opettajien, K-12-koulujen ja organisaatioiden kanssa. Paljon lisätietoja tästä innovatiivisesta perheen sitoutumisen koulutustekniikasta löytyy osoitteesta LivingTree.com.

Koulut tunnustavat yhä enemmän perheen sitoutumisen arvon. Nashvillen, Denverin ja muiden kaupunkien koulupiirit ovat terävöittäneet keskittymistä vanhempien osallistumisen parantamiseen kouluihin. Yhä useammat määritelmät ohjaavat kouluja politiikkojen toteuttamiseksi vanhempien osallistumisen ja perheen sitoutumisen parantamiseksi.

Koulutusyhdistykset, tutkijat ja päätöksentekijät näkevät, että vanhemmat ovat mukana kouluissa, oppilaissa, kouluissa ja perheissä. Kansallinen koulutusyhdistys (NEA) on antanut poliittisia lausuntoja vanhempien, perheiden ja yhteisöjen välisten kumppanuuksien arvosta lasten koulutuksessa.

Kuinka perheen sitoutuminen auttaa opiskelijoita

NEA ja koulupiirit rohkaisevat perheen osallistumista hyvästä syystä. On todisteita siitä, että vanhempien, opiskelijoiden, koulujen ja yhteisöjen kumppanuudet lisäävät oppilaiden saavutuksia. Southwest Educations Development Laboratory (SEDL) julkaisi raportin, jonka otsikko on uusi todisteiden aalto, joka syntetisoi 51 tutkimusta, jotka otettiin vuosikymmenen aikana otettujen vanhempien osallistumisen vaikutuksesta opiskelijoiden oppimiseen.

SEDL havaitsi, että sitoutuneita vanhempia opiskelijat saivat erilaisia ​​etuja taloudellisesta asemasta ja taustasta riippumatta. Tutkimukset osoittivat, että opiskelijat ansaitsivat parempia arvosanoja luokassa ja heillä oli korkeammat testitulokset. He ilmoittautuivat myös korkeamman tason ohjelmiin ja osallistuivat kouluun paljon säännöllisemmin. Lisäksi näillä opiskelijoilla oli taipumus olla parempia käyttäytymis- ja sosiaalisia taitoja, sopeutettu paremmin kouluympäristöön ja he olivat paljon todennäköisemmin valmistuneet ja jatkoivat koulutustaan ​​lukion ulkopuolella.

Liittyvä tehokas hoito virtsarakon infektioille

Kansallinen koulutusyhdistys ilmoitti samanlaisista havainnoista. NEA -tutkimus osoittaa, että kodin ja koulun väliset kumppanuudet johtavat korkeampiin arvosanoihin ja parannettuun opiskelijoiden läsnäoloon. Kumppanuudet voivat myös johtaa lisääntyneeseen todennäköisyyteen, että opiskelijat pysyvät koulussa pidempään, ilmoittautuvat edistyneisiin ohjelmiin ja jatkavat yliopistoon.

Eikä vain opiskelijat hyötyä. Vanhempien osallistuminen parantaa koko kouluympäristöä. Erityisesti matalan toimivien koulujen kannalta, koska vanhempien sitoutuminen lisää myös kouluympäristöä. Peruskoulujen ja keskiasteen koulut osoittavat samanlaisen parannuksen vanhempien sitoutumisen kanssa.

Koulut ja yhteisöt ovat alkaneet ymmärtää korkealaatuisen koulutuksen arvoa kaikille opiskelijoille. Koulut ja piirit ympäri maata luovat tehtäviä vanhempien kiinnittämiseksi, ja he toteuttavat tekniikoita, jotka on luotu yhdistämään oppilaat, vanhemmat, opettajat ja kouluja, joilla on yhteinen tarkoitus lisätä oppilaiden menestystä.

Perheen sitoutumista koulutustekniikkaa käytetään eroon perheiden osallistumisen esteistä koulutuksessa. Koulut ja piirit käyttävät erilaisia ​​menetelmiä tämän tavoitteen saavuttamiseksi sähköpostitse ja tekstiviestien lähettämisestä perheen sitoutumissovelluksen käyttämiseen ja yksityisen sosiaalisen verkoston luomiseen kouluille, opettajille, opiskelijoille, vanhemmille ja yhteisöille yhteistyöhön ja kommunikoimiseen.

Linkki tähän viestiin: koulutuksen sitoutumisen edut

0/5

(0 arvostelua)

Jakaminen on välittämistä!

Jaa

TwiittiJaa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *