”Supermomit” kehittyy todennäköisemmin masennusta uuden tutkimuksen

0 Comments

jakamisen mukaan!

Jaa

Twiitti

Jaa

Naiset, jotka yrittävät tehdä kaiken tasapainottamalla perhe -elämää ja suuritehoista uraa, lempinimeltään ”Supermoms”, ovat todennäköisemmin masentuneita Washingtonin yliopiston tutkimuksen mukaan.

Tutkimuksen suoritti koulun jatko -opiskelija Katrina Leupp. Hän esitteli tutkimuksensa lauantaina Amerikan sosiologisen yhdistyksen vuosikokouksessa Las Vegasissa. Leupp ja hänen kollegansa analysoivat 1 600 naimisissa olevien naisten kyselyvastauksia, joilla oli kotona lapsia ja osallistuivat kansalliseen nuorisotutkimukseen. Tämä tutkimus tehtiin vuonna 1979, jolloin naiset olivat 14–22 -vuotiaita. Nykyään vanhimmat osallistujat ovat noin 50. Jotkut Leupp -tutkimukseen osallistuvista naisista ovat kotona äideissä, kun taas toisilla on koko tai osa -aikatyö kodin ulkopuolella.

Tutkimuksen jälkeen Leupp päätteli, että 40 -vuotiaana koko naiset, jotka työskentelivät kokopäiväisesti, olivat vähemmän todennäköisesti masentuneita. Työskentelevät äidit, jotka eivät olleet varmoja siitä, kuinka he pystyisivät tasapainottamaan työtä ja perhe olivat vähemmän todennäköisesti masentuneita kuin ne, jotka ajattelivat sen olevan helppoa. Naiset, jotka päättivät välittää joitain perhevelvollisuuksiaan, kuten kotityöt, ja myös lasten huolehtiminen puolisoihinsa olivat vähemmän todennäköisesti masentuneita.

Saatuaan tietää tästä tutkimuksesta, että neuvoja äideille on tämä, älä ota enemmän kuin pystyt käsittelemään. Katso tarkkaan aikataulusi. Kiireinen aikataulu voi johtaa stressiin, unettomuuteen ja tietysti masennukseen. Pitääkö sinun todella pestä nuo astiat ennen nukkumaanmenoa tänä iltana vai voivatko he odottaa huomenna? Kuinka monessa ylimääräisessä opetussuunnitelman toiminnassa lasten on oltava mukana? Mielestäni yksi toiminta koulun ulkopuolella on paljon. Tarvitseeko sinun todella imuroida joka päivä vai voiko se odottaa viikonloppuun?

Aiheeseen liittyviä tosiasioita COVID19: stä

Varmista, että käytät aikaa rentoutua ja vie aikaa itsellesi. Mielenterveytesi on tärkeää. Jos äiti ei ole onnellinen ja terveellinen, hänen perheensä kärsii.

Tästä kirjoittajasta

Cascia Talbert on kiireinen bloggaaja, kustantaja, freelance -kirjailija, online -kauppias ja viiden lapsen äiti, joka asuu Tyynenmeren luoteisosassa. B.A. Historiassa ja laissa sekä intohimo kirjoittamalla ja pysymällä terveinä hän aloitti Healthy Moms -lehden vuonna 2007. Terveiden äitien aikakauslehti on tällä hetkellä äitien tärkein terveysblogi ja siinä on useita terveydenhuollon asiantuntijoita ja äidin bloggaajia. Rouva Talbert uskoo, että jos äidit ovat hyvin koulutettuja terveyskysymyksistä ja kuinka pysyä terveinä, he voivat siirtää nämä tiedot lapsilleen ja kääntää lapsuuden liikalihavuustilastot Yhdysvalloissa

Rouva Talbert on esillä oleva terveysblogger Wellsphere.com -sivustossa ja hänen artikkeleitaan löytyy myös Ezinearticles.com -sivustolta. Hän johtaa myös terveitä äidien sosiaalista verkostoa Ningissä, hallinnoi äidin luonnollista terveys- ja hyvinvointikauppaa ja on sosiaalisen median neuvoa -antavassa lautakunnassa Amerikan hyvinvointisarjoitteluun.

Linkki tähän viestiin: “Supermoms” kehittyy todennäköisemmin masennusta uuden tutkimuksen mukaan

0/5

(0 arvostelua)

Jakaminen on välittämistä!

Jaa

Twiitti

Jaa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *