Raskauden jälkeen – tarkalleen kuinka menettää vastasyntyneiden rasva

0 Comments

jakaminen on välittämistä!

Jaa

Twiitti

Jaa

Vauvan pitäminen on loistava ja elämää muuttavaa asiaa, mutta se ei tee puoliksi lukumäärää. Joten käytettävissä oleville naisille, jotka haluavat viedä ruumiinsa takaisin synnytyksen jälkeen, mitä voit tehdä vähentääksesi lapsen rasvaa ja saadaksesi hahmosi takaisin?

Kävele paljon:

Yksi vaikeimmista asioista, jotka koskevat muotoilua takaisin, on löytää aikaa liikuntaa, joten sinun on löydettävä menetelmät muotoillaksesi sen missä voit. Usein haluat vain ajaa minne tahansa vaatia menemistä, mutta kun pystyt, yritä kävellä – vaikka se olisi vain kauppojen tai muu.

Tee aikaa sinulle:

Vauvan huolehtiminen on kokopäiväinen työ, yritä kuitenkin työskennellä noin 30 minuutin varalla kahdesti viikossa. Jos suunnittelet huolellisesti, siellä on melkein ehdottomasti pitkä aika säästää. Vietä tämä aika liikunnan ympärillä. Suunnittele harjoitteluistunnot ja tee niistä mahdollisimman voimakkaita saadaksesi kaiken irti ajastasi.

Vastusharjoittelu:

Lihasmassan rakentaminen on ainakin yhtä tärkeää kuin rasvan menettäminen – sinun ei tarvitse olla kehonrakentajan hahmoa saadaksesi edut, joita kevyempi vartalo tuo. Sydän vain auttaa sinua laihduttamaan, kun teet sitä, mutta jos sävet vartaloasi, päädyit olemaan kevyempi ja aineenvaihduntasi lisää – osoittaen, että laihdutat jopa, vaikka et harjoita.

Yritä pysyä korkean intensiteetin harjoituksissa, esimerkiksi sprinttien sijasta. Istujen ja painavien ja painavien UPS: n tekeminen on myös hieno idea. Mitä enemmän käytät lihaksia, sitä vahvempia he saavat sekä paljon enemmän kaloreita, jotka poltat.

Suunnittele ateriat:

Kun sinulla on erittäin aikaa, se on helppo vain välipalaa tai edes pääset syömään ollenkaan. On erittäin tärkeää, että suunnittelet todella terveellisiä aterioita. Yritä keittää terveellinen muhennos tai vastaava viikon alussa sekä jäädyttämisosat. Tämä säästää aikaa ja auttaa sinua syömään terveellistä ruokavaliota.

Syö öljyt:

Terveelliset, mikä on; Yritä syödä paljon ruokia, jotka koostuvat terveellisistä rasvoista, kuten Omega 3 – nämä ovat erinomaisia ​​ihollesi ja auttavat näitä venytysmerkkejä parantamaan. Pellavansiemenet ovat ehkä parasta välipala – ne maistuvat myös hyvältä.

Hei, nimeni on Nisha Sharma, haluan säveltää vanhemmuudesta, lapsista ja antaa suosituksia äideille, miksi et näe verkkosivustomme nähdäksesi nykyisiä käyttötapahtumia ja pienten lasten sänkyjä.

Linkki tähän viestiin: raskauden jälkeen-tarkalleen kuinka lasten menettäminen Rasva
Liittyvät tunteiden teoriat – mitä ne ovat?

0/5

(0 arvostelua)

Jakaminen on välittämistä!

Jaa

Twiitti

Jaa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *