Kesäkengät vauvalle

0 Comments

Jakaminen on huolehtiva!

Jaa

Tweet

Jaa

Kun ostat kesäkengät Mitä etsit? Minulle olen uskomattoman poiminta ja aina ostaa laadukkaita nahkakenkiä. Muoviset kengät ovat poissa kysymyksistä kuin söpöjä ja edullisia, koska ne eivät voi auttaa, mutta ajattelevat kemikaaleja, jotka imevät vauvan jalkojen kautta. Oletko ajatellut sitä? Ajattele sitä, jalat ovat säätiömme ja jalat imevät kaiken. Hiero valkosipulin kynsi jalkasi pohjalla, hengitys lopulta haju kuin valkosipuli. Joten ajattele muovia, jonka lapsesi kuluu jaloillaan. Haluatko ne kemikaalit “käynnissä” kehonsa kautta? Se voi tuntua hieman paljon paranoidista tällaisista asioista, mutta jokaiselle on oma ja kaikki on tehty Kiinassa näinä päivinä, niin miten ostimme parhaan kengän? Ei myrkyllinen kenkä Yksi suosikkimarkkinani on vähän pohjia, kanadalainen Yrityksen osto lähinnä myydään kaikkialla ja voit ostaa verkossa. Heidän nauhat ovat täysin ilmaisia ​​7 myrkyllistä elementtejä (lyijy, elohopea, arseeni, kadmium, antimoni, seleeni ja barium), kun otetaan huomioon kaikki suuhunsa, tämä oli yksi kenkä, jota en mielessäni minun tot pureskella (ennen kuin hän voisi oppia kävellä)

Jalkakehityksen osalta paljain jalka on paras, muista, lasten varpaat ja jalat olisi voitava kasvattaa luonnollisesti ilman rajoituksia ja paineita ja sama sopii, kun vauva on yllään sukat, osta paras koko niin, että heidän varpaat voivat virittää vapaasti. Paljon enemmän tietoa vauvan jalkoista lukea täältä. Heidän motto on “Seuraava paras asia paljas jalat” heidän osansa jalkaterveys on uskomatonta ja niin tärkeää mille tahansa uudelle vanhemmalle / vanhemmalle on lukea erityisesti mitä he sanovat välttää ihmisen valmistettu materiaali, kuten muovi, koska jalkojen haju ja bakteerit kasvu. Rakastan pediediä!

American Podiatrian yhdistykselle Klikkaa tästä amerikkalaisesta ortopedisesta jalka- ja nilkkayhteiskunnasta Click Herecanadian Podiatric Association Klikkaa tästä

Erica Ashmoreeverything Mother ja Babyabout Tämä tekijä

Erica Ashmore on ensimmäinen kerta äiti ja pysyä kotona äiti. Hänen inspiraatiotaan tulee hänen tyytyväinen ja terveellinen lapsi ja tukeva aviomies.She on ollut viehätysteollisuudessa yli 10 vuotta ja uusi äiti yli vuoden ja laskeminen. Vauva on jännittävä. Kuinka kehosi ja ihon muutos on hämmästyttävä ja Erica on täällä jakamaan kanssasi tietoja viehätyksestä ja muoti sinulle. Löydät Erica Blogging kaikessa äidillä ja vauvalla.

Keskustele tästä foorumissa

Linkki tähän viestiin: kesäkengät vauvalle
Aiheeseen liittyvä kolloidinen hopea ihonhoitoon

0/5

(0 arvostelua)

Jakaminen on välittämistä!

Jaa

Tweet

Jaa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *