Sanaton keskiviikko | Kuinka terveellinen aamiainen on?

0 Comments

Jakaminen on välittämistä!

Jaa

Twiitti

Jaa

Oletan, että tämä ei ole paljon “sanaton” keskiviikko. Se on kuitenkin keskiviikko, joten aion julkaista sen “sanatonta” keskiviikkona, vain voin osallistua.

Jokaisen pitäisi syödä aamiaista joka päivä. Se on päivän tärkein ateria. Jos et syö aamiaista, saatat saada painoa sen sijaan, että menetät sen. Vaikka aiot ottaa vähemmän kaloreita, aamiaisen ohittaminen opettaa kehosi hitaamaan aineenvaihduntaan, joten mitä vähemmän kaloreita ei auta sinua laihtua. Jos haluat nopeuttaa aineenvaihduntaa, sinun tulisi syödä vähän koko päivän ajan.

Suuri osa ihmisistä ottaa eniten kaloreita illallisaikana, mutta ymmärrätkö, että sinun on terveellisempää syödä iso ateria aamiaisella sekä pienempi illalla. Kehosi tarvitsee kaloreita ruoasta aamulla ostamaan energiaa koko päivän. Jos vältät aamiaista, saatat myös kokea väsymyksestä iltapäivällä.

Mikä on joka tapauksessa terveellinen aamiainen? Terveelliseen aamiaiseen tulisi sisältää vähärasvainen proteiini, täysjyvät, hedelmät ja vihannekset. Jos sinulla on kiire aamuisin ja et pysty valmistamaan terveellistä aamiaista, maukas aamiainen voi auttaa sinua pysymään terveenä ja pääsemään päiväsi kanssa.

Voit tehdä Shakeologian jokapäiväisestä aamiaisesta, jos ohitat tämän aterian. Mikä on Shakeology?

Shakeologia sisältää koko elintarvikkeiden lähteistä peräisin olevat komponentit, jotka tarjoavat päivittäiset vitamiinit, mineraalit ja muut ravintoaineet, joita kehosi tarvitsee hillitä himoa, mikä mahdollistaa sen vuodattamisen rasvan.

Shakeologialla on myös paljon enemmän kuin 20 erilaista antioksidanttia ja fytoravinteita auttavat vähentämään täysin vapaita radikaaleja vaurioita, jotka voivat johtaa sydänsairauksiin, sydänkohtauksiin, korkeaan verenpaineeseen ja aivohalvaukseen. Plus -kuitu, prebiootit ja ruoansulatusentsyymit auttavat vartaloasi huolellisesti päästä eroon toksiinista paljon tehokkaammin ja edistävät ravinteiden paljon parempaa imeytymistä.

Liittyi kurkkujen terveys- ja hyvinvointietuihin

Shakeologialla on proteiinia ja tärkeitä aminohappoja, jotka auttavat kehittämään lihaksia, samoin kuin vähentämään ruoanhalua, prebiootteja sekä ruoansulatusentsyymejä auttavat parantamaan ruuansulatusta, säännöllisyyttä, samoin kuin ravinteiden imeytymistä, antioksidantteja sekä fytonatriantteja, jotka auttavat täysin vapaita radikaaleja vaurioita, jotka voi johtaa rappeuttaviin sairauksiin sekä jokapäiväiseen annokseen vitamiineja ja mineraaleja, mikä tarjoaa kehollesi, mitä se tarvitsee toimiakseen ihanteellisen terveyden kannalta.

Katso paljon lisätietoja Beachbodyista ja Beachbody -tuotteista, siirry minun Internet -toimistoon.

Keskustele tästä foorumissamme

Linkki tähän viestiin: sanaton keskiviikko | Kuinka terveellinen aamiainen on?

0/5

(0 arvostelua)

Jakaminen on välittämistä!

Jaa

Twiitti

Jaa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *